Blogg

Bästa iPad Mini 5 Heavy Duty-fodral 2021

5: e generationens iPad Mini-sport Apple A12-chip med neuralmotor och en häpnadsväckande 7,9-tums skärm lanserades tyst! Och uppgraderingen som iPad Mini fick, säger att den kommer att stödja Apple-penna, fick min uppmärksamhet. Enheten, med så många saker att ta hand om, måste hanteras med försiktighet. Var det en högskola, ett kontor, en lekplats osv. Var du än har din dyrbara iPad Mini 5 måste du skydda den med ett kraftigt fodral!

1. Owkey

Föredraget av de flesta användare som du, Owkey står ensam när det gäller robusta fodral till iPad Mini 5. Detta fodral har en pennhållare, 360-graders vridbart stativ, handrem, axelrem och vad inte! Handtagets handtag är justerbart så att det är lätt att bära på språng! Materialet som används i det är slitstarkt och stötsäkert.

Treskiktsskyddet med exakta utskärningar gör det till ett perfekt val. Dessutom hävdar de att de ger 12 månaders gratis ersättning eller 45 dagars pengarna tillbaka-garanti. Nu kan du knappast hitta sådana garantier i dessa dagar. Det är ett komplett paket om du letar efter ett tungt skal till din iPad Mini 5.

USP: Oöverträffad garanti med överlägsen kvalitet

Kolla in på Amazon

2. Seymac

Precis som Owkey-fallet ger Seymac allt i ett skydd. Med detta behöver du kanske inte ett separat kickstand-fodral för iPad Mini 5 eftersom ett 360-graders roterande stativ redan finns i Seymac. Det är det bästa när du reser långt och vill använda din iPad mini fritt.

Dess droppskyddade och stötsäkra som ger din iPad Mini 5 skydd hela vägen! Fodralet är tillverkat av högkvalitativ termoplast och halkskyddande silikon. Och dessutom har det det inbyggda skärmskyddet som ger överlägset skydd överlag.

USP: Bärbar axelrem

Kolla in på Amazon

3. SXTech

Det här fallet liknar nästan vad vi hittills har sett i ovanstående två fall. Det som skiljer sig är det stora utbudet av färger som finns i SXTechs iPad Mini 5 tunga väska. Med 360 graders kickstand och mer som ett odjur är detta fall ännu en utmanare i loppet.

Axelremmen är justerbar och kan tas bort när det behövs. Det är ett 3-lager tungt stötfångarfodral som ger din iPad Mini ett solidt skydd. Väskan finns i svart + svart, svart + kamouflage, svart + orange, blå + svart, grön + svart och ros + svart! Det här är några av de bästa färgkombinationerna jag någonsin har sett i ett iPad Mini 5-fodral.

USP: 3-lagers kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

4. Bentoben

Tillverkad med mjuk silikon och hårdplast, detta fodral är säkert hållbart. Det är stötsäkert och anti-rep-funktionen gör det ännu bättre. Bentobens robusta fodral iPad Mini 5 är den finaste kombinationen av elegans och soliditet.

Den exakta utskärningen gör det lättare att komma åt knapparna, högtalarna, mikrofonen, kameran och alla portar. Detta odjur finns i 3 färger, grå, marinblå & grå och marinblå & grön. Det kommer inte med ett skärmskydd som alla ovan nämnda fall kommer med.

USP: Precise Cutouts

Kolla in på Amazon

5. Supfives

Om du letar efter fullständigt skydd och vill behålla ett kristallklart utseende på din iPad Mini 5, är Supfives tunga väska om du vill! Väskan levereras med en pennhållare, justerbar axelrem för enkel att bära var som helst, 360-graders roterande stativ för att frigöra händerna, justerbar handrem för viktiga möten och mycket mer!

Detta robusta fodral står unikt från alla eftersom det har ett klart fodral med maximalt skydd. Bortsett från det finns fodralet i svart + rött, blå + svart, grönt, hetrosa, klart + rosa, svart, marinblått + grått. Väskan levereras med 12 månaders garanti.

USP: Clear Case med överlägset skydd

Kolla in på Amazon

6. Seymac

Jag vet att jag redan har listat Seymac ovan men tro mig, den här är den bästa av båda, åtminstone för mig. Naturligtvis har den inte 360-gradersstativet och en pennhållare men jag älskar fortfarande den här bara på grund av dess design och utskärningar.

Den snygga designen och lädermaterialet som används i det här fallet ger verkligen en premium look för din iPad Mini 5! Den finns i fyra färger.

USP: Apple Pennhållare

Kolla in på Amazon

7. Hocase

Hocases tunga väska för iPad Mini sticker ut annorlunda än på grund av sin unika bakdesign. Väskan är lätt att greppa eftersom den är gjord av silikongummi och plastmaterial används på utskärningarna. Hocases iPad Mini 5-fodral är en perfekt blandning av silikon och plast som skyddar mot stötar, droppar och stötar!

Hocase har dubbla lager design med stötdämpande förmåga. De upphöjda kanterna ger ett perfekt kameralins och skärmskydd. Detta iPad Mini-fodral finns i 7 färgvarianter och det finns många alternativ att välja mellan. Är det inte?

USP: Raised Edges

Kolla in på Amazon

8. Grifobes

Detta fodral är mer som en kickstand blandad med ett perfekt tungt fodral. Alla de fyra hörnen är lätt skyddade eftersom det har 3-lager stötdämpande TPU-skydd. Det är lätt att bära på språng eftersom det inte är så skrymmande. Men ta det inte för givet, trots att det är lätt i vikt kan det skydda din iPad Mini 5 precis som ett annat robust fodral.

Det är lätt att komma åt knapparna, kameran, högtalarna osv. Eftersom det har exakta utskärningar på en perfekt plats. Grifobes-fodralet finns i fyra färger. Om du ser fram emot att köpa ett lättviktsfodral till iPad Mini 5 är Grifobes din väg att gå!

USP: Lättvikt

Kolla in på Amazon

9. Elegant val

Ja, Choise-ordet är rätt; det är trots allt ett varumärke. Elegant Choise möter hård konkurrens från djuren och är fortfarande unik när det gäller iPad Mini 5-fodral. Utskärningarna på baksidan av panelen tillsammans med ett stativfodral som kan justeras enligt visningen gör det till ett perfekt val och prisvärt alternativ också.

Väskan är gjord av silikon och plastmaterial. Detta fodral är 5 mm högre än iPad Mini 5 eftersom det skyddar kameralinsen och skärmen båda. Det är ett perfekt val för en oavsiktlig droppe eftersom det är ett robust lager i tre lager. Detta fodral finns i blått, rött och gult.

USP: Inre skal av hårt plast och en mjuk yttre skal

Kolla in på Amazon

10. Sevrok

Gå inte med designen, upprepar jag, titta inte på fodralets tunnhet. Det är mycket starkare än du tror att det ser ut. Naturligtvis är det ett skydd i två lager; den stötsäkra funktionen gör det till ett bättre alternativ. Njut av att läsa, titta på filmer och spela några spel med lätthet eftersom Kickstand finns i det här fallet.

Det är lätt att bära och om du ser fram emot att köpa den till ditt barns iPad skulle det vara ett perfekt val. Väskan finns i svart, marinblå, blå och mintfärger.

USP: Super robust och lätt att bära

Kolla in på Amazon

11.  Cwnothhy

Detta är det enda fallet i listan som jag tycker är ett perfekt val för en tjej eller kvinnor. Jag älskar bara de rosa guldfärgerna i detta iPad Mini 5 tunga fodral. Elegans, färg och skydd, allt i ett! Det är bekvämt att hålla eftersom det är smalare jämfört med andra fall.

Den reptåliga funktionen ser till att den inte får din iPad Mini att se ful ut. Det ger 3-lager skydd mot plötsliga stötar och oavsiktliga droppar. Produkten finns i fyra färgvariationer.

USP: Barnvänligt material

Kolla in på Amazon

Det är allt för dagen!

Du kanske också gillar:

  • Bästa iPad Mini 5 läderfodral
  • Tangentfodral för iPad Mini 5
  • Bästa iPad Mini 5-fodral

Avslutar…

Låt oss veta i kommentarsektionen om ditt favoritfodral för iPhone Mini 5. Om du hittar något annat fall som är imponerande och det inte anges ovan, låt oss veta i kommentarer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found