Blogg

Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-fodral [2021-utgåvan]

När bekvämlighet kräver att vara i centrum, går jag mest efter en ärm. Det ger både komfort och säkerhet högst upp på stegen. Dessutom gör ärmskyddet det lite lättare att bära en storskärmsenhet som iPad Pro. Jag ger professionell touch och känner huvudprioriteten, jag har listat ut de bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-ärmarna. Låt oss titta närmare på var och en av dem.

1. Evo från Harber London

Harber Londons Evo uppvisar en bedårande vintagestil och tar hand om alla dina grundläggande behov. Ärmen är handgjord med fullkornigt vegetabiliskt garvat läder som inte bara ger en förstklassig känsla utan också ger ett bekvämt grepp.

Det ger extra utrymme så att du bekvämt kan bära ditt smarta tangentbord. Och med den säkra hållaren i farten, förblir din Apple Pencil säker inuti.

Den eleganta ärmen har två fickor på båda sidor så att du enkelt kan lagra små föremål som laddare, hörlurar. Tack vare den starka stoppningen skyddar den din 12,9-tums iPad Pro från stötar och vanliga repor.

Att vara ganska lätt; locket ser till att du tycker att det är väldigt bekvämt att bära storskärmsplattan. Utöver bekvämligheten kommer Evo-ärmen i två imponerande färger som solbränna och svart.

USP: Handgjorda med fullkornigt vegetabiliskt garvat läder

Kolla in på HarberLondon

2. KONVOLUT från Harber London

“ENVELOPE” är ännu ett prisvärt erbjudande från Harber London. För att vara ärlig visar den också det breda utbudet av iPad Pro-fodral som den välkända tillbehörstillverkaren erbjuder.

Blandningen av fullkornigt vegetabiliskt garvat läder och ullfilt förstärker dess konstruktion och ger det också ett imponerande utseende. Med den släta utsidan passar hylsan bekvämt i dina händer.

Trots att den är på den smalare sidan kan ENVELOPE skydda din surfplatta från stötar och hålla nötning i schack. Och läderfliken låter dig stänga ärmen säkert. Den klassiska solbränna och den vintergröna svarta är de enda två färgalternativen.

USP: Kombination av fullkornsläder och tät ullfilt

Kolla in på HarberLondon

3. hecho

Här är en iPad-ärm som är handgjord av 100% ko-läder och sydd med en slitstark hamptråd. Det är lyxigt, vackert och tåligt för att skydda din enhet alls.

Vidare har det designats och handgjorts i begränsade mängder i samarbete med små familjeföretag i Latinamerika. Varumärket lovar att stödja dessa familjer och deras samhällen, så att du vet att dina pengar går till en bra sak. Njut av en 24-månaders garanti för kvalitetssäkring.

USP: Handgjorda och stöder småföretag

Kolla in på Amazon

4. tomtoc

tomtoc lovar att ge 360 ​​° skydd till din iPad Pro 12,9-tums. Och när jag tittar på dess stötdämpande inre skumdämpning kan jag säga att den har kvaliteten för att stödja sitt påstående.

Ärmen är superlätt och har en främre ficka där du kommer att kunna behålla små saker som dina hörlurar och till och med laddaren. Med den funktionella dragkedjan kan du stänga och öppna locket utan problem.

Vill du ha färgglad design? tomtoc låter dig välja mellan nio färgvarianter inklusive bländande blå, gräsgrön, mintblå och mer.

USP: Stötdämpande inre skumdämpning

Kolla in på Amazon

5. ProCase

ProCase har skapat en iPad Pro-fodral för toppchefer. Den här hylsans professionella design uppskattas av användare som har höga positioner i multinationella företag. Mjukt interiör, stötdämpande stoppning och magnetisk förslutning skyddar din iPad Pro från alla sidor och hörn. Förutom din iPad kan den här hylsan hantera dina personliga tillhörigheter som dokument, laddare, iPhone, nycklar, kreditkort etc.

Denna ärm passar exakt på din iPad och håller den lätt. ProCase har visat utmärkt hantverk eftersom det har designat en premium syntetiserad läder exteriör.

USP: Utmärkt hantverk

Kolla in på Amazon

6. FÖRTAL

Välsignad med en lyxig design, “LENTION” fångar direkt din uppmärksamhet. Den högkvalitativa läderkonstruktionen i kombination med snygga sömmar gör den till en favorit för ditt professionella behov.

För ökad säkerhet kommer den med två magnetiska snaps. Således har din iPad inte bara önskad komfort utan också den säkerhet som krävs.

Även om du inte borde förvänta dig mycket skydd kan det göra mindre stötar på grund av det mjuka sammetfodret. Förutom skydd finns LENTION för iPad Pro 12,9-tums i några fina nyansalternativ som rött, svart, brunt etc.

USP: Lyxig design

Kolla in på Amazon

7. Inateck

Tider när du är på resande fot, maximal komfort och säkerhet blir timmen. En praktisk hylsa som den här från Inateck är exakt vad du ska välja för att bära din grej med fullständig sinnesro.

De fem skyddslagerna är ett viktigt skydd mot surfplattan mot repor och stötar. Blandningen av polyestermaterial och mjuk flanell förstärker livslängden ytterligare.

Den har en extra ficka som hjälper dig att hålla alla andra saker som kablar, laddare perfekt på plats. Slutligen är svart, mörkgrå och önskvärd rosa de tre färgvalen.

USP: Fem lager av skydd

Kolla in på Amazon

8. Evecase

Utan tvekan går min röst för en billig men exceptionellt bra ärm till 12,9-tums iPad Pro till Evecase. Det har hållit allt enkelt och är mer fokuserat på att vara en användbar tillgång för din surfplatta.

Designen kanske inte tilltalar ögonen, men det gör ett rimligt jobb att ta hand om dina grundläggande behov. En annan egenskap som är värt att notera är neoprenytan som ger ett mycket förbättrat grepp.

Så det finns mindre risk för att din iPad faller. Dessutom fungerar det vadderade skummet med den extra kudden som en pålitlig försvarare för iPad för att skydda den från stötar.

USP: Vadderat skum med extra kudde

Kolla in på Amazon

9. MOSISO

Ärligt talat; det var verkligen svårt att vända mina ögon från denna mycket märkbara ärm från MOSISO. Och det viktigaste som har tvingat mig att gå för det är de fyra och en halv stjärnorna av nästan 1100 kundrecensioner. Den höga betyget är en återspegling av hur väl det tas emot av användare.

När vi talar om specifikationerna har MOSISO lagt större vikt vid enkelhet, så att du inte bara kan bära iPad utan också extra saker som din iPhone och hörlurar.

Den stötdämpande konstruktionen håller surfplattan skyddad mot stötar. Dessutom finns det 12 vackra nyanser att välja mellan vinröd, mintblå, djup kricka och mer.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

10. DOMISO

Vad rubrikerna för "DOMISO" -fodral för iPad Pro 12,9-tums 2018 är förmågan att ge fem lager skydd. Om du vill sätta försvar mot vanliga hot som stötar högst upp på din prioritet, borde den här vara värt att överväga.

Polyestertyget gör det yttre skalet vattentätt. Mjukt foder tillsammans med det vadderade skiktet ger insidan för ytterligare försvar.

Det finns ett stort fack där dina dokument, pennor, kablar kan vila lugnt. Med topp dubbel dragkedja får du snabb åtkomst till din enhet. Finns i grå, brun och lila färger.

USP: Vattentålig

Kolla in på Amazon

Och det är det, vänner! Jag tror att du har haft mitt företag när du utforskar de finaste ärmarna för iPad Pro 12.9.

Din favorit?

Det är alltid bra att ha många alternativ till förfogande, eller hur? Det ger dig mer flexibilitet att välja saker baserat på dina behov. Till exempel, om kvalitet och hantverk kräver att vara högst upp på stegen, är flaggskeppsdräkter vägen att gå. Och om budgeten är lite stram är de prisvärda alternativen rätt val.

Du kanske också vill hänvisa till:

  • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-fodral
  • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found