Blogg

Bästa julappar för iPhone och iPad 2020

Julen är precis runt hörnet, och din iOS-enhet kan hjälpa dig att göra saker ännu roligare. Oavsett om det är att organisera en inköpslista, laga en utsökt måltid eller spåra Mr. Santa, kan de här bästa julapparna för iPhone och iPad pumpa din semestervän till nästa nivå.

 1. Julnedräkning
 2. Yummly
 3. PicCollage: Grid & Story Maker
 4. Bakgrundsbilder True 4K & Full HD
 5. Prata med Santa ™
 6. Julsopare 3
 7. Postagram
 8. Jullistan
 9. ElfYourself®
 10. Hur Grinch stal jul
 11. NORAD spårar jultomten
 12. Christmas Pics Quiz Game

1. Julnedräkning: Bäst för att räkna kvarvarande dagar

När en festival är precis runt hörnet är det kul att markera de återstående dagarna. En nedräkningsapp kan hjälpa dig att räkna exakta dagar, timmar, minuter och till och med sekunder kvar till jul.

Vi älskar den här för att du kan välja olika karaktärer som jultomten, snögubbe, julgran, ren och skridskoåkare. Dessutom kan du till och med räkna hjärtslag och sömn kvar till 25 december och enkelt dela dem på olika sociala medieplattformar.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Yummly Recept & Receptbox: App för julmatlagning

Semester och smaskig, hälsosam mat går hand i hand. Och om en bra hemlagad måltid känns himmelsk är den här den perfekta receptappen för denna jul.

Utforska julspecialrätter från toppreceptwebbplatser och matbloggar som Allrecipes, Smitten Kitchen, Epicurious och mer. Och om du har några kostspecifikationer kan Yummly enkelt ta hänsyn till det också.

Pris: Gratis, Pro-version till 4,99 USD

Ladda ner

3. PicCollage: Grid & Story Maker: Christmas Collage Maker

Om du gillar att ta foton och dela dem på dina sociala mediehandtag är den här appen ett måste den här semesterperioden. Med många ramar, klistermärken och filter i sin arsenal gör det collage och gör en bit kaka.

Viktigast är att det har speciellt semesterinnehåll, inklusive vackra kort, klistermärken och bakgrunder till jul. När ditt mästerverk är klart kan du dela det med andra eller till och med skriva ut på ett telefonfodral!

Pris: Gratis köp i appen från 0,99 USD

Ladda ner

4. Bakgrundsbilder True 4K & Full HD: Bästa julbakgrundsapp

För de som går ut med semesterdekorationer och dekorerar sin iPhone-skärm också, här är den perfekta appen. Den rymmer en trevlig samling semester- och jultema-tapeter.

Det bästa är att du får en exklusiv samling högkvalitativa tapeter, och nya publiceras nästan varje timme. Dessutom är WallCraft-avsnittet ett måste för alla bakgrundsentusiaster.

Pris: Gratis, Wallcraft PRO 1 månad för $ 0,99

Ladda ner

5. Prata med Santa-Pro Edition: Anslut till Dear Santa

Håll ditt barns julstämning hög och ordna ett videosamtal från nordpolen. Och inte bara en enkel videoinspelning, Santa kommer att veta namnet, åldern, favoritfärgen och mer om barnet.

Han kommer också att känna till deras önskelista och om de har varit stygga eller trevliga i år. Viktigast av allt, du kan spela in samtalet och visa det omhuldade minnet om och om igen.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

6. Christmas Sweeper 3: Christmas Game för 2020

Christmas Sweeper 3 är ett klassiskt matchande videospel som innehåller allt semesterglädje du behöver. Tänd ljusen, hitta gåvor under snön, fånga den klara snön, antänd smällare eller skjut julgranen ner i skorstenen.

Förutom de här roligheterna har du också 2400 utmanande nivåer att korsa igenom. Inga liv att förlora eller tävlingar att vinna; du kan koppla av och njuta av spelet så länge du vill.

Pris: Gratis köp i appen från 1,99 USD

Ladda ner

7. Postagram: Fotovykort: App för att skicka personliga meddelanden

I en värld av digitala meddelanden har handskrivna anteckningar eller vykort blivit föråldrade. Men vi kan återuppliva trenden genom att skicka ett speciellt & unikt Postagram till dina nära och kära.

Skapa ett 4 × 6-tums vykort med anpassade foton och meddelanden och få dem levererade till var som helst i världen. Dessutom kan mottagaren knäppa ut en 3 × 3-tums fotokanna och hålla dem för alltid.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Jullistan: Bäst för julshopping

När du har massor att göra och ett gäng gåvor att köpa kan jullistan vara till stor hjälp. Den lättanvända appen hjälper dig att organisera din presentlista och hålla allt under budgeten.

Och inte bara inköp, appen kan spåra gåvor genom frakt, mottagna och inslagna. Det finns också en inbyggd julnedräkning så att du alltid är på toppen av saker och inte överväldigad.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

9. ElfYourself: En rolig app till jul

Ta med en ny twist på familjens julkort; skicka alla en rolig, uppfriskande och underhållande dansvideo. Ladda upp upp till fem ansikten, välj en dansrutin och voila Elf själv och dina vänner och familj.

När dina anpassade Elf-videor är klara, dela dem via privata meddelanden eller direkt till sociala medieplattformar som Facebook, YouTube och Instagram. Glad Elfing!

Pris: Gratis köp i appen kostar 0,99 USD

Ladda ner

10. Hur Grinch stal jul: Story App för barn

Oavsett via filmer eller berättelser har Grinch varit en viktig del av varje jul. Och den här appen ger den gamla historien till ett interaktivt, animerat och roligt format.

Du kan läsa den själv, ställa in den till automatisk uppspelning eller läsa tillsammans med framhävande berättelse. Och inte bara det, boken innehåller lekfulla överraskningar; hitta de dolda stjärnorna.

Pris:  $ 5,99

Ladda ner

11. NORAD spårar jultomten: bäst att spåra jultomten

Spåra den exakta platsen för jultomten på sin Yuletide-resa med hjälp av det nordamerikanska luftfartsförsvarets hjälp. Och inte bara det, det finns massor av andra aktiviteter som dina barn kan njuta av.

Komplett med semestermusik i bakgrunden och nya spel som släpps dagligen gör NORAD tillfället extra speciellt. Från julhistorier till melodier har appen allt.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Christmas Pics Quiz Game: A Family Game to Cherish

Ett ultimat ordpusselspel för att lyfta allas semestern; Se en bild eller en emoji och gissa ordet med hjälp av virvla alfabet ströda under bilden.

När julnedräkningen startar använder appen ett gratis frågesport och en speciell julklapp varje dag. Dessutom innehåller uppdateringen 2020 fler än 150 pusselämnen.

Pris: Gratis köp i appen kostar 0,99 USD

Ladda ner

Vad finns på din applista till jul?

Jultiden är verkligen den mest magiska tiden på året. Jag hoppas att dessa appar kan hjälpa dig att få ut det mesta. Om du har några speciella förslag, dela dem i kommentarfältet nedan.

Vi vill gärna veta om dina favoritjulappar. Under tiden, här är några fler länkar för att göra din jul bättre:

 • Bästa smarta julljus för att lysa upp dina festligheter
 • 15 bästa tekniska gåvor under $ 50 till jul?
 • Bästa tekniska julklappar för barn i alla åldrar
 • Bästa Apple Apple Watch-ansikten
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found