Blogg

Utbud av iPhone 6-fodral från OtterBox 2021

Apple iPhone-användare tycker nästan alltid att det är förvirrande att välja rätt fodral för sin älskade smartphone. Trots den tuffa konkurrensen om att vinna över iPhone 6-användare finns det några företag som har säkerställt framträdandet och synligheten i sina fodral genom att erbjuda spännande variation, kvalitet och värde.

OtterBox är ett sådant varumärke som verkligen är känt i iPhone-universum. De har en stark historia när det gäller att tillgodose skyddsbehovet för de olika iPhone-versionerna samtidigt som de ökar enhetens fascination och skönhet. Med ankomsten av iPhone 6 har OtterBox återigen förstärkt sitt spel med följande sortiment av de bästa, robusta iPhone 6-fodralen.

1. Defender-serien

Denna serie fall från OtterBox är speciellt gjord för att skydda din telefon från oförutsedda slag. Defender-seriefodralet erbjuder en allomfattande 3-lager robust befästning. Detta beror på att de är gjorda med innovativ teknik, som består av tre hållbara material och en exakt design som hjälper till att skydda din enhet från alla typer av droppar, stötar och stötar.

Varje fodral består av ett integrerat transparent membran som skyddar telefonens skärm mot repor. Defender-fodralet täcker telefonens portar genom att försegla dem, vilket förhindrar blockeringar av uttag och ingångar på grund av damm och smuts. Den levereras med ett hölster som du kan fästa på bältet eller remmen. Det fungerar också som en kickstand.

Pris: 29,60 dollar på Amazon

Kolla in på Amazon

2. Symmetri-serien

Symmetri-serien av fodral är utformade för att ge din telefon skydd såväl som stil. Detta fall har ett fallskydd som består av övergjutna ämnen som fungerar tillsammans för att absorbera och stöta bort chocken från din telefon. Det skyddar pekskärmen mot repor med hjälp av en upphöjd fasad kant. Den omsluter din telefon perfekt och säkrar hela ryggen och sidorna.

Det är ett snyggt, fickvänligt fodral som levereras med omslutna färger och grafik för attraktion.

Pris: $ 24,31 på Amazon

Kolla in på Amazon

3. Pendlarplånbok

Detta är ett allt i ett skyddsväska med en plånbok från OtterBox. Tillverkad av tvåskiktsskydd, pendlarplånboken består av ett självhäftande skärmskydd för att skydda pekskärmen från repor. Väskans dubbla lager fungerar för att absorbera och förhindra chock från telefonen och därmed skydda den från stötar och droppar. Som namnet antyder har pendlplånboksfodralet en framåtvänd plånbokslåda för förvaring och åtkomst till kort och kontanter.

Plånboksutrymmet kan rymma upp till 3 kort och valuta. När du stänger plånboken hör du ett hörbart klickljud, vilket gör att du är medveten om att föremålen i plånboken är säkra. Det är ett tunt fodral som stänger portarna så att damm och smuts inte fastnar i ingångarna och uttagen.

Pris: $ 22,96 på Amazon

Kolla in på Amazon

4. Pendlar-serien

Commuter-serien av fodral är särskilt utformade för personer som reser mycket med sin iPhone 6. Det kan erbjuda obevekligt skydd till din telefon. Detta är ett fodral med dubbla lager bestående av ett självhäftande skärmskydd som är reptåligt. Skiktet i två lager består av två material som arbetar tillsammans för att absorbera och avvärja stötar från din enhet.

Detta fodral är också dammtätt eftersom det täcker portarna för att förhindra att damm och smuts överbelastar ingångarna. Även om det är ett smalt fodral, kan det potentiellt erbjuda en stadig förstärkning genom att täcka baksidan och sidorna på telefonen exakt. Du kan enkelt skjuta enheten in och ut ur dina fickor med pendlarväskan installerad.

Pris: $ 20,17 på Amazon

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found