Blogg

Bästa appar för Apple Watch (serie 6, SE, 5, 4 och 3) 2021

Apple Watch är ett kraftpaket för en enhet med imponerande hälso-, säkerhets- och anslutningsfunktioner. Oavsett vilken modell du har (serie 6, 5, 4, 3 eller SE) kan du ta standardfunktionen till nästa nivå genom att installera appar. Dessa kommer till nytta för många olika ändamål, från att spåra hälsa och kondition till att lyssna på musik, ta hand om bekvämt osv.

 1. Spotify
 2. Lugna
 3. Nike Run Club
 4. Sleep Cycle - Sleep Tracker
 5. Flipboard
 6. Dark Sky Weather
 7. Strava: springa, åka, simma
 8. ProCam 7
 9. Reshöjdmätare och höjd
 10. Qardio hjärthälsa
 11. WaterMinder
 12. CityMapper

1. Spotify

Om du vill njuta av dina favoritlåtar när du är på språng är Spotify en måste-ha-musikapp för din klocka. Det ger dig möjlighet att komma åt och styra din favoritmusik och podcasts från din handled.

Premium-versionen har många attraktiva funktioner som oavbruten annonsfri musik offline-lyssnande och bättre ljudkvalitet. Så oavsett vilken typ av ljudupplevelse du gillar ser Spotify till att du alltid har något att ställa in.

Pris: Gratis (Spotify Premium börjar från 3,99 USD)

Ladda ner

2. Lugn

Vi kan alla göra lite lugn i våra livliga liv. Och denna passande namngivna hälsoapp är ett av de bästa sätten att odla uppmärksamhet. Den är perfekt för både nybörjare och avancerad meditation, med hundratals program och sessioner att följa.

Sedan finns det sömnberättelser som är utformade för att lugna dig till en avslappnad och uppfriskande sömn. Det finns också massor av avkopplande naturliga ljud som du kan ställa in på eller guidade meditationer som hjälper dig att fly från livets galenskap.

Pris: Gratis (Calm Premium-prenumeration börjar från 14,99 USD)

Ladda ner

3. Nike Run Club

Din Apple Watch är utformad för att hjälpa dig att förbättra din hälsa, och den här appen är en bra följeslagare för detta. Den har alla verktyg du behöver för att passa igång, som guidat ljud, marköravståndsutmaningar, coachningsplaner, målspårning etc.

Samtidigt ger den dig all information du behöver, inklusive GPS-rutter, tempo, avstånd, höjd, hjärtfrekvens etc. Ljudåterkopplingen gör det här super bekvämt och håller dig på rätt spår.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Sleep Cycle - Sleep Tracker

Här är en larmapp som hjälper dig att börja dagen känna dig energisk. Den är utformad för att hjälpa dig att skapa en hälsosam sömnrutin och väcka dig försiktigt när du är i din lättaste sömnfas.

Vidare får du en detaljerad analys av dina nattmönster med information om snarkning, sömnsamtal, hosta och andra ljud. Detta hjälper dig att hålla koll på din hälsa och sömnhygien.

Pris: Gratis (Premium börjar från $ 1,99)

Ladda ner

5. Flipboard

Detta är en prisbelönt nyhetsapp som samlar de mest relevanta och betydelsefulla berättelserna efter dina intressen. Du kan följa flera ämnen och informationskällor på ett ställe, från företag, hälsa och teknik, till sport, resor, recept och mycket mer.

Dessutom kan du enkelt spara eller dela berättelser. Och om du inte kan bestämma vad du vill läsa, överlåt det till experterna att kuratera en brokig blandning av de viktigaste, engagerande och inspirerande berättelserna för dig. Skaffa den här Apple Watch-appen för att hålla dig uppdaterad vart du än går.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Dark Sky Weather

Var beredd och aldrig fastna i en storm med denna väderapp som ger exakta prognoser för din exakta plats. Du kan få minut-för-minut-uppdateringar för nästa timme och tim-för-timme-prognoser för följande dag och vecka.

Vidare får du meddelanden om allvarliga vädervarningar för åskväder, översvämning, orkaner etc. Du kan också skapa dina egna anpassade meddelanden som täcker de närmaste 24 timmarna för saker som temperatur, vind, nederbörd och mer.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Strava: Run, Ride, Swim

Denna träningsapp är den ultimata följeslagaren för att spåra alla dina kroppsövningsaktiviteter. Oavsett om du förbereder dig för att springa ett maraton eller bildar en cykelvanor, hjälper den här appen dig att uppfylla alla dina atletiska mål.

Du kan få nyckelstatistik, kartlägga rutter och driva dig själv med månatliga utmaningar eller konkurrenter med andra. Du kan till och med jämföra prestanda för löpning, cykling eller simning över tid för att kartlägga dina framsteg.

Pris: Gratis (Strava Premium-prenumeration börjar från 7,99 USD)

Ladda ner

8. ProCam 7

Behöver du en praktisk självutlösare eller fjärrkontroll för att styra din iPhone-kamera? Då måste du få den här Apple Watch-kameraprogrammet, som är en förlängning av dess fullständiga iOS-motsvarighet. Den viktigaste fördelen den erbjuder är den manuella kamerafunktionen.

Det betyder att du kan kontrollera exponering, fokus, slutartid, vitbalans etc. för att fånga foton som sticker ut och ser professionella ut.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

9. Resehöjdmätare och höjd

Din Apple Watch är den bästa enheten att ha när du reser eller reser på äventyr. Och den här höjdmätarappen är ett viktigt verktyg för att se din höjd eller höjd med fantastiska landskapsbilder som anpassar sig efter tid på dagen.

Vidare låter barometern du spåra dina höjdändringar baserat på tryckförändringen. Det är ett måste för vandring, bergsklättring och andra aktiviteter. Det finns till och med en kompass som visar din orientering.

Pris: Gratis (ta bort annonser till $ 0,99)

Ladda ner

10. Qardio hjärthälsa

Övervaka din hjärthälsa är en av de mest imponerande funktionerna i din klocka, och den här pulsmätarappen är värt att ha för detta ändamål. Det gör det enkelt att hantera din hjärthälsa, registrera dina vitaler etc.

Du kan även spåra blodtryck, oregelbunden hjärtslag, kroppssammansättning BMI och vikt. Dessutom kan du spåra dina framsteg med smarta diagram, statistik och trender, sätta upp mål och lära dig hur din livsstil påverkar din hälsa.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. WaterMinder

Ta hand om din hälsa genom att hålla dig hydratiserad tack vare denna vattenpåminnelsesapp. Det låter dig spåra hur mycket vatten du dricker samtidigt som det är enkelt och intuitivt att använda med bara några kranar.

Det visar dig din nuvarande vattenfyllning både visuellt och i procent, så att du omedelbart vet hur bra du är hydratiserad! Dessutom kan du till och med använda den för att spåra andra drycker som te, kaffe, juice och till och med betor.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

12. CityMapper

Här är en utmärkt reseapp som kan hjälpa dig att navigera säkert och effektivt i alla städer. Det ger dig vägbeskrivning för gång, cykling, kollektivtrafik och mer så att du kan komma till din destination på det mest praktiska sättet.

Du kan planera dina resor, jämföra priser och tidpunkter och alltid hålla schemat med live väntetider och ETA. Den stöder en rad städer över hela världen, och du kan dela din levande resa med vänner och familj för att vara säker och uppkopplad.

Pris: Gratis (Citymapper CLUB börjar vid $ 3,99)

Ladda ner

Summering!

Vilka av dessa bästa Apple Watch-appar har du testat än? Vilka tycker du är mest användbara? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Och glöm inte att kolla in de bästa spelen för Apple Watch.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Health Apps för Apple Watch
 • Musikappar för Apple Watch
 • Hur man använder Blood Oxygen-appen på Apple Watch
 • Bästa Apple Watch-appar för studenter att hålla sig organiserade
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found