Blogg

Bästa iPhone-appar för att lägga till text till foton 2021

Vi lever alla i en digital värld, och att klicka på bilder och dela dem på sociala medier har blivit som en andra natur. Jag älskar att klicka på Instagram-värda bilder och lägga upp dem, men jag vill ofta att de ska ha en egen personlighet. För att lägga till den individualiteten i mina foton lägger jag till text och bildtexter till mina bilder. Men det blir utmanande att använda avancerade fotoredigeringsappar för att lägga till text till mina bilder. Tack och lov snubblade jag på några av de bästa iPhone-apparna för att lägga till text i foton.

1. Canva

Detta är överlägset min favoritapp för att skapa typografiska bilder. Canva har massor av mallalternativ att erbjuda, och du kan anpassa det efter dina önskemål.

Men det jag älskar mest med den här appen är appens mångsidighet att skapa allt och allt. Begränsa dig inte genom att bara lägga till bildtexter på dina foton; skapa dina typografiska bilder med vackra layouter och mallar.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Typorama

Typorama förvandlar "automatiskt" foton och texter till vackra mönster. Du behöver inte någon expertkompetens för att skapa vackra bilder med text över dem.

Denna app har inga mallar; det genererar slumpmässigt stilar som skulle se bra ut. Det är mycket mindre tidskrävande än den professionella och avancerade programvaran och apparna.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Word Swag

Word Swag-appen omvandlar dina foton till vackra textinlägg. Gör imponerande Facebook- och Instagram-berättelser eller citatinlägg med den här appen.

Det har inte bara mallar för dina inlägg och berättelser på sociala medier, men det har också mallar för att skapa bloggbanners och annan infografik. Se till att prova dem alla.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Över redigera och lägg till text i foton

Over är också bland mina favoritappar för att lägga till text över foton. Den har över 10 000 vackra mallar, grafik och teckensnitt för att dina inlägg ska sticka ut.

Allt du behöver tänka på nu är texten du vill associera med en viss bild. Låt den här appen föreslå några fantastiska mönster som passar ditt foto och din text. Det bästa med den här appen är att den är mycket mindre tidskrävande än de flesta appar i den här kategorin.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Fotoredigerare

Välj bland ett brett utbud av teckensnitt som komplimangerar ditt foto och gör en kraftfull typografisk bild av det.

Ändra storlek, rotera och justera texten på ditt foto efter ditt val. Appen låter dig också skapa textskuggor som ger ett visst djup till vanlig text och bild.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Hype-typ

Att lägga till konstigheter till saker, är din andra natur? Bara vanliga saker är inte din grej, då min vän det här är appen för dig. Animera din text och skapa dessa coola textanimationer.

Bara ett tips - använd inte den här appen när du vill att din publik ska fokusera på den vackra bilden du vill lägga upp. Använd den bara när du har en blandad bakgrund och du vill att dina användare ska fokusera på texten och inte på bakgrunden. Låt dina ord bli galna (bokstavligen) med den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Phonto

Phonto-appen är praktisk för att lägga till teckensnitt på dina foton. Den har ett brett utbud av teckensnitt att välja mellan, och du kan också ladda ner teckensnitt i den här appen för snabb åtkomst.

Det skulle vara som en lekplats för alla de människor som har ett sätt med ord. Var lika knäpp och unik med dina teckensnitt och ge dina känslor en individualitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Typisk

Typisk app är för alla som letar efter en professionell varumärkesbyggande app. Det låter dig skriva in text på dina foton med en mycket professionell touch.

Så om du letar efter en app med professionella funktioner och detaljer bör du tänka på att köpa den här appen. Förutom att lägga till text på bilder kan du också skapa memes och en massa andra visuella element.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

9. Quotes Creator - Quote Maker

Här är ett enkelt men ändå kreativt sätt att dela dina tankar och idéer med världen. Du kan välja bakgrundsbilder från appen eller ditt fotogalleri och lägga till vacker text för att dela på sociala medier. Du kan också lägga till vattenstämplar, logotyper och QR-koder i bilden.

Den har ett intuitivt gränssnitt som är enkelt att använda. Vidare har den ett omfattande citatbibliotek med vackra ord om livet, kärlek, kreativitet och inspiration. Det finns över 100 teckensnitt att välja mellan och massor av anpassningsalternativ som gör att dina skapelser sticker ut från mängden.

Pris: Gratis ($ 3,99 för Pro)

Ladda ner

10. Över: Maker för grafisk design

Det här är en enda app för anpassningsbara foto- och videomallar. Det hjälper dig att designa vackra bilder med text som utmärker sig som effektfullt innehåll. Du kan också lägga till andra grafiska förbättringar så att ditt innehåll sticker ut.

Det är perfekt för alla som vill bygga sitt varumärke, skapa en enhetlig estetik eller utveckla sina sociala medier. Du kommer säkert att inspireras av mallar och teckensnitt som finns i det omfattande biblioteket.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut…

Dessa appar sparar säkert mycket av din tid och energi, samtidigt som du gör ett bomb Instagram-flöde åt dig. Ge dessa appar ett försök och dela din erfarenhet med mig.

Du kanske också vill läsa:

  • iPhone Panorama-appar för att ta 360-graders panoramafoton och videor
  • Bästa iPhone Photo Filter Apps

Låt mig veta om dina åsikter i kommentarerna nedan.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found