Blogg

Bästa iPhone 7-marmorfodral 2021

Din ständigt kärleksfulla vän förtjänar något ganska speciellt på den här minnesvärda semestern. Oroa dig inte; vi har en fantastisk presentidé till dig och din iPhone! Ett snyggt marmorfodral för iPhone 7 kan vara en härlig semestergåva för din vän.

1. CrayCases

Om du gillar det bör du lägga ditt namn på det, och CrayCases gör det möjligt. Med ett brett utbud av marmorfodral från svartvitt till flerfärgade kan du alltid hitta din perfekta matchning. Och för att göra det helt ditt kan du skriva ut dina initialer eller fullständiga namn på det.

Fallet har ingen logotyp att distrahera; kort sagt, ärendet är bara ditt. Tryckt och skickat från Storbritannien inom 24 arbetstimmar, kommer du att få ditt fall i nästan ett ögonblick. Det är inte allt; du får också bra repor och kort droppskydd.

USP: Det är marmorerat och har ditt namn på det

Kolla in på CrayCases

2. Mikol Nero Marquina

”Mikol Nero Marquina-fodralet” är ett vackert hantverk. Tillverkad av 100% naturlig marmor, fodralet är av högsta kvalitet.

Den iögonfallande kontrasten i svart och vitt berikar dess designkvotient. Tunt utseende med perfekta utskärningar för kameror, portar, högtalare och knappar gör att den kan sitta lugnt.

Du kan anpassa detta marmorfodral med speciell gravyr genom att erbjuda ytterligare 25 USD.

Pris: $ 99

Köp det från MikolMarmi.com

3. Samhälle6

”Society6” marmorfodral har utformats för att vara en speciell kostym för din iPhone 7. Förberedd med kvalitetsmarmor kan fodralet behålla sin glans länge.

Den tunna profilen ger ett direkt intryck på smarttelefonen. Svart och vit kontrast förbättrar dess utseende. Den kan ge grundläggande skydd mot droppar och repor. Väskan känns bekväm i handen.

Pris: $ 35 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon.com

4. Native Union CLIC

Om du inte har något emot att spendera lite extra pengar för ett bra fall kan "Native Union CLIC" marmorväska vara värt att titta på. Konstruerad med äkta marmor, den är både hållbar och snygg.

Den snygga profilen kompletterar förtjusande exakta utskärningar som hjälper den att passa bra på iPhone. Det kan vara en stjärna för allas ögon på ett kontor eller en fest. Marmorväskan finns i två färgvarianter som svartvitt.

Pris: $ 189,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon.com

5. Society6 (svart)

Med en fascinerande svartvitt färgkontrast har Society6 marmorfodral inte mycket svårt att fånga uppmärksamheten. Utmärkt design visar på att definiera hantverk.

Det formanpassade utseendet gör att det blir ett fint par med iPhone. Den är utrustad för att skydda din smartphone från grunden eller mindre droppar. Jag slår vad om att fallet skulle visa sig vara den verkliga vinnaren både på kontoret och på en överdådig fest.

Pris: $ 38 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon.com

Det var allt tills vidare…!

Vilket av dessa marmorfodral har kunnat fånga din uppmärksamhet? Vi skulle gärna veta din favoritval.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found