Blogg

Bästa iPhone Xs Clear Case från 2021

Apple har uppgraderat sin iPhone X, som släpptes förra året. I sin nya avatar finns iPhone Xs med avancerade funktioner som snabbare Face ID, banbrytande dubbelkamera och anpassad OLED-skärm. För att skydda din lyxiga iPhone har vi sammanställt en lista med högkvalitativa genomskinliga fodral för iPhone Xs. Du skulle vilja flagga din stolta besittning och bjuda in några avundsjuka ögon. Det genomskinliga fodralet för din iPhone visar de sanna färgerna och enhetens verkliga skönhet. Denna lista har några vackra klara fodral tillverkade av ledande varumärken.

# 1. iBlason Halo

Som någon som har en enorm smak för snygg transparent design, skulle du gärna ha iBlason Halo för din iPhone Xs. Det är otroligt flexibelt och sveper runt enheten obefläckat.

Eftersom den är väldigt mjuk, ger den också bättre grepp som minskar risken för glidning. Den avfasade kanten tillåter inte att skärmen berör ytan, vilket säkerställer att repor förblir på ett rättvist avstånd. Dessutom kommer du att välja Halo clear-fodral i massor av coola färger.

Du kan köpa detta fodral för 10% rabatt. Använd bara kampanjkod : geek10

USP: Hållbar design

Kolla in i-Blason

# 2. SUPCASE

Supcase är ett ledande iPhone-tillbehörsmärke som tillverkar högkvalitativa produkter för iPhones och iPads. Detta genomskinliga fodral från Supcase har formpassad och minimalistisk design med transparent rygg. Detta tunna fodral ser mer attraktivt ut med sina definierade kanter och slät yta.

Du kan komma åt alla knappar med önskad känslighet eftersom fodralet är tillverkat av högkvalitativt TPU och PC-material. Missa inte den upphöjda ramen som ger extra skydd på telefonens skärm.

Tillämpa kampanjkod : geek10 för att köpa detta fall till 10% rabatt.

USP: Minimalistisk design

Kolla in i-Blason

# 3. OtterBox

OtterBox är känt för sina robusta tunga väskor. SYMMETRY-serien presenterar dock lätta och tunna genomskinliga fodral för dina iPhones. Detta är det hållbara fodralet är tunt, snyggt, snyggt och fickvänligt.

Din iPhone är väl skyddad mot droppar, stötar och andra skador. Designen i ett stycke har höjt och avfasad kant för att skydda din telefons pekskärm.

USP: Design i ett stycke

Kolla in på Amazon

# 4. ESR

ESR är ett av de kända varumärkena som tillverkar fodral och fodral av hög kvalitet till iPhone. Detta tunna och lätta genomskinliga fodral är till din iPhone Xs. Med endast 1 mm tjocklek visar detta genomskinliga fodral din iPhones ursprungliga stil.

Kontrollera dess mjuka TPU, vilket ger bättre skydd än en hård dator för din iPhones glasrygg. Fodralet skyddar telefonens pekskärm och kamera med sin upphöjda skärmkant.

USP: Microdot-mönster

Kolla in på Amazon

# 5. FlexGear

FlexGear håller runda sidor på sitt genomskinliga fodral, som har ett skärmskydd i härdat glas. Detta tunna och skyddande fodral i ett stycke har en TPU-stötfångare som absorberar stötar. Dessutom skyddar det kristallklara inbyggda omslaget telefonen från repor.

Observera att den rundade designen på iPhone-skärmen inte tillåter att glasskärmskyddet täcker hela skärmområdet.

USP: Stötdämpande TPU

Kolla in på Amazon

# 6. Spigen

Spigen är ett av de mest populära märkena inom smarttelefontillbehör. Detta tydliga fodral från Spigen har en hybriddesign gjord av stel rygg och flexibel stötfångare. Hybridstrukturen i detta fodral är gjord av den stötdämpande stötfångaren.

Den kristallklara baksidan är designad för att bevara det ursprungliga utseendet på din iPhone Xs. Ett uppenbart inslag i detta tydliga fall är att det inte gulnar över tiden.

USP: Mil-grade skydd

Kolla in på Amazon

# 7. Trianium

Clarium-serien av Trianium innehåller tydliga fodral för iPhone. Detta genomskinliga fodral iPhone Xs har den genomskinliga kroppen för att avslöja och förbättra den nydesignade glasskyddet på din premium iPhone. Detta genomskinliga fodral är helt kompatibelt med iPhone: s nya trådlösa laddningsfunktion.

Detta premiumhybridskyddshölje ger dig tillgång till alla viktiga portar, knappar och kontroller på din iPhone. Fodralet är exakt utklippt, och därför kommer du att njuta av enkel åtkomst.

USP: Enkel åtkomst

Kolla in på Amazon

# 8. MoKo

För älskare av minimalism ger MoKo en enkel men ändå effektiv design. Väskan är tunn och tunn, konstruerad för att lyfta fram dess tunnhet utan att äventyra telefonens säkerhet.

MoKo har gjort detta tydliga fodral med förstärkta hörn och upphöjda kanter för att skydda telefonens pekskärm. MoKo använder premiummaterial som är flexibelt och mjukt.

USP: Förstärkta hörn

Kolla in på Amazon

# 9. Mkeke

Mkeke har framgångsrikt kombinerat de bästa funktionerna i TPU och hård PC för att tillverka detta mjuka och tunna klara skal till din iPhone Xs. Detta fodral ger extra skydd till din iPhone, som nu är skyddad från repor.

Luftrumsdyna är en anmärkningsvärd egenskap i detta genomskinliga fodral, som skyddar din telefon från plötsliga fall och stötar.

USP: Luftrumsdyna

Kolla in på Amazon

# 10. Kasematt

Case-Mates transparenta fodral är inte bara vackert utan också robust till sin natur. Varumärket har falltestat det här fodralet genom att släppa det (insvept på telefonen) från höjden av 12 fot. Dess fem lager skydd ger din iPhone full säkerhet.

Väskan är kompatibel med trådlös laddning. Bortsett från skydd lägger fodralet skönhet till din iPhone eftersom det är ett mördartillbehör.

USP: Bländande mönster

Kolla in på Amazon

BONUS

Kasematt

Ett annat tydligt fall från Case-Mate, men den här gången är det mindre stil och mer innehåll. Case-Mate kallar det för ett TOUGH-fodral för din 5,8-tums iPhone Xs. Väskan är dropptestad från höjden av tio fot. Du kommer att njuta av förbättrat grepp från flexibla sidor.

Detta fall är inspirerat av den senaste trenden och därför kan ett element av stil inte uteslutas. Väskan finns i levande färger som lila neon, skimrande, grön neon och andra.

USP: Tufft fall

Kolla in på Amazon

Summering…

Så länge din senaste iPhone Xs håller sin friskhet kan du försöka visa den här lyxiga enheten för dina vänner, kollegor och familjemedlemmar. Tydliga fodral har en kvalitet som avslöjar din iPhones charm och karisma. Du kan köpa ett eller flera tydliga fodral till din iPhone Xs.

Du kanske vill utforska fler tillbehör:

  • Bästa iPhone Xs plånboksfodral
  • Bästa iPhone Xs batterifodral
  • iPhone X och iPhone Xs kameralinsskydd
  • Bästa iPhone X-fodral

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found