Blogg

Bästa 10,5-tums iPad Air Läderfodral från 2021

Eftersom Apples 2019 iPad Air är ute nu förtjänar de stiliga omslagen särskild uppmärksamhet. Därför tyckte jag att det var rätt tid att ordna de bästa läderfodralna för 10,5-tums iPad Air. Om du tänker på att få en estetisk matchning för din helt nya surfplatta, kan följande samling hjälpa dig att upptäcka det. Så, låt oss ta en titt!

1. Snugg

"Snugg" är en av de tillbehörstillverkare som producerar förstklassiga omslag. Och det här fallet verkar vara ett solidt allroundfall. Det finns ett par kvaliteter som gör det till en bra satsning för de människor som sätter rikt hantverk högst upp på prioriteringen.

För det första har locket en slitstark konstruktion med PU-läder exteriör och nubuckfiberinredning. Med tillstånd av den mjuka strukturerade ytan ger det bättre grepp.

För det andra är dess funktionalitet mer flexibel så att du kan placera din enhet i den perfekta horisontella vinkeln. Dessutom erbjuder Snugg detta rikt utformade fodral i sex professionella färger som brunt, lila, blått etc.

USP: Ett solid allround-fodral

Kolla in på Amazon

2. Wopin

Wopin har introducerat ett mer praktiskt folioomslag. Funktioner som en kortfack och en säker Apple Pencil-hållare gör den mycket användarvänlig.

Och det finns också ett band som gör att du bekvämt kan hålla din iPad med en hand. De gummerade spåren håller enheten perfekt så att du har förbättrat tittarupplevelsen.

När det gäller skydd mot oavsiktliga stötar har Wopin styrkan att överleva droppar utan ansträngning. Dessutom kommer detta syntetiska läderöverdrag i fyra färgvarianter som klassisk svart, elegant brun, grå och sjöblå

USP: Kortarrangörsficka

Kolla in på Amazon

3. MoKo

Presentera din iPad som ett imponerande foliofall. Detta omslag från MoKo kan tillgodose de flesta av behoven och också erbjuda iPad den nödvändiga vården.

Om du gillar att bära kort under resan skulle du uppskatta sidofickan som inte bara kan innehålla kort utan också några viktiga anteckningar. Kombinationen av PU läder exteriör och mjuk mikrofiber interiör ger det nödvändiga motståndet för att motstå chock. Dessutom har den en användbar slinga för att förhindra att din penna går förlorad.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. Fintie

"Fintie" är känt för att producera prisvärda fodral till ett konkurrenskraftigt pris. Och det här omslaget verkar stämma överens med sitt rykte.

Omslaget är tillverkat av kompositläder och har ett otroligt mjukt inre skal för att skydda surfplattan både från fula repor och stötar.

För att säkerställa att dina kort förblir säkra, ger det en stor ficka. Dessutom gör magnetbandet ett pålitligt jobb med att minska den värdelösa strömförbrukningen.

USP: Snug-fit och slagfast

Kolla in på Amazon

5. Ztotop

Ztotop har en tunn men skyddande formfaktor. Således kan din iPad inte bara visa upp stilen utan också få det nödvändiga försvaret mot stötar och repor.

Fodralet är förstärkt av TPU-skal och har en mjuk TPU-interiör. Och med det släta PU-läderytan ger detta folioskydd säker grepp.

När du vill titta på media bekvämare kommer det tredubbla stativet att spela riktigt bra. Dessutom har den en hållare som håller din Apple Pencil perfekt på plats.

USP: Tri-fold stativ

Kolla in på Amazon

6. MoKo

Så mycket om de snygga omslagen? Ta en titt på detta attraktiva erbjudande från MoKo.

PU-läderfodralet är vackert utformat och finns i flera charmiga färger. Således, om du vill att din surfplatta ska fånga ögonbollar utan problem kan det vara ett bra val.

Den genomskinliga ryggen med den frostat yta gör att din iPad kan visa upp sin klass. Eftersom det inte finns några upphöjda ramar kommer dina svepande gester inte att ha några spärrar.

USP: Attraktiv profil med livlig design

Kolla in på Amazon

7. ProCase

Enkelt uttryckt är "ProCase" ett av de bästa fodral som är utformade för tredje generationens iPad Air. Den har en estetisk design som ser professionell ut på din iPad.

Kompositionen av läder exteriör har raffinerat utförande. Och med den släta inredningen får din iPad den kudde som krävs för att uthärda chocken utan problem.

Det här foliofallet har flera spår för att öka din tittarupplevelse. Dra nytta av den elastiska Apple Pencil-hållaren för att hålla din digitala penna säker.

Dessutom erbjuder ProCase detta eleganta omslag i fem färger som svart, brun, marinblå och mer.

USP: Professionell design

Kolla in på Amazon

8. ESR Urban Premium

Det är den här vintergröna vintage-profilen som gör “ESR Urban Premium” till en toppkandidat för ditt verkställande val. Väskan är huggen i mjukt PU-läder och pryder träkornstruktur.

För att förstärka höljet har tillverkaren också använt robust polykarbonatmaterial som hjälper locket att absorbera stötar. Dessutom har den mikrofiberinredningen för extra skydd mot repor.

Ett par halkspår ger stabilare betraktningsvinklar. Om du använder Apple Pencil är den användbara hållaren mycket användbar när du håller pennan ordentligt när den inte används.

USP: Executive-profil

Kolla in på Amazon

9. ProCase

”ProCase” folioväska i läder har fångat mina ögon som ett mycket bedårande verkställande omslag. Ytterskalet i kompositionsläder matchas idealiskt med det praktiska utförandet.

Med det stora facket som är lättillgängligt kan du lägga in dina viktiga kort på resan. Magnetstängning sparar inte bara batteriets livslängd utan håller också dina värdesaker säkra.

Den har en stötdämpande inredning som förhindrar att stötar skadar din iPad. Bortsett från hållbarhet erbjuder ProCase detta omslag i en rad färger med olika mönster.

USP: Bedårande hantverk

Kolla in på Amazon

10. Infiland

Eftersom jag uppskattar enkel design och snyggt utförande har detta erbjudande från Infiland sett upp till märket. Det högkvalitativa syntetiska lädret i kombination med det tåliga höljet gör detta skydd till en skyddande tillgång för din surfplatta.

Infiland folio-fodral levereras med starka magneter för att bara stänga locket ordentligt men också stödja automatisk sömn / vakna-funktion. Med tillstånd av halkspåren förblir den stadigt intakt både i skriv- och betraktningsvinklar.

Dessutom kommer detta prisvärda (10,95 dollar) fodral med livstidsgaranti och finns i sex färger som svart, grå och orange.

USP: halkspår för förbättrade betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

Varsågod! Detta summerar vår sammanställning av de bästa läderfodralna för tredje generationens iPad Air.

Vad är ditt val?

Innan du börjar läsa en annan artikel, se till att dela din feedback om omslaget du har valt för din iPad. Föreslå också namnet på ditt favoritomslag så att vi kan inkludera mer förtjänade omslag i ovanstående sortiment.

Du skulle också vilja ta en titt på dessa inlägg: 

  • Bästa 10,5-tums iPad Air-fodral
  • 10,5-tums iPad Pro-fodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Air Keyboard-fodral
  • Bästa 10,9-tums iPad Air-fodral (2020)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found