Blogg

Bästa danslärningsappar för iPhone och iPad 2021

Dans har alltid varit mycket nära mitt hjärta. Under min skoldag tillbringade jag timmar på att göra Michael Jacksons odödliga "Crotch grab", ikoniska "Moonwalk" och ständigt imponerande "Toe stand" perfekt. Även om jag aldrig kunde fullkomna de fantastiska drag, blev jag aldrig trött på att prova dem. Den enda kolossala kram som jag brukade möta när jag lärde mig dans var bristen på vägledning. Inte längre! Med de bästa Dance Learning-apparna för iPhone och iPad, bara en touch bort, är allt från bra vägledning till motivation nu alltid där för att hjälpa mig att bemästra rörelser som ett proffs.

1. Dansa nu

Dags att ge din förkärlek för att bemästra alla de fantastiska rörelserna en enorm boost! Välj bara din favoritlåt och börja dansa på den. Du kan skapa dina spellistor med glänsande låtar och tjäna massor av mynt för att låsa upp nya.

När nya låtar läggs till varje månad har du alltid något varmt att spela. Kolla också in de totala förbrända kalorierna i Just Dance Now direkt på din Healthkit-instrumentpanel. Dessutom har den här dansinlärningsappen stöd från flera språk som engelska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Dubsmash

För att behärska läppssynkroniseringsförmåga och dans kan ”Dubsmash” vara ett bra alternativ. Appen har en stor samling berömda citat och ljud från populära filmer, låtar och TV-program.

Du kan få ut det mesta av de fördefinierade citaten för att göra fantastiska dubbar för läppsynkronisering och spränga dem på sociala medier. Om du vill vara mer kreativ, spela in sensationellt ljud och ladda upp det till Dubmash.

Be dina vänner att utmana dig i spännande dansstrider och vinn tävlingen för att bevisa din överlägsenhet. Dessutom använder du meme maker för att lägga till det roliga elementet i din kreativitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Salsy Rhythm

Annonsera dig själv som en ledare och lär dig salsa från Salsa Rhythm iPhone-dansapp. Den här appen är den bästa följeslagaren för dansare, musiker och instruktörer. Bland de främsta funktionerna är att öva dans timing i ett tempo, kombinera instrument efter eget tycke och välja deras mönster, använda som en metronom och öva ditt spår med en ensemble.

Du kan börja din danslektion var som helst med den här appen på din iPhone eller iPad. Variation är ditt livs krydda, och att lägga till krydda i appen är 20 olika pianomönster, basmönster och 29 slagverksmönster.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

4. Pocket Salsa

Salsa är en underbar dansform som inte bara kräver perfekt timing utan också mer flexibilitet. Och om du har valt det, skulle Pocket Salsa vara en fantastisk guide för dig.

Appen har packat in mer än 100 salsavideor som du kan träna i din egen takt. Alla subtila saker har förklarats så att du enkelt kan plocka upp rörelser.

Kolla in de coola rytmspåren som kan hjälpa dig att träna på att hitta takten. Behöver du lite inspiration? Missa inte de sociala videorna och dela dina tankar om dem.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

5. STEEZY Studio

Som en blivande rockstjärna i morgon vill du ha "STEEZY Studio" som din guide. Vad som gör den här dansinlärningsappen så bra är att den låter dig gå i din egen takt. Appen erbjuder mer än 120 klasser baserat på olika färdighetsnivåer.

Du kan välja ditt mål och börja träna. För att säkerställa att du är på rätt spår kommer du att kunna hålla koll på dina framsteg. Med de användbara instruktionerna från experter kommer du att lyckas få bättre grepp om dans.

För närvarande erbjuder STEEZY Studio fem stilar inklusive Hip Hop & Urban Dance, popping, house dance, locking, krump.

Kom ihåg; appen erbjuder en gratis testperiod på bara en vecka. Därefter måste du prenumerera på proversionen (19,99 USD / månad) för att fortsätta.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Dancy: Lär dig mer än 100 danssteg

Vill du lära dig mer än 100 danssteg snabbt? Dancy fick dig täckt av några mest spännande och funky dansrörelser! Den animationsbaserade appen har knutits till tre virtuella dansare 3d för att lära dig att gå vidare på nästan 120 typer av steg.

Dessa danssteg är indelade i olika genrer, som Hip-hop, Jazz, Salsa, Belly och många fler för att passa ditt breda utbud av preferenser. Följ bara virtuella dansares handlingar, så kommer du att njuta av nya drag tillsammans med några stimulerande musikspår.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Salsarytm

Salsa är en av de mest populära dansformerna, och den här interaktiva appen gör det till en lek att lära sig. Oavsett om du är dansare, musiker eller instruktör, är detta en perfekt följeslagare för att bemästra din timing och teknik.

Välj ett tempo efter eget val, blanda instrument och välj mönster i melodin! Det finns 20 pianomönster och basmönster, plus mer än 29 slagmönster. Detta kommer att hålla din rutin spännande och äventyrlig när du flyttar din kropp till salighet.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

8. Trance

När det gäller dans bör du alltid vara redo att experimentera för att lära dig imponerande drag. Med "Trance" får du en chans att bemästra massor av mördare drag och möjligheten att förnya.

Appen erbjuder hundratals låtar som låter dig skaka ben. Dessutom fortsätter det att lägga till de nya regelbundet så att din glädje aldrig blir trist.

Baserat på din skicklighet kan du välja grundläggande, medelstora eller hårda nivåer. Och om du tror att du har förmågan att slå dina vänner kan du kasta utmaningen på dem. Dessutom kommer du att dela dina dansrörelser och till och med interagera med det ständigt växande samhället.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Dans med Vincent & Flavia

Det viktigaste när du lär dig dans är steg-för-steg-vägledning. Och med "Dans med Vincent & Flavia" får du den mycket krävda instruktionen för att du ska kunna utföra rörelser perfekt.

Du måste titta på dansvideor och följa stegen. Om du dansar med din partner, kommer det att vägleda dig hur ni båda idealiskt kan samordna och göra stegen med mer känsla.

Appen har sex danser inklusive Cha Cha Cha (Social Foxtrot) Waltz, the Jive, Salsa och Tango. Du kan läsa alla de senaste nyheterna om Vincent & Flavia. Ännu bättre, du kommer också att få rabatter online på olika märken genom att få Tango Tokens genom att använda appen.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

10. Dans styrketräning

Dance Strength Training ”kan vara oerhört hjälpsamt inte bara för dem som vill lära sig dans utan också för de som vill förbättra sin kondition.

Eftersom appen består av grundläggande drag och avancerade övningar, kommer både nybörjare och proffs att använda den. Se de heta rörelserna och upprepa dem så många gånger som möjligt för att efterlikna Miley Cyrus, Nicky Minaj eller till och med Beyonce! Lyssna på instruktionerna och följ dem korrekt.

Skapa anpassade träningspass för att driva dig hårdare. Eftersom appen fungerar även offline, kommer ditt träningspass inte att ha några avbrott om Internet plötsligt går för ett kast. Dessutom kan du låsa upp fler funktioner som split shake, wheel shake genom köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Jag antar att några av dessa dansinlärningsappar för iPhone och iPad redan har fångat din uppmärksamhet och du är redo att prova dem, eller hur? Låt oss veta din värdefulla feedback om dem i kommentarerna.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • Bästa iPhone och iPad gitarrappar
  • Karaoke-appar för iPhone och iPad
  • Bästa appar för iPhone och iPad för musikredigerare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found