Blogg

AirMod trådlös adapter för Bose QC 25 hörlurar

“Bose QC 25” är en fantastisk hörlur. Med den snygga designen och det fantastiska ljudet älskar hörlurarna många människor, inklusive jag. Som de säger, "Ingenting är perfekt", det finns alltid gott om utrymme för förbättringar. QuietComfort 25 kan göras mer elegant och användarvänlig med en fin trådlös adapter.

AirMod Wireless Adapter är utformad för att ge "QC 25" hörlurar. Med en lång batteritid och förmågan att låta dig styra musik bekvämt kan det vara ett välkommet tillskott till din hörlurar. Här är anledningen till att den är kopplad till din QC 25.

AirMod trådlös adapter för Bose QC 25 hörlurar

Lång uppspelning och samtalstid

AirMod trådlösa Bluetooth-adapter är utrustad för att ge en ganska bra åtta timmars uppspelning och samtalstid. Det räcker att hålla hela festen.

Jag använder hörlurarna mestadels under arbetstid. Under hela testet höll adaptern sitt löfte om att ge lång uppspelning i upp till 8 timmar. Ibland överträffade det till och med min förväntan.

Snabbinställning

Att installera den trådlösa adaptern är en lek. Det paras snabbt med din iPhone.

Steg 1. Håll bara ned den lilla strömbrytaren.

Steg 2. När LED-lampan börjar blinka blått måste du para ihop den med din iPhone eller någon annan kompatibel smartphone.

Steg 3. Starta appen Inställningar på din iPhone. Tryck på Bluetooth och slå på den.

Steg 4. När din smartphone upptäcker enheten trycker du på "BT-QC25."

Problemfria kontroller

Steg 1. För att reparera Bluetooth med din enhet, håll bara ned knappen (Som ser ut som två vertikala linjer och en liten pil) tills den blinkar blått.

Steg 2. Öppna appen Inställningar. Tryck på Bluetooth och slå på den. När din smartphone har upptäckt den väljer du “BT-QC25.”

Styr din musik utan problem

Det finns en mycket viktig aspekt som jag noggrant kontrollerar i trådlösa adaptrar och det är förmågan att kontrollera musik. Det gör ett bra jobb att låta dig ha den perfekta kontrollen över din musik.

  • Tryck bara på “+” för att öka volymen
  • Tryck på “-” för att sänka volymen
  • Håll ned "+" för att spela nästa låt
  • För att spela den förra låten, tryck och håll ned “-” - knappen
  • För att spela / pausa, tryck bara på och håll ned knappen (Som ser ut som två vertikala linjer och en liten pil)

Svara / avvisa och aktivera Siri med optimal lätthet

Med den trådlösa adaptern är det väldigt enkelt att svara / avvisa eller till och med aktivera Siri. Jag älskade verkligen att använda Bose QuietComfort 25-hörlurarna med denna adapter. Det gör uppgiften att ta emot samtal eller utlösa röstassistent så enkel som du vill.

  • Tryck bara på strömbrytaren för att besvara samtal
  • För att avvisa samtal behöver du bara hålla ned strömbrytaren
  • Om du vill ringa upp det sista numret, tryck bara på och håll ned strömbrytaren
  • För att aktivera Siri, tryck på strömbrytaren

Inbyggd mikrofon

Den inbyggda mikrofonen är grundad för att ge kristallklart ljud. Det låter inte bakgrundsljud störa din fredliga kommunikation.

Så när du går genom en trång gata eller joggar i en park eller väntar på flygningen har du inga problem att ha en oavbruten kommunikation.

Går snabbt igång

Bluetooth-adaptern laddas helt på bara 60-90 minuter. För att ladda allt behöver du ansluta 2,5 mm ljudkontakten till USB-laddningskabeln.

Domen

AirMod Wireless Adapter utmärker sig i att erbjuda önskad bekvämlighet för att göra din musiktid med QC 25 mer underhållande. Utrustad med lång batteritid och inbyggd mikrofon lyckas den klara alla väsentliga tester med prisvärda resultat.

Om det alls finns några nackdelar måste det vara ett något högt pris. Men om du är villig att ge din hörlurar när det gäller funktionalitet, skulle du inte vilja missa en sådan cool trådlös adapter.

Pris: $ 49,99

Köp det från Amazon.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found