Blogg

Bästa iPhone 5s-fodral 2021

Eftersom iPhone SE är ganska lika i form till iPhone 5 och iPhone 5s, förväntas det att de flesta fodral som är utformade för iPhone 5 / 5s ska passa till iPhone SE. Naturligtvis har vi en separat lista över fall som är avsedda för iPhone SE.

Men ett par saker att notera: LED-blixt är pillerformad, så alla fall eller skärmskydd som uttryckligen är utformade för en cirkulär LED-blixt kan komma i vägen. Två: alla fall som täcker hemknappen kommer inte att göra på grund av Touch ID.

De stora varumärkena har redan lagt upp iPhone 5s skalskärmar på webbplatserna. Det är inte svårt att välja ett kvalitetsfodral när du väl väljer varumärket - det är bara de billiga iPhone 5s-fodral där du mest behöver oroa dig för kvaliteten.

Vi valde några av de bästa iPhone 5 / 5s och iPhone SE-fodralen från märken som vi specifikt gillar: Case-Mate för ett professionellt utseende, Spigen för variation, Incipio för kreativitet, Otterbox för den ultimata säkerheten och mycket mer.

1. Barely There

Barely There kommer med massor av färgalternativ så det här är en av de perfekta ersättarna för Apples alldeles egna iPhone SE / 5s läderfodral och den är väldigt tunn och står upp till sitt namn.

Pris: $ 25,00 [$ 4,93 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amzon.com

2. Incipio fjäder

Feather är ett av de coolaste iPhone SE / 5s-fodralen på marknaden. Finns i fjorton färger, kommer fjäder med ett ultralätt ramverk (Plextonium) som gör det riktigt lätt. Lätt att linda runt och en fantastisk skyddsnivå.

Pris:  $ 29,99 [$ 6,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon.com

3. Watson

Watson är för närvarande det bästa plånboks- / foliofodralet av hög kvalitet som passar perfekt till din iPhone 5s. Som med ett foliofall kan du låta dina kreditkort och kontanter förvaras i de tre platserna som tillhandahålls.

Pris: $ 44,99 [$ 7,03 när du skriver detta.]

Köp det från Amazon.com

4. Otterbox Defender-serien

Defender-serien är den starkaste i uppställningen, designad för iPhone SE, 5s och 5, men med hemknappen tillgänglig, ser Otterbox till att Defender-pansarfodralet passar perfekt för iPhone 5s också. Om du är en hitchhiker och har din iPhone 5s är det här ett måste.

Pris: $ 49,95 [$ 7,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon.com

5. OtterBox Reflex-serien

Reflexen är troligen de mest lätta väskorna från Otterbox-serien. Allt det har är ett skärmskydd och ett ytterskikt av polykarbonat. Perfekt för alla som letar efter det ultimata skyddet utan den bulk som följer med det.

Pris: $ 34,95 [$ 15 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found