Blogg

Bästa iPhone SE-hörlurar 2021

Även om trådlösa hörlurar är en galen idag, är trådbundna hörlurar här för att stanna. De trådbundna hörlurarna har några viktiga fördelar jämfört med Bluetooth-headset. Som till exempel behöver du inte ladda dem om och om igen, och de kan enkelt paras ihop - utan krångel. Med tanke på överlägsen ljudkvalitet och bekväm design har jag ställt upp en elitlista över de bästa iPhone SE-hörlurarna.

# 1. Otium

Otium ger dig allt du vill ha för att hålla koll på ditt spel under en intensiv träning. Bluetooth-hörlurarna har ergonomisk design så att du får maximal komfort och öronsnäckorna sitter stadigt på plats.

Stereoljud som drivs av tung bas får ut det mesta av dina favoritspår. Du kan enkelt hoppa över, spela och pausa låtar. Med förmågan att erbjuda 8 timmars lång speltid har hörlurarna tillräckligt med juice för att underhålla dig grundligt. Utöver batteriets livslängd kan du välja ut Otium i svarta och röda färger.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 2. Sony

När vi pratar om hörlurar kan vi knappt sakna Sony från listan. De här extra bashörlurarna från Sony är din perfekta musiksällskap. Den rika basen ger dig en förbättrad musikupplevelse.

Den har en 12 mm dome-drivenhet som levererar den kraftfulla djupa och starka basen. Hörlurarna är trådbundna och har även integrerade mikrofon- och smarttelefonuppspelningskontroller för att spela och pausa din musik. Sladden är trasselfri och har en platt sladd av Y-typ med skjutreglage.

USP: 12mm kupolförare

Kolla in på Amazon

# 3. VÄNLIG

Den ergonomiska öronkroksdesignen säkerställer en extremt säker passform. Det ger överlägsen ljudisolering och komfort för timmar av att lyssna på dina favoritmedia eller prata i telefonen handsfree.

Upplev en metalllegeringskonstruktion som gör öronsnäckorna mer hållbara, konstruerade och testade för kraven i din aktiva livsstil. Det solida metallhöljet ger förstklassig ljudkvalitet, tung bas, tydlig, skarp diskant och påtaglig mellanklass.

USP: Bekväm krokdesign

Kolla in på Amazon

# 4. ROVKING

ROVKING hörlurar har en ergonomisk design som hjälper dem att passa perfekt i örat. Den inbyggda mikrofonen ger fantastisk handsfree-upplevelse. Du kan enkelt spela / pausa och hoppa över musikspår med fjärrknappen.

Hörlurar finns i fyra öronstycksstorlekar. Med uppslukande ljud livar hörlurarna upp din musikupplevelse. Slutligen kommer hörlurarna i fyra färger - svart, blå, orange och röd.

USP: Svettbeständig

Kolla in på Amazon

# 5. SENSO

Efter att ha fått fyra stjärnor av mer än 27 600 kundrecensioner är SENSO en av de mycket märkbara Bluetooth-hörlurarna på Amazon. Och det har kvaliteten för att motivera betyget.

Hörlurarna har en sportig design som perfekt kompletterar ditt strikta träningspass. Med öronkroken sitter öronsnäckorna tätt i öronen. Dessutom, den mjuka silikongelen, får du den ultimata komforten när du bär öronsnäckorna. Och upp till 8 timmars batteritid, liksom IPX-7 vattentäthet, gör SENSO på plats för en förlängd musikperiod under strandfesten.

USP: Mjuka öronsnäckor av silikon

Kolla in på Amazon

# 6. Mpow

Mpow har rätt på pengarna när det gäller att ge dig önskad turboladdning av din musiktid. IPX7 vattentålig nano-beläggning gör den till en perfekt folie för ditt äventyr. Det inbyggda CSR-chipet spelar en viktig roll för att leverera fantastiskt ljud.

Den levereras med ett par öronspetsar med minneskum och en kabelklämma för mer stabilitet. Möjligheten att leverera upp till 9 gör Mpow till ett bra alternativ för en utökad musikperiod. Dessutom stöds Mpow av en solid 18-månaders garanti.

USP: IPX7 Vattentålig nano-beläggning

Kolla in på Amazon

# 7. MuveAcoustics

Känn varje ton och spår till alla slag med dessa brusreducerande öronproppar. De har enormt ljud och kraftfull bas för alla aktiviteter. Dessutom finns det en inbyggd mikrofon för att fördjupa dig i en högpresterande ljudupplevelse medan du håller på med din dag.

De levereras med tre par ljuddämpande öronkuddar i silikon med ultrakomfort i storlekarna Small, Medium och Large för att säkerställa en perfekt passform. Med överlägset grepp och en ergonomisk design möjliggör in-ear-hörlurarna passiv ljudisolering så att främmande ljud blockeras och du kan njuta av ditt val av ljud.

USP: Bra pris

Kolla in på Amazon

# 8. Panasonic ErgoFit

Om ljudkvaliteten ligger precis ovanför allt annat på din prioriteringslista, bör du inte missa Panasonic ErgoFit-hörlurar. 9 mm-drivrutiner med neodymmagneter erbjuder ett högkvalitativt ljud som berikar din musiktid. Hörlurarna är mycket mjuka och passar smidigt i örat.

Ännu viktigare, hörsnäckorna lossnar inte ens under din rigorösa träning. Den integrerade mikrofonen ger kristallklart ljud. Dessa hörlurar finns i flera färgvarianter som svart, rosa, blå, vit, lila och mer.

USP: Ganska bekväma öronsnäckor

Kolla in på Amazon

# 9. SoundPEATS

SoundPEATS har både överlägsen ljudkvalitet och trendig design till din bedårande tillgång! Hemligheten bakom dess fantastiska ljud är APTX-codec och CSR8645 Bluetooth-chipset. En annan kvalitet som gör det till ett bra alternativ är möjligheten att hålla i upp till 8 timmar.

Med den magnetiska designen kan du bära hörlurarna som ett halsband när du inte använder den. IPX 6 gör den helt svettbeständig och slår på för din träningstid. Ännu bättre, SoundPEATS finns i flera charmiga färgalternativ som svart, blå, röd och rosa.

USP: Aptx codec och CSR8645 Bluetooth-chipset

Kolla in på Amazon

# 10. Husar

Hur kan du ignorera hörlurarna som uppnått höga betyg från nästan 6000 kundrecensioner? Hussar kan enkelt bli din fina musikkamrat under alla årstider. Kvaliteten som gör det så prisvärt är den goda ljudkvaliteten.

Med det avancerade brusreducerande systemet ingår kommer ditt handsfree-samtal inte att hindras av oönskat ljud. Möjligheten att leverera upp till nio timmars speltid gör det till ett hot för de som älskar att lyssna på musik trådlöst.

Åh ja, den har också IPX-7 vattentät betyg så att du har den extra kudden medan du har en balling vid poolen.

USP: Kristallklar diskant

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Vilka hörlurar har du plockat upp för att liva upp din musikupplevelse? Jag skulle gärna veta namnet och kvaliteten som har imponerat på dig.

Vad som skiljer dessa hörlurar från är det fantastiska ljudet och den ergonomiska designen. Dessutom har de en högkvalitativ mikrofon som ger kristallklart ljud.

Du kanske vill titta på:

  • Bästa iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
  • iPhone 7/7 Plus Lightning-hörlurar
  • Bästa iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hörlurar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found