Blogg

Spy-Fy: Ett elegant iPhone-fodral för att skydda kamerans integritet

Ett enkelt skyddsfodral för iPhone ger så mycket utrymme och möjlighet till innovation. När varumärken som OtterBox och LifeProof skapade olika fall trodde jag att det var det; ingen kan gå längre. Men jag hade fel. Det finns ingen gräns för mänsklig fantasi. Fram till nu har ärenden beslutat att begränsa sin vision till skydd, stil och lyx. Det verkar som om Spy-fy har lagt till en fjärde dimension för att komplettera torget. Och den fjärde dimensionen är integritet.

Det finns skärmskydd för sekretess, som är kända för att säkerställa användarnas integritet; och nu finns det ett kameraskydd, som har ett kameraskyddssystem för att skydda din kameranvändning. Spy-fy har vävt den magiska integriteten i sitt skyddande fodral, som integrerar ett integritetssystem för kameror i ett premium iPhone-fodral.

Oavsett om det är ett privat företag eller statliga säkerhetsbyråer, vill de skanna din iPhone-kamera med inbyggda bakdörrar eller appar. Eftersom vi lever i en tid av informationsteknik förstår teknokrater värdet av användardata. Varje så kallad marknadsförare av produkter och tjänster är angelägna om att veta vem du är, vad du gör, vart du går, vad du köper etc. Genom att få tillgång till vår kamera kan sådana inkräktare göra viktig information från din enhet. Men ett kameraskydd hjälper dig på många sätt.

Spy-Fy iPhone X, Xs, Xs Max och iPhone XR Camera Privacy Case

Designers av Spy-Fy har använt traditionell visdom för att tillverka detta fodral. På din iPhone X och XS höljer båda kamerorna av en enkel mekanism. Som förr har Spy-Fy installerat en grindport på bak- och framkamera för att dölja linsen. Detta förhindrar att ett tredje öga spionerar på din integritet när du använder den främre eller bakre kameran medan iPhone är ansluten till Wi-Fi-nätverk eller mobildata.

Djävulen är i design

Spy-Fy har diskret integrerat integritetsfunktioner i detta klassiska fodral. En person bredvid dig kommer aldrig att veta att du har smart täckt fram- och bakkamera på din enhet. Snarare skulle han / hon alltid uppskatta fallet för dess skönhet och styrka.

Tillbaka blockerare

Gångportens blockerare bak och fram gör hela skillnaden. Omslaget adlar inte bara någon från att spionera dina kamerarörelser utan gör det också möjligt för dig att använda det du behöver använda. Den främre slutaren begränsar till exempel aldrig din användning av Face ID-funktionen, som först introducerades i iPhone X. Slutaren blockerar bara 7MP selfie-kamera. Således kan du alltid låsa upp din iPhone eller göra inköp med ditt Face ID, och ändå kan du skydda din integritet.

Bakre slutaren

På samma sätt låter du den bakre kameraluckan ta och ta fantastiska bilder och videor när du är på språng. Du kan snabbt öppna och stänga bakluckan för att använda din iPhone-kamera när du upptäcker något som är värt att fånga eller fotografera.

Vad sägs om ficklampan?

Blockerar den bakre slutaren min iPhones ficklampa? Inte alls. Du kan alltid använda telefonens ficklampa för att hitta de saknade knapparna eller något i mörkret. Även om du har stängt den bakre luckan kommer din iPhones ficklampa att lysa upp ditt rum så att du enkelt kan krama dig bredvid din partner utan att störa honom eller henne.

Trådlös laddning

Måste jag ta bort fodralet medan jag laddar det? Detta fodral är kompatibelt med trådlös laddning så att du kan hålla ditt trådlösa laddningsfodral på. Dessutom har designen lämnat botten öppen så att du kan ladda din iPhone med en blixtkabel.

Minimalistisk design

Fullt integrerat integritetssystem för kameror och minimal design hjälper dig att använda din iPhone som du har använt. En av de bästa sakerna med detta fall är att Spy-Fy framgångsrikt har kombinerat elegans och integritet i ett enda fall. Väskan finns i fyra färger: svart, havsblå, kokosnötvit och mallowrosa.

Kompatibla modeller

Från och med nu har Spy-Fy kommit med ett fodral som är kompatibelt med iPhone X och Xs; när tillverkarna har finansierats tillräckligt kommer de att lansera kameraskydd för iPhone 8, iPhone XR och iPhone 2019. Det ryktas att Apple kommer att hålla samma skärm inställd i framtida iPhones som på nuvarande iPhone X-modeller.

Läs mer på Kickstarter

Det är allt folk!

Avslutar…

Med Spy-Fy-fodralet är din iPhone-kamera sekretess säker 24 × 7. Och du behöver inte anstränga dig för att öppna och stänga luckan. Ett enda tryck kan stänga och öppna kamerans slutare, vilket inte bara skyddar din integritet utan också skyddar kameralinsen från skador.

Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found