Blogg

Bästa iPad Mini 5-fodral 2021

Ända sedan iOS-användare har bytt ut sina bärbara datorer med smarta surfplattor har efterfrågan på fodral, omslag och ärmar ökat kraftigt. Med sin överlägsna funktionalitet och praktiska användning är ärmarna populära bland iPad-ägare, som kan lagra andra saker tillsammans med en iPad. För en nyligen släppt iPad mini 5 kan du kolla in denna samling högkvalitativa ärmar.

  1. TomToc
  2. MoKo (bärhylsa)
  3. MoKo (ärmväska)
  4. inShang
  5. UNIDOPRO
  6. MoKo (påsehylsa i polyester)

# 1. Tomtoc

Få ett perfekt verkställande utseende med den här sofistikerade ärmväskan till din mini-iPad 2019. Tomtoc har designat två varianter för din företagsprofil och två för ett mer roligt och ungdomligt utseende. Du kan använda svarta och grå ärmar på kontoret och ta gräsgrön och bländande blå för college.

Få ut det mesta av tillbehörsfickorna genom att förvara diverse föremål. För att skydda din iPad mini har Tomtoc belagt tre lager: spillbeständig polyesteryta, stötsäker svamp och mjuka fodermaterial.

USP: Treskiktsskydd

Kolla in på Amazon

# 2. MoKo bärhylsa

MoKo är ett av de kända varumärkena inom iOS-tillbehör. Denna ärmväska är designad för kvinnor med kräsna smaker. Design och färger förklarar denna ärm som damväska. Hylsan med remmar finns i fyra livfulla färger: indigo, lila, grön och magenta.

För din enhets säkerhet har MoKo använt slitstark neopren, som kan absorbera stötar och hålla stänk i avstånd. För snabb åtkomst till din iPad mini 5 kan du använda dubbla dragkedjor.

USP: Neopren exteriör

Kolla in på Amazon

# 3. MoKo ärmväska

Det är ett rent gentlemanval! MoKo har riktat sig mot en klass människor som är besittande av sina iPad mini-surfplattor. Denna mörkgrå ärmväska skapar ett kraftfullt intryck av hållarna. Den här dubbla fickans design är en anmärkningsvärd funktion; du kan förvara din iPad mini i en ficka och hålla dina förnödenheter som iPhone, plastpengar och sedlar i en annan ficka.

Denna filthylsa har syntetiskt läder krok och ögla stängning för att skydda din iPad. Dessutom absorberar dess premiumfilter stötar och ger ett omfattande skydd för din surfplatta.

USP: Premium filt

Kolla in på Amazon

# 4. inShang

En vattentålig hylsa är den bästa följeslagaren för din minitavla under alla årstider. inShang har utformat den här ärmen exakt så att din iPad mini bekvämt kan sitta inne i påsen. Det här hylsans yttre material tål vatten och skyddar din enhet mot oavsiktligt spill.

Inuti hylsan har inShang använt ett polstringsskikt av polyesterskum och mjuk fluff som skyddar din surfplatta från repor. Du kan snabbt ladda din iPad mini i fodralet och ta ut den bekvämt.

USP: Vattentålig exteriör

Kolla in på Amazon

# 5. UNIDOPRO

UNIDOPRO har tillverkat den här anti-ånghylsan av vattentätt duktyg, vilket förhindrar att vatten skadar din iPad mini 2019. En klassisk stil på dukmaterial gör ärmen modern. Dess fluffiga tygfoder håller damm i avstånd.

För att lägga till fler verktyg i fodralet finns det extra fickor för att lagra iPhone, notebook, kredit- / bankkort, USB-kabel, hörlurar, mus, Apple Pencil, visitkort, powerbank och andra tillbehör.

USP: Ångbeständig

Kolla in på Amazon

# 6. MoKo påsehylsa i polyester

En tunn och bärbar ärm är min favorit hela tiden. MoKo ger sina många års erfarenhet av att skapa den här vackra ärmen till din nya iPad mini. Du kan ta den här snygga ärmen var som helst. Den lätta profilen på den här ärmen gör den bärbar när du kan lägga den i din resväska.

Från MoKo kan du förvänta dig premiummaterial och utmärkt design. Detta fodral matchar den excellens som är förknippad med MoKo eftersom märket har använt högkvalitativt polyestermaterial och flufffoder med hög densitet. Din iPad mini är helt säker från nötning, damm och stänk.

USP: Tjock svampkudde

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Avslutar!

En av de bästa sakerna med en ärm är att du kan sätta din iPad med ett fodral installerat. Oavsett om du använder ett läderfodral, ett genomskinligt fodral, ett stativfodral, ett foliofodral eller ett tangentbordsväska till din iPad mini, kan du lägga din enhet i ärmen.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPad Mini 5 skärmskydd i härdat glas
  • Hitta skillnaden mellan iPhone och iPad
  • Bästa First Person Shooter-spel för iPad
  • Hur man använder Ethernet på iPad för att surfa på nätet utan avbrott
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found