Blogg

Bästa iPhone-cykelappar 2021

IPhone, som vi har sett, är en fantastisk gadget för fitnessentusiaster. Från fantastiska fitnessappar till användbara fitnesstillbehör byggda runt iPhone, den här marknaden lever och sparkar hela tiden. Förutom jogging är cykling ett av de enklaste sätten att hålla sig i form och frisk under lång tid. Med det intresse som människor har för cykling som ett fitnessregime har vi sett en hel del fantastiska appar som rullar ut. Här är en samling av några av de fantastiska iPhone-apparna för cykling. Vi har några spårare, en cykelreparationsapp och en cykelcoach täckt.

1. Runkeeper

Jag har hittat Runkeeper ganska smart! Appen fungerar som en skicklig tränare som håller ett öga på ditt träningspass och erbjuder avgörande tips och förslag som visar sig vara mycket avgörande.

För att komma igång, skapa en mer personlig plan och ge ditt bästa för att uppnå det. Du kan spåra dina resultat i realtid. Med ljudfrågan ombord förblir du fokuserad hela tiden. Det är inte allt; appen belönar dig också när du gör extremt bra.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Strava Cykling

En iPhone-cykelapplista utan Strava skulle förmodligen ge bort vår brist på erfarenhet inom detta område. Skämtar. Strava är en fantastisk app som kombinerar tre saker effektivt: spåra din cykling, låta dig utforska nya platser att cykla och en social aspekt som låter dig klättra på topplistor.

Appen låter dig analysera ditt träningspass och erbjuder också förslag för att uppnå ditt mål. Delta i de månatliga utmaningarna för att visa upp din skicklighet. Ännu bättre, du kan också gå med i det stora samhället och se foton och prestationer från andra idrottare.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Peloton Digital

Med Peloton Digital till ditt förfogande täcks de flesta av dina behov perfekt. Den enda funktionen som gör det till en ganska fin träningsapp är det massiva biblioteket med mer än 10 000 klasser. Så oavsett om du är villig att förbättra din löpning utomhus, öka styrkan eller öka inomhuscykling, den är utformad för att hjälpa dig att uppnå ditt mål.

Baserat på ditt behov kan du välja att utforska och experimentera med olika klasser. Eftersom instruktörerna fortsätter att ge dig användbara tips och motivation kommer du att kunna ge dina 100%. Efter en vecka med den kostnadsfria provperioden måste du uppgradera till premiumversionen ($ 19,49 / månad) av appen för att fortsätta.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. TrainingPeaks

TrainingPeaks är en av de bästa cykelapparna för triatleter, cyklister, löpare, från nybörjare till proffs. Oavsett vad ditt fitnessmål är, den här appen hjälper dig verkligen att uppnå bästa resultat. Den här appen kan fungera med mer än 100 andra appar och enheter.

En anmärkningsvärd funktion är Auto Sync, som låter dig synkronisera dina träningspass från enheter som Garmin, MyFitnessPal, Suunto, Wahoo Fitness och mer. TrainingPeaks har diagram och grafer för att spåra dina träningsförlopp, så att du kan hålla koll på dina träningspass även när du är på språng.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Cykelmeter GPS

Cyclemeter är utformad för att vara en komplett guide för cyklister. Appen stöder olika aktiviteter som cykling, löpning, promenader, skridskoåkning, skidåkning och mer. Välj mellan 120 anpassningsbara meddelanden som avstånd, tid, hastighet, höjd och hjärtfrekvens för att få önskat resultat.

Du kan se trafikkartor med Google Maps direkt inifrån appen. Kolla in olika diagram för att lära dig hur du går igenom din uppgift.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Runmeter Running & Cycling GPS

Kolla in en av de mest avancerade apparna för löpare som förvandlar din iPhone till en kraftfull fitnessdator - med insikter om kartor, grafer, delningar, intervall, varv, meddelanden, zoner, träningsplaner och mer.

Du kan spåra cykling, springa, gå, vandra, åka skidor, paddla kajak och mer. Och analysera dina träningspass på din iPad eller iPhone, uppdaterad med dina senaste data med hjälp av iCloud. Dessutom kan du njuta av de flesta av de grundläggande funktionerna gratis.

Pris: Gratis (9,99 $ för Elite)

Ladda ner

7. Runmeter GPS

Runmeter GPS är gjord för att spåra antalet aktiviteter som cykling, cykling, promenader, skridskoåkning, skidåkning etc. exakt. Den kan spela in ett obegränsat antal pass. Du kan kolla in stapel- och cirkeldiagram för att få en bättre inblick i dina framsteg.

Den automatiska stoppdetekteringen utesluter stopptiden för att registrera korrekta data. Du har möjlighet att välja mellan över 120 konfigurerbara meddelanden som avstånd, tid, hastighet, höjd och mer. Dessutom kan du också hålla reda på din virtuella konkurrens i grafer och kartor för att ta reda på hur du kan förbättra din prestanda.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. CycleCast

Letar du efter behov inomhuscykelklasser för att förbättra din kondition? CycleCast kan vara ett utmärkt alternativ eftersom det erbjuder mer än 500 spin-träningspass, som är fint blandade med cool musik och motivation. De personliga instruktionerna från erfarna instruktörer gör att du kan uppnå ditt mål.

Appen låter dig välja träningspass beroende på ditt behov. Du kan till exempel välja ett träningspass på bara 20 minuter när du inte har mycket tid och gå på ett 60-minuters maraton när du vill lägga mycket ansträngning. CycleCast levereras med en 7-dagars gratis provperiod efteråt måste du prenumerera ($ 9,99 / månad eller $ 89,99 / år) på pro-versionen av appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. iSmoothRun Pro

Med hjälp av GPS och stegräknare har iSmoothRun Pro utformats för att spela in din aktivitet perfekt. Det ändrar automatiskt lägen baserat på GPS-signalstyrkan. Om du stannar vid ett trafikljus stannar appen automatiskt och återupptas när du börjar träna.

När du väl har skapat ditt träningspass, kommer iSmoothRun att guida dig som en ideal tränare och uppmuntra dig att ge dina 100% för att uppnå ditt mål. Efter att ha spårat data som avstånd, plats rapporteras det med hjälp av ljudmeddelanden med avståndsintervall eller konfigurerbar tid.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. Cykelreparation

Utsökt detaljerad cykelreparationshandbok som inte bara är text. I grund och botten är det en visuell guide för att reparera och ta hand om din cykel. Appen har också några andra utskjutande saker som vad du ska ha på dig (cykelutrustning) och var du kan köpa din nästa cykel med prisjämförelser.

Den har 58 mycket detaljerade fotoreparationsguider. Dra full nytta av cykeltips och tricks för att hålla dig motiverad och uppnå ditt mål. Dessutom finns det ett ständigt växande samhälle, vilket är perfekt för att utbyta åsikter.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Dessa cykelappar utmärker sig i att spåra dina träningspass exakt och kan anpassas för att ge bästa resultat. Jag är säker på att de klarar din uppgift. Att ha din feedback om dem skulle vara trevligt.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone och iPad Health Apps
  • Bästa fitnessappar för iPhone och iPad
  • Hur får jag cykelanvisningar i Apple Maps
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found