Blogg

Så här hittar du familjemedlemmar med hjälp av Hitta min app

Familjedelning låter dig dela musik, filmer, appköp, spel etc. med familjemedlemmarna. Inte bara detta utan du kan också använda Familjedelning i Hitta min app för att hitta saknade enheter från andra familjemedlemmar. Det är enkelt och bekvämt. Så om ditt barn lämnar sin iPod Touch hos sin vän eller om din fru lämnar sin iPhone på sitt arbete, är det enkelt att veta var de befinner sig. Låt oss se hur.

Innan du börjar:

 • Familjedelning måste ställas in
 • Hitta min iPhone måste vara aktiverad för den saknade enheten

Hur du hittar enheter för familjemedlemmar med hjälp av Hitta min app

 1. Öppna Hitta min app på din iPhone eller iPad
 2. Logga in med ditt Apple-ID om du blir ombedd
 3. På fliken Enheter , ovanpå, ser du dina enheter. Därefter ser du dina familjemedlemmars enheter. Tryck på den saknade enheten för att veta mer om den.
 4. Härifrån kan du spela ett ljud på deras enhet. Om iPhone eller iPad var felplacerad i huset kan du hitta den när du hör att den piper.
 5. Vidare kan du från den här skärmen veta riktningen för att nå enhetens aktuella plats. Du kan till och med välja att radera enheten, få aviseringar när den hittas eller markera som borttappad

Det är allt, kompis!

Så här kan du hitta familjemedlemmars enheter med Hitta min app eller till och med kan du också använda webben på iCloud.com för att få information om enheter som tillhör dina familjemedlemmar.

Jag hoppas att den här korta guiden var till hjälp. Om du har en fråga är du välkommen att ställa i kommentarerna nedan.

Du kanske också gillar dessa inlägg:

 • Hur man växlar mellan Apple Music individuella planer och familjeplaner
 • Apple Arcade Family Games Du borde spela nu!
 • Hur man använder personlig hotspot i familjedelning på iPhone eller iPad
 • Hur du delar din plats genom familjedelning
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found