Blogg

Så här inaktiverar du Haptic Feedback på iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Jag har precis lagt händerna på den helt nya iPhone 7 Plus. Den blixtsnabba hastigheten och den kraftfulla dubbla kameran har verkligen vunnit mig.

Den nya iPhone har packats in med en robust Taptic Engine som producerar vibrationer. Apple har tillåtit utvecklare tillgång till det nya API: et. Som ett resultat har de också lagt till anpassad vibrationsåterkoppling för sina appar. Vad händer om du inte gillar denna vibrerande feedback? Det finns ett sätt att stänga av haptics för systemkontroller och andra interaktioner. Så här fungerar det!

Så här inaktiverar du Haptic Feedback på iPhone 7 och 7 Plus

  • Även om du inaktiverar haptics kommer vibrationerna för 3D Touch och inkommande telefonsamtal inte att inaktiveras
  • Om du vill hantera vibrationsfeedback för telefonsamtal på iPhone 7, öppnar du helt enkelt Inställningar → Ljud & Haptics och ställer in det som önskat

Steg 1. För det första måste du starta Inställningar på din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.

Steg 2. Därefter rullar du ner och trycker på Ljud & Haptics .

Steg 3. Bläddra ner och slå av strömbrytaren bredvid System Haptics.

Det är allt!

Senare, om du ändrade dig och vill aktivera vibrationsåterkopplingen, följ helt enkelt stegen ovan och sätt på strömbrytaren bredvid System Haptics.

Med introduktionen av en tryckkänslig hemknapp på iPhone 7 har få saker som att tvinga omstart av enheten eller sätta den i DFU-läge eller till och med att ta en skärmdump förändrats.

Till skillnad från tidigare har 5,5-tums phablet sålt ut 4,7-tumsmodellen med god marginal. Vad som har varit den största höjdpunkten i den extremt stora phablet är dubbelsystemkamera.

Letar du efter de nya fodralet till din iPhone 7/7 Plus? Vi har täckt dig av en rad exklusiva kollektioner av fodral , stötfångare , härdat glasskydd , plånböcker , batterifodral och premiumläderfodral . Se till att utforska dem alla för att välja din favorit.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found