Blogg

Hur man spårar och hittar Pokémon i närheten med Sightings-skärmen i Pokémon Go på iPhone

Med fantastisk framgång har "Pokémon Go" blivit allas favorit. Sådan har varit galen att spela detta fantastiska augmented reality-spel att fans bara inte kan sluta ravas om det. När allt kommer omkring, vem skulle inte vilja fånga Pokémon och vinna Gym-strider?

Pokémon Go har uppdaterats med några mindre buggfixar och prestandaförbättringar. Skärmen Närliggande har ersatts med Sightings-skärmen med några förbättringar av avståndet.

Sightings-skärmen skannar ditt kartområde var 15-30 sekund för ny Pokémon. Om skärmbilden Sightings är på ser du upp till 9 Pokémon i ditt område. Listan uppdateras automatiskt när du flyttar från en plats till en annan. Om någon varelse är närmare den riktning du rör dig, kommer den att ses längst upp till vänster. Och den som är längre bort kommer att visas längst ned till höger.

Hur man spårar och hittar Pokémon i närheten med Sightings-skärmen i Pokémon Go på iPhone

Steg 1. Starta Pokémon Go på din iPhone.

Steg 2. Du ser en liten grå ruta till höger om din virtuella avatar. Det kommer att visa några Pokémon-former. Klicka på den här rutan.

Steg 3. Det här är skärmbilden Sightings. Nu ser du en grupp på upp till 9 Pokémon i ditt område.

Steg 4. Därefter måste du använda dessa mätvärden för att säkerställa att du går i rätt riktning för en Pokémon. Du måste välja det och börja gå i vilken riktning som helst. Om stenbrottet sjunker längre ner i listan går du åt fel håll. Men om det svävar till toppen, är du på väg i rätt riktning.

Det är klart!

Generellt lekar Pokémon på kartan i cirka 10-15 minuter på samma plats. De kommer att försvinna när tiden är över. När en Pokémon har avskaffats tas den bort från observationslistan vid nästa skanning. Om du rör dig långt borta runt 700-1000 fot försvinner Pokemon från listan.

Så håll dig fokuserad och hitta Pokémon med din expertis. Anpassa din tränaravatar för att få mycket roligare in i spelet.

Se till att kolla in dessa smarta knep för att enkelt hitta Pokémon. Det finns också ett sätt att hitta varelser även utan att röra sig. Och om du någonsin vill prova något nytt, kolla in de fem bästa alternativen till Pokemon Go.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found