Blogg

Bästa skärmskydd för 9,7-tums iPad [2021-utgåvan]

Pekskärmen är den mest känsliga delen av din iPad, och därför måste den ges största försiktighet och skydd för att vara kvar i toppväxeln. Ett robust skärmskydd är vad du behöver välja för att hålla skärmen skyddad från grunden och stötar. Dessutom låter skärmskyddet inte damm och olja byggas på skärmen; och därmed hålla den orörd länge. Genom att ge skydd högsta prioritet har vi sammanställt de bästa 9,7-tums iPad-skärmskyddet i härdat glas.

1. Anker

Enkelt uttryckt är Anker en av de finaste skärmskydden för iPad. Tillverkad av högkvalitativt härdat glas och har 9 H hårdhet för att motstå även otäcka repor. Med den oleofoba beläggningen förhindrar det också fingeravtryck och fläckar från att förstöra känsligheten.

96% transparens säkerställer att du får en fantastisk tittarupplevelse. De exakta utskärningarna hjälper den att installeras perfekt. Dessutom stöds Anker skärmskydd av livstidsgaranti.

USP: Högkvalitativt härdat glas

Kolla in på Amazon

2. GARUNK

GARUNK kommer med sann beröringskänslighet för att förbättra din 3D Touch-upplevelse. En annan anmärkningsvärd kvalitet på detta skärmskydd är möjligheten att leverera upp till 99% tydlighet. Det betyder att du får en mer förbättrad tittarupplevelse.

Med hjälp av branschstandardens hårdhet kan skärmskyddet bekämpa till och med en skarp repa. Tack vare exakt laserskurna och rundade kanter kan du enkelt installera den på pekskärmen. Dessutom absorberar den också blått ljus för att skydda dina ögon.

USP: Sann beröringskänslighet

Kolla in på Amazon

3. JETech

När det gäller att erbjuda maximalt skydd mot nötning är JETech oöverträffad. Det förstklassiga härdat glaset är förstärkt av 9H hårdhet för att skydda pekskärmen mot skrapning. Med den höga transparensen ökar det din tittarupplevelse.

Att vara väldigt lyhörd för beröring och tryckning gör att du kan använda din enhet utan några hicka. För att säkerställa att känsligheten förblir intakt under lång tid håller den fingeravtryck och fläckar på ett rättvist avstånd. Dessutom kommer JETech i dubbla förpackningar till bara ett pris!

USP: Hög transparens

Kolla in på Amazon

4. Ailun

Ailun är ett fint härdat glasskärmskydd som erbjuder den väsentliga skärmen på din iPads pekskärm. Kvaliteten som gör det till en pålitlig försvarare för skärmen är förmågan att slåss ut den jämna skrapa repan. Därför behöver du inte oroa dig för att skärmen skadas av en ful skrapa.

Det är helt bubbelfritt. Därför kommer du inte att ha en smärtsam tid när du installerar skärmskyddet på skärmen. Den oleofoba beläggningen säkerställer att damm och smuts kvarstår; därmed hålla beröringskänsligheten levande länge. Ännu bättre, Ailun finns i två förpackningar.

USP: Anti-fingeravtryck

Kolla in på Amazon

5. Supershieldz

Skydda din iPad med denna antireflexbehandlade (matt) film konstruerad för att minska bländning och fingeravtryck. Den är gjord av japansk PET-film av hög kvalitet för enkel installation och lämnar inga rester när den tas bort.

Dessutom ger den original beröringskänslighet för en naturlig känsla som ger en perfekt pekskärmsnoggrannhet. Detta gör det till ett idealiskt alternativ för att skydda din skärm från dagliga repor, damm och repor.

USP: Anti-reflexfilm (matt)

Kolla in på Amazon

6. TANTEK

TANTEK erbjuder ett mycket behov av skydd mot pekskärmen mot splittring. Som ett resultat kommer pekskärmen att komma oskadd även efter ett otäckt fall. Om du har butterfingers är det precis vad du vill ha för att vara kvar på den säkrare sidan av bäcken.

När det gäller känslighet har jag hittat skärmskyddet upp till märket. Det ger också förbättrad klarhet och blockerar blått ljus för att skydda dina ögon. Åh ja, du får det i två förpackningar.

USP: Anti-reflex

Kolla in på Amazon

7. amFilm

När det gäller att producera skärmskydd av högsta kvalitet är "amFilm" ett betrodt namn. Det som gör den här skärmförsvararen till ett bättre alternativ är en slagfast design.

0,33 tjockleken tillsammans med flera lager av skydd gör ett mycket tillförlitligt skydd. Eftersom det också håller smuts och smuts borta kommer du alltid att hitta det smidigt och känsligt. Dessutom erbjuder det härdade glaset av högsta kvalitet maximal genomskinlighet och håller även bländning borta för att förbättra din visning.

USP: Flera lager av skydd

Kolla in på Amazon

8. OMOTON

Efter att ha fått fyra och en halv stjärnor av mer än 1000 kundrecensioner har OMOTON definierande kvaliteter. Ur alla aspekter är det i nivå med det allra bästa. Funktionen som har fångat mina ögon i det här skärmskyddet är den högupplösta klarheten som enormt förbättrade visningen.

Hydrofob oleofob skärmbeläggning ger ett kompromisslöst skydd mot svett och oljerester. Därför förlorar inte pekskärmen sin känslighet. Dessutom är OMOTON en stödjande livstidsgaranti som ytterligare ökar tillförlitlighetsfaktorn.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

9. SMAPP

Välsignad med 2,5D runda kanter ger SMAPP pekskärms kant-till-kant-skydd. Med de exakta utskärningarna passar den perfekt på skärmen utan att vara något hinder för den främre kameran. Trots att den bara är 0,3 mm tjock, har den styrkan att slå ner brutal splittring och också motstå skrapa.

Det ger upp till tydlighetens tydlighet och svarar också på var och en av dina tryck, tryck och glid smidigt. Förmågan att lägga bort smuts och oljerester gör det till ett perfekt skydd för varje skärm. Dessutom får du livstidsgaranti på SMAPP.

USP: 2,5D runda kanter

Kolla in på Amazon

10. SPARIN

SPARIN är ett av de ledande varumärkena för iPhone och iPad skärmskydd. Detta skärmskydd i härdat glas är tillverkat för iPad 9.7. Kompatibel med Apple Pencil skyddar detta High Definition skärmskydd din iPad-skärm från repor. Bortsett från repor är din iPad-pekskärm skyddad mot smuts och smuts.

Sparins skärmskydd har 0,3 mm tjocklek; detta håller känslan hos Apple Pencil intakt och du kan skriva med större precision och respons. Sparin har använt lufttömande lim för att göra installationen enkel eftersom glaset automatiskt fäster på skärmen.

USP: Mer hållbar

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är din favoritförsvarare?

Nu är det dags att meddela oss om skärmskyddet som har klarat ditt test. Och ja, glöm inte att berätta om den förtjänande vakt som vi har missat att inkludera i den här listan.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa 9,7-tums iPad-fodral
  • 9,7-tums iPad-tangentbordsväskor
  • Bästa 9,7-tums iPad Folio-fodral
  • Bästa 9,7-tums iPad läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found