Blogg

Hur fixar du låg volym genom hörlurar på iPhone

Om volymen på iPhones hörlurar är låg under samtal, blir det väldigt svårt att höra. Det är irriterande och irriterande. Med volym upp-knappen kan du ställa in den på maximal nivå. Men ibland känns även detta otillräckligt. Låt oss se hur man fixar låg volym genom hörsnäckan på iPhone.

Denna funktion tillkom 2014. Även om det gör hörseln behaglig och ljudfri och mer hörbar än tidigare, fungerar den inte bäst genom hörsnäckan. Så om du vill använda hörsnäcka medan du ringer / besvarar samtal kan det vara till hjälp att stänga av den här funktionen.

Hur fixar du låg öronsnäckvolym på iPhone

I iOS 13 eller senare

Steg 1. Tryck på Inställningar → Tryck på Tillgänglighet.

Steg 2. Klicka på Audio / Visual under avsnittet hörsel.

Steg 3. Stäng av strömbrytaren bredvid telefonbrusreducering.

På iOS 12 eller tidigare

Steg 1. Starta inställningar → Tryck på Allmänt.

Steg 2.  Klicka på tillgänglighet.

Steg 3. Rulla ner och slå av telefonbrusreducering under hörsel.

Kontrollera om volymen är rätt inställd. Om det inte är det kan du justera det efter behov genom att skjuta åt höger för mer volym och åt vänster för lågt ljud.

Det är allt! Förhoppningsvis kan du nu enkelt höra genom hörsnäckan utan problem alls.

När du slår på iPhone-brusreducering kan du höra ordentligt utan hörsnäcka. Efter att ha avbrutit onödigt brus gör det det extremt enkelt för dig att höra ljudet medan du ringer. Så var noga med att sätta på den när du har tagit bort hörsnäckan.

Ibland kan detta besvär orsakas av så många andra faktorer som du måste ta reda på. Såsom den dåliga kvaliteten på hörlurar, nätverksproblem. Även din enhet kan vara den skyldige på grund av några tekniska problem. Så se till att du har granskat alla dessa saker noggrant innan du hittar någon slutsats.

Bortsett från detta har Apple inte lagt till något nytt under hörsel. Genom att följa sin prestigefyllda skiva med varje ny release kan vi se vissa förbättringar i de här inställningarna. Om det händer kommer det att göra iOS ännu bättre.

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found