Blogg

EaseUS MobiSaver: Bästa iPhone-återställningsverktyget

EaseUS MobiSaver är en programvara vars funktion du förmodligen är mycket bekant med: dataåterställning från iPhones och iPads.

Härifrån på iGeeksBlog har vi tagit mycket med dataåterställning och täckt massor av programvara som gör det rätt. Många av dem är ganska bra för vad de erbjuder och nästan var och en av dem är betald programvara. De har gratis test men de är begränsade.

Det är förmodligen den enda USP med EaseUS MobiSaver men det är så förbannat viktigt att om du tänker på iPhone-dataräddning när din iPhone är i blues, bör du omedelbart tänka på EaseUS också.

Det bästa iPhone-återställningsverktyget du kan få: EaseUS MobiSaver

EaseUS MobiSaver gör bara en sak och en sak: det hjälper dig att återställa data (12 typer av dem) från din iPhone, iPod, iPad eller till och med en grundläggande iTunes-säkerhetskopia som du har. När din iPhone eller iPad är nere och ut, kanske du vill få tillbaka all information innan du slår på återställningen som en sista utväg.

EaseUS ser till att du inte behöver oroa dig för den här processen genom att noggrant och noggrant plocka upp all data du vill ha från din iPhone eller iPad.

EaseUS är ganska populärt efter att ha varit med på platser som Softpedia, Chip, PC World, etc. Vi är ganska glada över att ha hittat det här verktyget eftersom det bara gör allt så enkelt.

EaseUS kan återställa data från:

# 1. Kamera rulle

# 2. fotoflöde

# 3. videoklipp

# 4. Kontakter

# 5. Meddelanden

# 6. Kalender

# 7. Telefon historik

# 8. Anteckningar, påminnelser,

# 9. Safari bokmärken

Till skillnad från några andra program som inte stöder äldre / nyare lägen har EaseUS en universell kapacitet. Den stöder iPhone 6s Plus, 6s, 6 Plus, 6, 5 5, 4, 4S, 3GS, alla iPads och iPad Mini och iPod Touch.

EaseUS kan återställa data inte bara från din iPhone / iOS-enhet utan det kan också plocka data från vilken iTunes-säkerhetskopia du har och det fungerar på Windows.

Ladda ner EaseUS

  • Ladda ner EaseUS för Windows (50% rabatt under en begränsad tid)
  • Ladda ner EaseUS för Mac (50% rabatt under en begränsad tid)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found