Blogg

Hur upptäcker jag falska AirPods?

Apples AirPods är bland de bästa trådlösa hörlurarna du kan köpa just nu. Utan orimliga priser erbjuder de anständig ljudkvalitet, enkel parning och lätt tillgång till Siri. I mars 2019 introducerade Apple en iterativ uppdatering, AirPods 2. Eftersom serien är så framgångsrik har det inte varit brist på efterliknande. AirPods är inte de enda falska föremålen. Till exempel kan farliga falska Apple-laddare skada din telefon eller till och med skada dig.

Hur kan du se om ett par AirPods är legitima eller falska? Tidigare dagar, när AirPods först kom, var det lätt att upptäcka förfalskningar. Detta beror på att äkta trådlösa hörlurar och tekniken som är kopplad till dem var nya. Men under de senaste två åren har flera konkurrerande varumärken kommit på marknaden. Tillverkare av falska AirPods har också fått polera sina repliker. Detta gör att upptäcka en falska svårare nu. Men det finns fortfarande pålitliga sätt. Vi visar dig här hur du kontrollerar om AirPods är riktiga eller falska.

Hur man identifierar original Apple Airpods (AirPods Fake Vs Real)

Tecken 1: Viktdifferens

Apples AirPods har alltid varit lite på den kraftiga sidan. Förutom högtalarkomponenten har du också en skräddarsydd W1 eller H1 SoC där för snabb parning. Tillsammans resulterar detta i en ganska rejäl trådlös hörlur. Falsar har mindre komplexa kretsar inuti. De är också vanligtvis tillverkade av billigare plast. Detta gör förfalskningar lättare nästan nästan hela tiden.

Skylt 2: Ljudkvalitet

Ett bra sätt att upptäcka falska AirPods är att kontrollera ljudkvaliteten. Medan Apple AirPods inte är de bäst ljudande trådlösa knopparna på marknaden, är de ett steg över de flesta av ingångskonkurrensen. De trådlösa komponenterna är dyra, vilket innebär att falska AirPods-tillverkare alltid kommer att offra ljudkvaliteten.

Om du har AirPods med dålig, lerig bas, ett begränsat dynamiskt omfång och tunna toppar, kan du ha förfalskningar i dina händer. Det är lättast att kontrollera ljudkvaliteten genom att jämföra din med AirPods i en officiell butik.

Tecken 3: Prissättning

Real AirPods kostar $ 149. Det är ett brant pris att betala för trådlösa knoppar men du får försäkran om Apple-kvalitet. Även om du får en renoverad enhet betalar du inte mindre än $ 100 för äkta AirPods. Om du tittar på ett erbjudande i intervallet $ 50-60 kan du säkert anta att det är en falsk.

Skylt 4: Trådlös laddning

Bekvämligheten med AirPods trådlösa laddning är en av de aspekter som motiverar priset. Elektroniken som går in i AirPods trådlösa laddare är dock anmärkningsvärt komplex. Detta gör det svårare för falska tillverkare att replikera. Många tillverkare av AirPod-repliker sparar på denna aspekt. Om du har AirPods som inte laddas trådlöst är de definitivt falska.

Skylt 5: Färg och andra fysiska egenskaper

AirPods finns bara i vitt. Alla AirPods som påstås komma i andra färger som svart eller blått är definitivt falska. Dessutom har äkta AirPods en standarddesign, där till exempel högtalargallret och sensorerna är. Och detaljhandelns förpackningar är också konsekventa. Eventuella ändringar av dessa är en stark indikation på falska AirPods.

Det är alla vänner!

Loggar ut…

Falska tillverkare blir bättre och bättre på att tillverka sina replikprodukter. Det kan bli svårare för konsumenterna idag att identifiera originella trådlösa AirPods från Apple. Det enda garanterade sättet att köpa äkta AirPods är direkt från Apple. Om du vill köpa ett annat märke av trådlösa hörlurar, istället för att få falska AirPods, föreslår vi att du tittar på dessa Siri-kompatibla alternativ istället.

Du kanske också vill läsa ...

  • Bästa glödande fodral för AirPods 2 och AirPods
  • Bästa AirPods och AirPods 2-tillbehör
  • Apple AirPods Pro Real Vs Fake: Hur identifierar jag Fake AirPods Pro?

Vilka är dina erfarenheter av falska eller riktiga AirPods? Dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found