Blogg

Bästa Notes-appar för Apple Watch 2021

Kommer du ihåg det berömda ordspråket: ”Sov med penna och papper vid din sida. En miljon dollar-idé kommer ofta klockan fyra på natten. ”? Även om det kan vara besvärligt att hitta en penna och ett papper på natten medan ljuset i ditt rum är släckt, kan det vara mycket praktiskt att ha en anteckningsapp på Apple Watch. För att hjälpa dig att skapa, samla in och lagra de saker du inte vill glömma har vi skapat en lista över några av de bästa gratisapparna för Apple Watch.

  1. Microsoft OneNote
  2. Anteckningsbok - Anteckna, synkronisera
  3. Utkast
  4. Björn
  5. Anteckningar om cheatsheet
  6. SnipNotes - Smart Notebook

1. Microsoft OneNote

En av de mest använda och älskade apparna, OneNote låter dig fånga dina tankar, idéer och upptäckter utan problem. Dess intuitiva gränssnitt och funktioner ger dig utrymme att inte glömma något viktigt.

Med detta sagt, vare sig det är något stort evenemang, en miljon dollar idé eller en spårlista som du inte har råd att sakna. Den har ett vänligt gränssnitt med tanke på den lilla skärmen på din Apple Watch och erbjuder dig en obehindrad "Noting" -upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Anteckningsbok - Anteckna, synkronisera

Betygsatt 4,7 av 5 stjärnor av mer än 16,5 tusen användare, NoteBook tilldelades årets bästa app 2016. Några av de spännande funktionerna som appen kommer med inkluderar anteckningar, smartkort, organisera anteckningar, anmärkningsvärda gester etc. Du kan också anpassa din upplevelse genom att ändra anteckningskortens färg, skapa ett anteckningsblockomslag eller byta till ett mörkt tema.

Inte bara detta, du kan också använda gester för att utföra olika funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Utkast

En av de mest kärleksfunktionerna med den här appen är att den låter dig skapa och sortera en anteckning baserat på dess betydelse. Du kan använda anpassade teckensnitt och låter dig skapa anteckningar genom diktering eller filimport. Medan grundversionen är gratis att använda, kommer den med en Pro-version, som erbjuder teman och ikoner, arbetsplatser, ytterligare widgets och förbättrad automatisering.

Den avancerade versionen låter dig också skapa och redigera åtgärder medan du är på språng.

Pris: Gratis (Proversion $ 1,99 / månad eller $ 19,99 / år)

Ladda ner

4. Björn

Ansökan har en hel del fans av författare, advokater, kockar, lärare, ingenjörer, studenter, föräldrar och mer. Med appen kan du skriva medan du är på språng och dela den med vem som helst samtidigt som du säkerställer integriteten. Appen tilldelades årets Apple Design Award och App Store App 2016.

Liksom vår tidigare applikation kommer också denna med en pro-version som erbjuder ytterligare funktioner som kryptering, Touch ID-stöd, synkroniseringsanteckningar, export till PDF, DOCX, HTML, etc. och många appteman mer personlig upplevelse.

Pris: Gratis (Pro-version tillgänglig för $ 1,49 / månad och $ 14,99 / år)

Ladda ner

5. Cheatsheet Notes

Till skillnad från de andra är den här ganska ny i App Store. Appen är utformad för att hjälpa dig att komma ihåg de små sakerna som betyder mycket i ditt personliga och professionella liv. Trots att det är nytt är det inrymt med några av de fantastiska funktionerna. Den erbjuder ett vänligt och enkelt användargränssnitt och har över 200 ikoner som kan hjälpa dig att känna igen vad du letar efter.

Pro-versionen låter dig släppa loss hela widgeten, titta på appen och tangentbordet. Inte bara detta, du kan också använda iCloud-synkronisering med ett enkelt köp i appen.

Pris: Gratis (Cheatsheet Pro - $ 4,99)

Ladda ner

6. SnipNotes - smart anteckningsbok

Den här är en nybörjare i verktyget och produktivitetsdelen i Appstore. Appen låter dig inte bara skapa anteckningar när du är på språng, det låter dig också enkelt hitta din önskade anteckning och snabbt komma åt den var som helst. Inte bara detta, det sparar också din tid genom att automatiskt känna igen din antecknings innehåll och dela relevant information relaterad till den.

Du kan också anpassa dess utseende genom olika design- och formateringsalternativ.

Pris: Gratis (Lås upp fullständig version - $ 1,99)

Ladda ner

Du kanske också vill läsa dessa:

  • Apple Watch Shopping List Apps
  • Väderappar för Apple Watch
  • Kör appar för Apple Watch
  • Bästa Apple Watch-appar för studenter att hålla sig organiserade
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found