Blogg

Bästa iPhone-appar för sömnspårning 2021

Den bästa sömnspårningsinställningen är den som involverar bärbar och en medföljande iOS-app. (även om den bästa sömnspårningsinställningen inte är någon inställning om du frågar en orientalisk.) Det finns några mycket bra, högkvalitativa sömnspårningsappar som låter dig spåra inte bara din sömn utan också andra viktiga saker som snarkning, hjärtfrekvens och mer . Låt oss gå över för att upptäcka de bästa sömnspårningsapparna för iPhone och iPad.

 1. Sleep Cycle väckarklocka
 2. Sleep Watch från Bodymatter
 3. Fitbit
 4. Kudde
 5. AutoSleep Track Sleep on Watch
 6. Sömnig
 7. SleepScore
 8. Sova ++
 9. Sovdags
 10. Sleep Tracker + Lifestyle

1. Väckarklocka för viloläge

Kanske är den mest omfattande, minimala och prisvärda av alla sömnspårare Sleep Cycle. Det använder inte något extra bärbart; bara iPhone vid din säng (så att den kan spåra dina rörelser medan du sover) räcker för att appen ska samla in data under hela din sömncykel.

Använda avancerad ljudteknik eller accelerometer; appen övervakar din sömn. Med tiden ger det dig inblick i din sovcykel med intressanta mätningar som kvantifierar hur bra du har sovit.

Du kan se fördjupad statistik och dagliga diagram för att räkna ut din sömns verkliga hälsa. Dessutom kommer du också att använda den inbyggda kameran för att mäta din hjärtfrekvens noggrant.

Pris: Gratis (Premium - $ 1,99)

Ladda ner

2. Sleep Watch från Bodymatter

Bodymatter är en allt-i-ett sömnspårare som fungerar sömlöst med din iPhone och Apple Watch. Appen har ett spårningssystem för sömnrytm för att hålla koll på uppskattningen av ditt sovmönster. Och med 3-dagars sömnspårning visar det om du häller upp sömnskulden eller går smidigt.

En annan funktion som är värt att notera är möjligheten att automatiskt logga viktiga data som sömntid, avg. sovande hjärtfrekvens, sovande hjärtfrekvens, den totala vilotiden, genomsnitt sovande HRV och mer. Därför behöver du inte logga dessa viktiga parametrar manuellt.

Dessutom erbjuder Bodymatter också personliga insikter som hjälper dig att bli av med brister och förbättra din sovvana. Medan denna fullt utrustade sömnspårningsapp för iPhone är tillgänglig gratis, måste du låsa upp de avancerade funktionerna som smarta påminnelser om sänggåendet och ett jämförande diagram.

Pris: Gratis (Premium-medlemskap $ 29,99 / år)

Ladda ner

3. Fitbit

Om du använder "Fitbit" -enheter kan den här appen vara ett utmärkt val för dig. Du kan använda den för att spåra din sömn, avstånd, vikt och mer.

För bättre resultat, ställ in målet och använd appen för att hålla koll på dina framsteg. Längs vägen, få ut det mesta av användbara tips för att förbli motiverade för att uppnå ditt mål.

Utöver aktivitetsspårning låter appen dig logga mat snabbare med streckkodsläsaren. Kolla in din måltidshistoria och få också viktiga näringsråd.

Ännu bättre, Fitbit fungerar med mer än 200 enheter så att du kan övervaka ditt resultat med mer flexibilitet.

Pris: Gratis (Fitbit Premium varje månad - 7,99 USD)

Ladda ner

4. Kudde

Pillow har varit en förstklassig sömnspårare för iOS. Appen ger en avancerad algoritm för sömnanalys enligt de senaste vetenskapliga resultaten.

Du kan välja från ett omfattande bibliotek med väckningsljud. Om du inte gillar de tillgängliga alternativen har du friheten att ställa in en låt som ett larm från eget iTunes-bibliotek.

Den spårar både rörelse och ljudmönster i din sömn och väcker dig till höger. Således står du upp med ett uppfriskat sinne och förnyad energi.

Du kan spåra ditt humör när du vaknar och även lägga till en lämplig anteckning efter varje session. Dessutom erbjuder Pillow personliga tips så att du kan njuta av drömmar som aldrig förr.

Pris: Gratis (Pillow Premium - $ 4,99)

Ladda ner

5. AutoSleep Track Sleep on Watch

Automatisk sömnspårare och bildskärm är en av de sällsynta apparna som också fungerar på Apple Watch och iPhone. Det är en betald app för både Apple Watch och iPhone. Utvecklare av den här appen använder avancerad Heuristics AutoSleep-teknik som beräknar hur länge du har sovit. Om du laddar ner den här appen på din Apple Watch och bär den i sängen, ska du inte vidta några åtgärder eftersom appen spårar din sömn under natten.

Även om du inte bär din klocka i sängen, rör bara på din iPhone eller bär din klocka på morgonen. Appen vet att du har avslutat din sömn. Förutom att spåra din sömn analyserar appen på din klocka din sömnkvalitet.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

6. Sleepzy

Vad jag har funnit beundransvärt i "Sleepzy" är det ganska imponerande användargränssnittet och snygga anpassningar. Appen fungerar effektivt för att spåra sömnmönster och ta reda på hemligheten med de fantastiska drömmarna.

Du kan använda de praktiska tipsen för att göra nödvändiga förändringar i ditt dagliga liv så att du får den bästa sömnen. Välj mellan ett brett utbud av avkopplande ljud för att somna.

Dessutom erbjuder appen också väderprognosen så att du kan planera din dag perfekt. Slutligen, efter en vecka med gratis provperiod, måste du uppgradera till Sleepzy premium.

Pris: Gratis (Sleepzy Premium 1 månad - 4,99 USD)

Ladda ner

7. SleepScore

Nämns först på listan över Wirecutters bästa sömnspårningsapp, SleepScore är ditt bästa val. Den här appen använder världens mest avancerade sömnspårningssystem, och därför kan du förbättra din sömn från första dagen. Du kan lita på appens vetenskapliga råd för att förbättra din sömn.

Efter sju nätter med användning kommer SleepScore-algoritmer att ge råd och insikter till användarna. Sleep Sanctuary är en anmärkningsvärd funktion som mäter och optimerar ditt sovrums ljus och ljud.

Pris: Gratis (SleepScore Premium varje månad - 5,99 USD)

Ladda ner

8. Sömn ++

Om du letar efter en automatisk sleep tracker-app är Sleep ++ värt att prova. Appen använder din Apple Watch för att övervaka varaktigheten och kvaliteten på din sömn. Varje morgon presenterar den dig för analysen som hjälper dig att göra nödvändiga förändringar i dina rutin- och sovvanor.

Dessutom synkroniserar appen också data med Health-appen, vilket gör all hälsodata lättillgänglig när du behöver det. Det bästa med appen är att den är helt gratis att ladda ner och använda. Det finns dock annonser i den fria versionen, som du kan ta bort genom att göra ett köp i appen.

Pris: Gratis (ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

9. Sovtid

Oavsett om det hjälper dig att sova bättre eller motiverar dig att uppnå ditt mål, den här appen har du helt täckt. Den erbjuder upp till 20 inbyggda larm och låter dig välja mellan massor av högkvalitativa ljud. Du kommer också att använda ditt favorit fredliga ljud för att somna.

Appen har ett omfattande sömnlaboratorium där du kan ta reda på det faktiska tillståndet för din sömn. De insiktsfulla vecko- och månadsdiagrammen visar den verkliga bilden och hjälper dig att förbättra din prestation.

Appen har en omedelbar integrering av hjärtfrekvensen så att du kan kontrollera din puls. Dessutom kan du säkerhetskopiera dina data till molnet och återställa dem vid önskad tidpunkt.

Pris: Gratis (Premium - 4,99 USD)

Ladda ner

10. Sleep Tracker + Lifestyle

Sleep Tracker + är exceptionellt mångsidig och riktigt rolig att använda. Med den kan du spåra inte bara din sömn utan också mat, kalorier, kostnader, tid, vikt, att göra-listor och mer. Du kommer också att använda den för att lägga dina dåliga vanor under mikrolinserna och bli av med dem.

Den säkerhetskopierar automatiskt alla dina data till Google Drive och synkroniseras med iCloud. Således kommer du att kunna komma åt den från vilken som helst av dina enheter.

Denna super praktiska app har stöd för flera språk som engelska, franska, tyska, japanska och mer. Så du kommer att kunna använda det på ditt favoritspråk.

Pris: Gratis (Lumen Trails - $ 4,99)

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Slutsats

Använd dessa sömnspårare för att förbättra din sömn och låt oss veta vilken av dessa appar som klarar dig. Låt oss också veta om någon av dina favoritappar saknas i listan.

Du kanske också vill hänvisa till:

 • Bästa sömnspårare och bildskärmar
 • Health Apps för iPhone och iPad
 • Kaloriräknare för iPhone och iPad
 • Bästa Yoga-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found