Blogg

Bästa iPhone 7 plånboksfodral 2021

I ett nötskal är ett iPhone 7 plånboksfodral ett komplett paket. Med tanke på ditt behov och önskan att ge din iPhone 7 den perfekta sviten har vi förberett den förtjänta uppställningen av de bästa plånboksfodral för iPhone 7. Med en helt ny design och profil brusar plånböckerna för att visa upp sitt värde. Är du redo att förhandla om deras kvaliteter? Låt oss ta en snabb genomskinlighet!

1. Dreem

Handgjorda av premium konstläder med en lyxig känsla som passar alla åldersgrupper, detta plånboksfodral för iPhone 7 är en perfekt kombination av skönhet och odjuret. Det inre fodralet är tillverkat av TPU, vilket gör det praktiskt taget omöjligt att bryta; medan upphöjda kanter lägger till ett lager extra säkerhet för skärmen. Allt detta utan att lägga till en massa bulk är ett stort plus.

Funktionella funktioner inkluderar enkla vändningar med magneter, vertikalt och horisontellt kickstand för handsfree visning och 3 kortspår som rymmer upp till sex kort och få av dina kontoutdrag. Slutligen finns det nio livfulla färger som passar din stil.

USP: Vertikal och horisontell kickstand

Kolla in på Amazon

2. SnakeHive

Plånboksfodralet från SnakeHive är helt handgjord med Nubuck European läder av högsta kvalitet och det ger det ett elegant utseende. Väskan har tre kortplatser och ett specialfack för anteckningar. Dessutom stöder den också flera betraktningsvinklar för handsfree-visning.

IPhone-hållaren är gjord med mjuk TPU som skyddar dina enheter från vanliga fall och stötar. Exakta skärningar på fodralet ger obehindrad åtkomst till alla portar och funktioner på din iPhone. Slutligen får du också välja mellan fem olika färger.

USP: Handgjord av äkta läder av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

3. ICARECASE

Om du kör lite på en budget men ändå vill ha ett plånboksfodral till iPhone 7, är det här en perfekt matchning. Den är handgjord av konstläder av hög kvalitet, enkel och elegant design som ger ett lyxigt utseende och magnetiska vändningar för att hålla allt säkert och säkert. Det inre TPU-fodralet ser efter normala fall, smuts och damm.

Den har tre kortplatser och plats för några av dina kontorsräkningar. Det har också kickstand design för handsfree visning. När det gäller färger har du tre alternativ att välja mellan svart, brunt och rosaguld.

USP: Enkel enkel design

Kolla in på Amazon

4. TUCCH

TUCCH plånboksfodral har låg profil design. Konstruerad med PU-läder av hög kvalitet, är den ganska slät. De tre kortplatserna och en pengarmuff är tillräckligt bra för att möta dina behov.

Skydd mot alla hörn och upphöjd läpp säkerställer att din enhet har det väsentliga skyddet mot fall och repor. Pengarfliken stänger väskan ordentligt. Plånboksfodralet finns i tre färger som svart, brunt och rött.

USP: Flexibelt TPU-fodral, extra smalt

Kolla in på Amazon

5. Spigen Slim Armor CS

"Spigen Slim Armor CS" är för dem som vill stjäla ett plånboksfodral av högsta klass till ett överkomligt pris. Med en imponerande design är den här gjord för att vara en långvarig partner för din iPhone 7.

Luftdämpningstekniken skyddar alla smartphoneens fyra hörn. Det dubbla lagerhöljet ger mer muskler till sin konstruktion. Kortlagringen på baksidan gör att du kan behålla ett par kort. Fyra färgalternativ inkluderar gunmetal, jetvit, svart och rosaguld.

USP: TPU med dubbla lager och styv dator för extra säkerhet för iPhone

Kolla in på Amazon

6. Vena vCommute

"Vena vCommute" är ett exceptionellt skyddande plånboksfodral certifierat av militär-drop-teststandard. Konstruktionen med två lager med polykarbonat och TPU-material skyddar din enhet från grunden eller av misstag.

Det finns en dold kortplats för ett kort. Med det magnetiska låsstället kan du använda din enhet handsfree och få ut det mesta av dina favoritvideor hela tiden. Vena vCommute finns i tre färger inklusive rymdgrå, rosaguld och guld.

USP: droppskydd av militär kvalitet

Kolla in på Amazon

7. WenBelle

Snygg, professionell men ändå vänlig i fickan är den bästa beskrivningen för WenBelle plånboksfodral för iPhone 7. Design, färg, känsla och funktioner är vad vi letar efter i ett plånboksfodral och den här har allt. Väskan har tre kortplatser och en kontantficka för alla dina räkningar. Dess design är tillräckligt elegant för att passa en professionell såväl som en högskolestudent.

De magnetiska vipporna säkerställer att dina kontanter och kort är säkra. Den har också kickstand visning. När det gäller färgalternativ kan du välja antingen blå, brun eller grå.

USP: Super tunn och attraktiv design

Kolla in på Amazon

8. SHILEDON

Till skillnad från några av de andra plånboksfodralna är den här gjord av äkta läder. Den har en enkel design, mest lämplig för proffs. Det inre fodralet som håller din iPhone är gjord med mjuk men hållbar TPU med extra mjuka kanter för att klara vanliga stötar.

Som alla andra plånboksfodral har även denna kickstand-funktion tillgänglig för handsfree-visning. När det gäller plånboksfunktioner kan den enkelt bära tre av dina kort i sina kortplatser medan en kontantficka för att bära några av dina räkningar. Exakta utskärningar ger dig obegränsad tillgång till alla portar på iPhone. Slutligen finns det sju färger att välja mellan.

USP: Enkel enkel design med eleganta färgalternativ

Kolla in på Amazon

9. v6 Sport Plånboksfodral från Dock Artisan

Är du inte villig att kompromissa med de framstående kvalitetsfunktionerna? V6 Sport Plånboksfodral kan vara det mest lämpliga svaret på ditt begär.

Konstruerad med toppkornläder är V6 inte bara en långvarig kostym för din iPhone 7 utan också en ikon för stil och komfort. Premiumplånboken har kortplatser. RFID-blockeringen skyddar informationen om dina kort. Du kan skjuta tillbaka det magnetiska fodralet för att besvara ett samtal bekvämt. V6 är mycket slagtålig och säkerställer att din iPhone kan trotsa skadan från droppar.

USP: Äkta läder av hög kvalitet

Köp det från Dockicialan

10. Väska

Caseowl plånboksfodral levereras med en mängd funktioner som passar dina behov. Den har tre kortplatser för dina kort och ett fack för några av dina anteckningar. Förutom det har den också en avtagbar armband som du kan använda vid behov. Själva fodralet kan tas bort från plånboken; du kan använda den som iPhone 7-fodral.

Utöver det kan fodralet också monteras på ett magnetiskt bilfäste medan du kör. Slutligen är det tillverkat med högkvalitativt konstläder och finns i tre livfulla färger.

USP: Magnetisk bilmonteringsfunktion

Kolla in på Amazon

11. Rssviss

Detta plånboksfodral från Rssviss är tillverkat av högkvalitativt PU-läder och som alla andra har även tre kortplatser för dina kort och ett separat fack för lite pengar. Förutom det stöder det också handsfree-visning. TPU-hållaren håller fast och skyddar din iPhone 7 från vanliga fall och stötar.

Med tanke på fodralets minimala tjocklek stöder den trådlös laddning utan att ta bort fodralet. Slutligen finns det tre livfulla färgval.

USP: Stöder trådlös laddning utan att ta bort fodralet

Kolla in på Amazon

12. FYY

FYY plånboksfodral har en vacker design. Tillverkad med PU-lädermaterial av hög kvalitet, det är mycket slitstarkt. Den levereras med RFID-avskärmningsteknik som skyddar informationen på dina kort. Den har en sminkspegel inuti för smink.

Det finns ett handrem som gör att du bekvämt kan bära din enhet. Den har två kortplatser och en pengarmuff. Stativfunktionen är perfekt för att titta på filmer. FYY plånboksfodral kommer i sju charmiga färger som rött-guld, lila-guld.

USP: RFID-teknik för att hålla dina kort säkra

Kolla in på Amazon

13. Snugg

Snugg plånboksfodral har konstruerats med det miljövänliga PU- och TPU-materialet. Nubuckfiberinsidan absorberar chock och förhindrar att din enhet börjar.

Snugg kan bekvämt rymma upp till tre kort. Det finns också en pengarpåse för att hålla lite pengar. Den fällbara bakpanelen är perfekt för att titta på dina älskade program. Dessutom har du 17 snygga färgalternativ.

USP: Flera betraktningsvinklar i kickstand

Kolla in på Amazon

14. HANSMARE

HANSMARE plånboksfodral är handgjord med högkvalitativt ko-läder och har ett professionellt utseende. Den har fyra platser; medan tre är för kort, en är för kontanter.

Det glänsande kammönstret på framsidan ger charm till sin design. Trots att det har ett snyggt utseende är det tåligt. Detta plånboksfodral finns i flera färger som gyllenbrun, vinrosa, marinblå, metallsvart, skogsgrön.

USP: Slitstarkt läderskydd

Kolla in på Amazon

15. Silke

Detta plånboksfodral från Silk skiljer sig från ovanstående vad gäller funktioner, design och säkerhet. Väskan levereras med trådlös laddningskompatibilitet. Det betyder att du inte behöver ta bort din iPhone från fodralet för trådlös laddning.

Förutom det har den tre kortplatser och lite kontanter. På säkerhetssidan innehåller fodralet gratis skärmskyddfilm, texturerade sidor med högt grepp som gör det omöjligt att glida din iPhone. Det finns tre färgalternativ tillgängliga, men du kan också anpassa din egen design medan du beställer den.

USP: kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

16. Gear Beast

"Gear Beast" levereras med alla funktioner du vill se i ett premiumplånboksfodral. Det finns fyra kortplatser och en pengarmuff som ger dig den sinnesfrid som krävs när du reser.

Kvalitetsmaterialet TPU och polyuretan läder stärker dess konstruktion. Det tillför inte mycket bulk till din enhet. Den upphöjda ramen skyddar skärmen på din enhet. Gear Beast plånboksfodral finns i två färger som marinblå och svart.

USP: Knapplås för extra säkerhet för kort och kontanter

Kolla in på Amazon

17. Lupa

Lupa plånboksfodral tar hand om alla användares behov. Det har gott om utrymme så att du kan hålla upp till 3-4 kort och 4 dollarsedlar. Tillverkad av högkvalitativt PU-läder, den är utrustad för att skydda din enhet från mindre stötar.

Med de upphöjda kanterna garanterar plånboksfodralet att skärmen på din enhet förblir skyddad när den placeras platt. Den magnetiska förslutningen håller alla dina värdesaker inne. Lupa plånboksfodral finns i fyra färger som svart, roséguld, vinrött och turkos.

USP: Brett utbud av färgalternativ

Kolla in på Amazon

18. PASONOMI

Bulkvarning i förväg! Detta plånboksfodral är en dragkedja som kan bära hela din plånboks tillhörighet tillsammans med din iPhone 7 och det är det som ger lite bulk till den. Fodralet har också en magnetlåsmekanism för att komma åt din iPhone utan att använda blixtlåset. Magnetluckan har också 3 kortplatser som du kan använda för att lagra kort som ofta används.

Dragkedjan har två fickor för att förvara kontanter och andra tillhörigheter. Plånboksbyggnaden består av PU-läder, medan innerfodralet är tillverkat med TPU, vilket gör den till en perfekt duo av lyx och säkerhet. Den har tre färgalternativ tillgängliga när du skriver detta.

USP: Blixtlåsplånbok tillsammans med vändplånbok för att bära fler saker

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Dessa plånboksfodral kanske inte är för dyra, men de har de egenskaper som passar dina behov. Förmågan att packa större stans än vad de är värda gör dessa plånböcker så användarvänliga. Vilket av dessa plånboksfodral har fler röster från dig? Dela ditt val med oss ​​i kommentarerna.

Du kanske också vill utforska dessa listor:

  • Bästa iPhone 7 Plus plånboksfodral
  • Bästa smala fodral till iPhone 7
  • iPhone 7 kickstand fodral
  • Bästa iPhone 7 foliofodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found