Blogg

Bästa Yoga-appar för iPhone och iPad 2021

Fördelarna med yoga är många. Det är en allmän praxis som håller både din kropp och ditt sinne i form och balanserad. Oavsett om du är en nybörjare som är intresserad av mjuka asanas eller en mer avancerad yogi som letar efter utmanande rutiner, det finns många appar som hjälper dig i din praktik. De ger en mängd information, motivation och handledning för att hålla dig tillbaka till mattan. Så ta ett djupt andetag och kolla in dessa bästa yogaprogram för iPhone.

 1. Yoga | Down Dog
 2. Daglig yoga: träning och fitness
 3. Yoga för nybörjare
 4. Asana Rebel
 5. Glo - Yoga och meditation
 6. Yoga Studio
 7. Pocket Yoga
 8. Helt enkelt Yoga
 9. Lotus
 10. Yogaia

1. Yoga | Down Dog

Få ny yogapraxis varje dag när du ställer in din yogamatta. Den har mer än 30 000 olika konfigurationer, vilket gör att du kan skapa ett perfekt yogaskema som passar din komfort. Appen startar från nybörjarversionen och ger 3-dagars introduktion till Yoga. Det gör att din kropp kan anpassa sig till övningen.

Så småningom flyttar du till avancerad nivåträning, allt inuti ditt hem och vid din lämpliga tid. Ingen mer ursäkt för snö eller regn, gör Yoga när som helst och var som helst. Med tanke på funktionerna som appen erbjuder är det verkligen inte gratis. Du kan ladda ner det gratis, men du måste prenumerera för att låsa upp andra funktioner.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod touch

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

2. Daglig yoga: Träning & Fitness

Daily Yoga har länge varit en av de mest populära yogaprogrammen för iPhone och iPad. Det som står bra för den här appen är den lättanvända instruktionen. Du kan använda den för att bli väl insatt i alla grunderna i yoga under de två första veckorna.

Med mer än 500 asanas och över 200 guidade lektioner är det ett komplett paket för dig att lära dig och behärska yoga. Appen erbjuder över 50 schemalagda planer fokuserade på flera viktiga saker som viktkontroll, kroppsskulptör, glödande hud, styrka och flexibilitet och mer. Dessutom kan du delta i topptränares workshops för att lära känna alla viktiga saker.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPhone touch, Apple TV, Apple Watch

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

3. Yoga för nybörjare | Mind + Body

I det ögonblick du öppnar det är du direkt i affärer. Du får en lång lista med kategorier. Den första är nybörjaryoga. Bläddra ner så ser du olika andra typer som Butt Toner, Core Blast, Fat Burner, Inner Peace, Sun Salutation, Yoga for ABS och mer.

För varje kategori kan du se hur lång tid det tar och även kalorier. Videoklippen är snabba att ladda eftersom de spelas via YouTube. Det finns också en kalender för att hålla reda på allt. Sammantaget är denna kostnadsfria app enkel och okomplicerad. Måste försöka för nybörjare.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod touch

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Asana Rebel: Kom i form

Från träning, meditation till låtar som hjälper dig att sova, fick dessa Yoga-appar för iPhone en blandning av allt. De yoga-inspirerade programmen är skräddarsydda för att passa din livsstil.

Var ditt eget gym och få träningspass under lunchpauser, hotellrum eller sent på kvällen. De har även variation i träningsformat, från fem minuter till högintensiva.

För uppmuntran sätter appen dagliga utmaningar och erbjuder roliga frågesporter.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Apple Watch

Pris: Gratis (Rebel Pro - $ 2,99)

Ladda ner

5. Glo - Yoga och meditation

Designad för yogaentusiaster som kanske eller inte har tid. Oavsett om du reser eller är upptagen med sysslor eller behöver lite avkoppling innan du sover.

Glo har självstudier kurat av några av världens bästa yogalärare. Det som är fantastiskt, du får lektioner som passar alla nivåer av erfarenhet, livsstadium, behov och ambitioner.

Du kan också enkelt söka igenom lektioner, bokmärka dem eller ladda ner dem för senare. Dessutom integreras yoga-appen med iPhone eller Apple Watch för att spåra din aktivitet under sessionerna.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Apple Watch

Pris: Gratis (månadsmedlemskap - 22,99 USD)

Ladda ner

6. Yoga Studio: Mind & Body

Bland de mest kompletta träningsapparna för yoga och meditation. Det finns en plan för hälsosam viktkontroll, kärnförstärkning, ryggsmärtor, mental hälsa, prenatal, fertilitet och mycket mer.

För att uppnå detta är appen värd för vackert instruktioner i HD-videoyogakurser för nybörjare, mellanliggande och avancerade nivåer. Du är också förtrogen med guidade ljudmeditationer och referensguide för gratis pose.

Förutom färdiga lektioner ger Yoga Studio dig en chans att visa upp din talang. Tack vare videosömstekniken kan du enkelt skapa fullständiga, flödande HD-videoklasser i appen.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, iMessage

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

7. Pocket Yoga

Jag värderar “Pocket Yoga” mycket högt som en enorm hjälpsam app. Det ger viktig röst- och visuell instruktion som säkerställer att du genomför ditt träningspass på rätt sätt.

Kolla in de många 200 posebilderna och gör ditt bästa för att följa varje hållning obefläckat. Det finns också en ordbok över poser med beskrivningarna och fördelarna med varje pose.

Eftersom appen är integrerad med Health-appen kan du spåra träningspass, hjärtfrekvens och kaloriförbränning.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, Apple Watch

Pris: $ 2,99

Ladda ner

8. Helt enkelt Yoga - Heminstruktör

"Simply Yoga" är ganska på punkt. Appen erbjuder ett brett utbud av träningspass som du kan välja baserat på ditt mål eller din rutin. Videor visar hur man utför varje pose korrekt.

Med ljudinstruktionen för hela sessionen låter den dig aldrig gå ur vägen. Du kan skapa anpassade rutiner enligt dina specifika krav. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är stödet för flera språk inklusive engelska, arabiska, katalanska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska och mer.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Apple TV

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Lotus | Yoga och meditation

Om du är nybörjare skulle jag rekommendera att du inte missar “Lotus”. Den här appen har den största yogakällan, som är designad för alla nivåer. Du kan delta i över 100 yoga- och meditationskurser.

Dessutom låter det dig också schemalägga en klass i en kalender och får en påminnelse om att aldrig glömma att göra det. Bläddra igenom 450 poser med tydliga instruktioner och lär dig hur du gör dem. Det visar också nyttan och försiktigheten för varje pose.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPod touch, iMessage

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 18,99 USD)

Ladda ner

10. Yogaia: Yoga & Meditation

Om du menar allvar med Yoga och är redo att betala en månadsprenumeration är Yogaia rätt app för dig. Det erbjuder 24/7 tillgång till inspelade yogakurser som du kan se och öva hemma. Utöver det kan du också boka din klass, sätta på kameran och få personlig vägledning.

Du kan också gå med i levande yogakurser i ditt eget hem. Förutom yoga kan du också välja mellan pilates, meditation, HIIT och mer. Det finns en gratis provperiod tillgänglig men då kan du överväga att prenumerera på olika tillgängliga alternativ.

Kompatibilitet: iPhone, iPad, iPad touch, Apple TV

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 19,99 USD)

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Så vilken av ovanstående appar har du valt för att bli av med stress och åstadkomma absolut fred? Det skulle vara fantastiskt att känna till ditt val i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

 • De bästa meditationsapparna för iPhone och iPad
 • Bästa Runner-appar för iPhone och iPad
 • Bästa viktminskningsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found