Blogg

Pitaka MagCase - Slim-fodral av militär kvalitet för iPhone X

Även om jag vill att min iPhone X ska ha den väsentliga skölden för att avvärja oönskade skador, tvekar jag alltid att gå för absolut skydd till stilens kostnad. De flesta hållbara fodral misslyckas med att vara smart med smartphonens elegans, medan väldigt få tunna fodral klarar det stränga tidstestet.

Pitakas snyggt utformade MagCase för iPhone X har försökt hitta en perfekt matchning mellan tunnhet och skydd. Har det lyckats leva upp till märket på båda aspekterna? Läs vidare för att ta reda på om den är utformad för att möta dina specifika behov.

Pitaka MagCase för iPhone X

Jag har använt det här fallet de senaste dagarna. Efter att ha tittat noggrant på vad den har att erbjuda är jag redo att presentera den detaljerade granskningen.

Den snygga profilen som smyger runt

MagCase har en ganska snygg profil som smyger sig på iPhone X. Med bara 0,65 mm tjocklek och 14 g vikt är det verkligen ett av de tunnaste fallen på marknaden. Den lågprofilerade designen verkar komplettera dess övergripande utseende.

De exakta utskärningarna ger problemfri tillgång till volymvippor, sidoknapp och laddningsport. Därför kan du bekvämt använda de fysiska knapparna och ladda din enhet.

Förbättrat grepp (3D Grippy Skin)

Den enda kvaliteten som jag alltid vill ha i mitt iPhone-fodral är den hala utsidan. Det gör det bara lite bekvämare att hålla i enheten och minskar risken för oönskad glidning.

Det smala fodralet med 3D-grepphud känns ganska bekvämt i handflatan. Tack vare det förbättrade greppet känner du dig inte hal när du håller iPhone i dina händer. För de människor som har butterfingers kan det här fallet vara värt att titta närmare på det.

Skuren av skottbeständigt material

En av de största höjdpunkterna i detta fall är den byggda kvaliteten. Företaget hävdar att det är det tunnaste telefonfodralet tillverkat av skottsäkra material.

Och hemligheten bakom dess höga hållbarhet är högklassig aramidfiber. Aramid anses vara extremt stark och används i rymd- och militära applikationer. Du kan också hitta det här materialet som används i stor utsträckning i kroppsskydd och racingfordon.

På grund av det slagfasta materialet kan du lita på att den skyddar din iPhone mot mindre oavsiktliga fall. Det kan se ganska tunt ut men det har tillräckligt med styrka för att hålla länge.

Tyvärr finns det ingen upphöjd kant för att skydda kant-till-kant-skärmen. Det betyder att fodralet inte hindrar pekskärmen från att glida när iPhone placeras med framsidan nedåt.

För att säkerställa att detta inte blir en affärsbrytare för många, erbjuder företaget ett skärmskydd av härdat glas av högsta kvalitet. Med 9H-hårdhet kan skärmskyddet försvara pekskärmen även mot en knivs skärpa. När det gäller tydlighet och lyhördhet är det upp till märket.

Det finns en avfasad kant för dubbla kameran för att hålla den skyddad från skrapning. Och jag tycker att det är ganska bra när det gäller att leva upp till uppgiften.

Magnetiskt bilmonteringsstöd

När jag är på väg till okända platser föredrar jag att använda en navigationsapp som Google Maps för att nå målet. Det är då ett bilfäste är praktiskt när du håller enheten säkert för handsfree-användning.

Med de inbäddade metallplåtarna fungerar fodralet sömlöst med magnetiska bilfästen. Så du kan enkelt placera enheten på ett kompatibelt bilfäste för att navigera bekvämare på enheten.

Trådlös laddning kompatibel

Trådlös laddningskompatibilitet hjälper det att kryssa i nästan alla rutor. Du behöver inte ta bort fodralet innan du släpper din iPhone på en trådlös laddare för att slå på den.

Magnetplattor har placerats exakt för att säkerställa att det inte hindrar trådlös laddning. För att vara ärlig var jag lite orolig för det. Men när jag testade fallet lyckades det få arbetet gjort normalt.

Videorecension av Pitaka MagCase för iPhone X

Flera färgvarianter

MagCase finns i sju snygga färgvarianter som svart & grått till svart & rött, svart & roséguld och rött & orange osv. har inga problem.

Pris: $ 49,99

Köp det från Pitaka.com

Domen

Nu kommer den viktigaste delen! MagCase har kommit riktigt bra ut i de flesta aspekter. Tre funktioner har sticker ut för mig: den smala designen i ett stycke, material av militär kvalitet och dolda metallplattor. Dessa egenskaper gör att den sticker ut från resten.

Jag skulle ha älskat att se ett par saker i detta tunna fall. Först, förhöjd kant för att erbjuda ytterligare ett skydd för skärmen. Den andra, något mer skydd på toppen och botten. Det är för att säkerställa att enheten inte utsätts för otäcka stötar när den faller rakt.

När det gäller pris ($ 49,99) tror jag att det är på plats. Jag skulle ha lagt det i den dyra kategorin, om det inte fanns något skärmskydd.

Sammantaget är det en ganska bra affär för folk som vill ha ett förstklassigt tunt fodral utan att kompromissa mycket med skyddet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found