Blogg

Bästa iPhone 6s vattentäta fodral 2021

Ju smartare gadgeten desto mer skydd behöver de. Din senaste iPhone 6s är en tillgång för dig, och därför måste du skydda den från eventuella skador som damm, smuts, svett och vatten. Om du tror att ett universalskydd eller fodral bara kan hittas i drömmar, är det dags att du vaknar. Här är en lista över de bästa vattentäta fodralet till din iPhone 6s.

1. FITFORT

FITFORT vattentät fodral kan anförtros helt för att hålla din smartphone säker. Den är gjord för att vara super kompakt; passar snyggt på din enhet. Det inbyggda skärmskyddet ger hög transparens och skyddar skärmen från början. Den har icke-permeabla membranmikrofoner och högtalaröppningar som ger klart ljud. Slutligen är blå, vit och svart de tre färgvarianterna.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

2. Temdan

Temdans vattentäta fodral skyddar hela kroppen till din iPhone. Med militärklassskydd säkerställer det att din enhet tål chock. Med fram- och bakskydd kan du enkelt installera och ta bort det här kompakta fodralet. Eftersom den är lätt kommer din smartphone inte att se skrymmande ut alls. Detta vattentäta fodral finns i två färger - svart och blått.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

3. ImpactStrong

Impactstrong vattentäta fodral har ett robust utseende. Det erbjuder ett komplett skydd för din smartphone, inte bara från vatten utan också från stötar. Konstruerad av det finaste materialet, det är extremt robust och håller längre.

De uttalade knapparna har ett bra klick. Det gör att den ikoniska Apple-logotypen kan lysa igenom. Detta solida vattentäta fodral finns i fem färger som svart, rosa, vitt, rött och havsblått.

USP: Solid konstruktion

Kolla in på Amazon

4. Livsäker 77-52568 FRE

Detta vattentäta fodral från Lifeproof är lätt det bästa i branschen. Vad som gör det till ett måste för äventyrliga killar är den kompakta designen. Medan du skulle ha en bra simningstid kommer den att hålla din enhet ordentligt skyddad. Du kommer enkelt åt alla portar, knappar och funktioner på din smartphone. Dessutom finns det här klassiska vattentäta fodralet i så många som nio färgalternativ.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

5. CellEver

Detta IP68-certifierade vattentäta fodral är designat och testat för nedsänkning upp till 6,6 fot djupt under 1 timme. Det skyddar din telefon effektivt från vatten och regn. CellEver iPhone 6 vattentäta skal är säkert, skyddande och lätt - perfekt för simning, dykning och daglig användning.

Samtidigt tål den också stötar och faller upp till 6,6 fot, så skyddar enheten mot repor och stötar. Du har full tillgång till alla funktioner som Touch ID, högtalare, mikrofon, knappar, sensorer och främre och bakre kameror, även när du är under vatten.

USP: Full tillgång till funktionen även under vattnet

Kolla in på Amazon

6. ALOFOX

ALOFOX-fodralet skyddar din iPhone inte bara från vatten utan också från stötar. För att alla är så skyddande är detta vattentäta fodral relativt smalt. Den har en tydlig rygg som gör att din smartphone kan fortsätta att visa sin stil utan hinder. Det ger problemfri åtkomst till alla funktioner och knappar på din enhet. ALOFOX finns i två färger - svart och vitt.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

7. OTBBA

OTBBA-fodralet har grundats för att vara en snygg vattentät kostym för din iPhone. Med IP68-klassificering erbjuder den dig den nödvändiga friheten att njuta av att simma efter vad du vill utan att vara orolig för din enhets säkerhet.

Tack vare den robusta konstruktionen kan det här fallet uthärda till och med otäcka stötar. De täckta knapparna är mycket lyhörda. Detta vattentäta fodral är lätt, och håller enhetens minimalistiska utseende intakt.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

8. JOTO

Om din jakt på ett mycket funktionellt vattentätt fodral ännu inte har slutförts, ge JOTO ett seriöst övervägande att leva upp till din uppgift. Den är gjord för att passa alla smartphones med 6,0 ​​diagonalstorlek.

Den kommer med det tydliga fönstret på båda sidor som ger mer bekvämlighet i spelet. Du kan enkelt få tillgång till alla funktioner på din enhet. Det finns också en handledsrem så att du bekvämt kan bära den. Det är inte allt; du har åtta färgalternativ att välja mellan.

USP: Touch-vänlig

Kolla in på Amazon

9. KUTECK

KUTECK tar vattentätningen av din iPhone på största allvar. Skyddet täcker din iPhone helt och ger motstånd under vattnet upp till 20 fot. En viktig punkt här, du kan komma åt sidoknapparna men kan självklart ta bilder under vattnet.

Det tydliga skärmskyddet på fram- och baksidan tillåter 100% funktionalitet för 3D-pekskärmen. Kåpan ger ett allroundskydd mot smuts, stötar och repor. Ett nackband gör det enkelt att bära din iPhone medan du simmar.

USP: Dirt Proof Durable Case

Kolla in på Amazon

10. Inateck

Ett snyggt vattentätt skydd från Inateck skyddar din iPhone som bäst mot vatten, snö, smuts och damm. IPX8 vattentäta fodral håller vattnet borta från din iPhone till varje pris så att du kan njuta av din favoritvattensport. Med Inatecks ​​kristallklara filmdesign är det så enkelt att kontrollera e-postmeddelanden, klicka på bilder eller spela in videor.

Detta skyddande vattentäta fodral finns i tre färgalternativ som svart, grön och rosa.

USP: Mycket skyddande

Kolla in på Amazon

11. Eonfine

Eonfine klarar sig från alla aspekter. Skapat med det finaste TPU-materialet, det är väldigt mjukt och passar perfekt på din enhet. IP68-klassificeringen sätter den i nivå med de bästa.

Det kan också besegra även en otäck inverkan. Eftersom den är mycket känslig för beröring kommer du inte att ha några besvär när du använder enheten. Eonfine vattentäta fodral finns i endast två färgalternativ - svart och rött.

USP: Mjukt TPU-material

Kolla in på Amazon

Sammanfatta!

Så vilket vattentätt fodral har du valt att låta dig öka din simtid? Det skulle vara kul att veta namnet på det ärende som framgångsrikt har klarat ditt syratest - från alla aspekter. För mig är det skyddet för hela kroppen och problemfri tillgång till alla funktioner samt knappar som gör att dessa vattentäta fodral skiljer sig från varandra. Dessutom erbjuder de väsentliga skydd mot droppar och repor.

Du skulle inte vilja missa:

  • iPhone 6s Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 6s plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6s Slim Cases
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found