Blogg

Bästa tapetappar för iPhone 2021

Din bakgrundsbild kan återspegla din personlighet och dina preferenser eller få dig att le när du tittar på din iPhone. Lyckligtvis finns det massor av appar som ger ett oändligt urval av bakgrundsbilder som matchar alla smaker och kriterier, från naturscener till citat, grafik, animationer och naturligtvis de ständigt populära live-bakgrundsbilderna. Håll din startskärm och låsskärm snygga med dessa bästa tapetappar för iPhone.

 1. Live Wallpapers Maker 4K
 2. Levande bakgrundsbilder för mig
 3. Vellum Bakgrundsbilder
 4. Kappboom
 5. Everpix Cool bakgrundsbilder
 6. ZEDGE bakgrundsbilder
 7. Papers.co
 8. Magisk skärm
 9. Unsplash
 10. Walli - Cool bakgrundsbilder HD

1. Live Wallpapers Maker 4K

Väck din skärm till liv med din egen skräddarsydda Live Wallpaper som låter dig hålla dina värdefulla minnen på din hem- eller låsskärm. Vidare kan du också ladda ner färska iPhone 4K-tapetkollektioner på olika teman som sport, djur, rymd, abstrakt, natur, mönster och mer.

Dessutom har den här appen många andra häftiga saker, till exempel unika Live-teman och tangentbord för din iPhone. Du kan prenumerera på obegränsad tillgång till dessa och fler funktioner.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

2. Levande bakgrundsbilder för mig

Animera din iPhone-skärm med fantastiska scener med tidsfördröjning, spännande mönster, söta husdjur, kosmiska mönster och mer med denna fullastade tapetapp för alla iPhone-modeller. Nya levande bakgrundsbilder och dynamiska teman läggs till varje vecka, så du har alltid något att ge din startskärm och låsskärm ett nytt utseende.

Dessutom kan du spara och lagra bakgrundsbilder som favoriter för att fortsätta gå tillbaka till dem när du vill. För ännu fler bilder kan du välja 1-månaders, 3-månaders och årliga prenumerationer.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Bakgrund av vellum

När du väl har testat den här appen behöver du antagligen inte någon annan för alla dina tapetbehov. Den har hundratals fantastiska bilder som kan ge din iPhone ett distinkt utseende. Nya förpackningar uppdateras dagligen, och du kan också få en helt ny bakgrundsbild i begränsad upplaga varje dag.

Du kan använda suddighetsverktyget för att skapa en mjuk bakgrund som ser tilltalande ut på din skärm. Dessutom kan du skapa en kompletterande gradienteffekt. Slutligen kan du uppgradera till premiumversionen för ett par dollar för att få åtkomst till ännu mer kuraterade bilder.

Pris: Gratis (Vellum Premium - $ 2,99)

Ladda ner

4. Kappboom

Välj bland över 200 000 fantastiska bakgrundsbilder i den här appen. Det erbjuder intuitiv och snabb navigering samt en bildspelfunktion för att snabbt hitta bilder du älskar. Du kan också bildsökmotorn och bläddra i flera taggar, färger och kategorier.

Dessutom finns det mycket mer än bara bakgrundsbilder. Du kan till exempel tilldela foton till dina kontakter eller få häftiga iMessage-teman. Du kan också dela bakgrundsbilder via Meddelande, E-post, Kopiera + Klistra in och AirDrop.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

5. Everpix Cool bakgrundsbilder

Ge ditt kreativa uttryck fria tyglar med den livliga samlingen av näthinnan och HD-tapeter i den här appen. Det finns massor av kategorier och teman att välja mellan för alla typer av bilder, från vacker natur till abstrakt konst och mycket mer.

Med appen kan du noggrant anpassa varje tapet till din skärmstorlek för ett optimalt utseende. Vidare rekommenderar den bilder som ser bäst ut på din telefon och matchar din personlighet. Den veckovisa prenumerationen börjar på $ 1,99.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

6. ZEDGE bakgrundsbilder

Bläddra bland flera kategorier med tusentals högupplösta bakgrundsbilder som stöds av näthinnan som matchar din personlighet och gör att dina hem- och låsskärmar sticker ut. Dessutom kan du också få ringsignaler och klistermärken för iMessage.

Oavsett om du letar efter något inspirerande, abstrakt eller bara fantastiskt, kommer du säkert att hitta det i den här appen. Slutligen är det super enkelt att ladda ner och ställa in bakgrundsbilder när du vill.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Papers.co

Här är en app för iPhone-tapeter med underbara, högkvalitativa bildsamlingar, diskreta annonser och absolut ingen "pay-to-win" -komponent. Biblioteket har skapats med ett öga på kvalitet, estetiska och omtänksamma bakgrundsbilder som är fantastiska att titta på.

Vidare lägger det snabba och enkla användargränssnittet till överklagandet. En av de mest anmärkningsvärda funktionerna är att du kan förhandsgranska hur ikoner och text kommer att se ut på din valda bakgrund innan du laddar ner den. Ganska bra!

Pris: Gratis (Ta bort annonser - 3,99 USD)

Ladda ner

8. Magisk skärm

Denna tapetapp för iPhone låter dig skapa dina egna bakgrunder med olika effekter och komponenter som ditt namn, favoritfoton och citat. Klistermärken och texteffekter lägger ytterligare till kul och anpassning.

Magic Screen har 35 kreativa effekter, över 150 teckensnitt, 20 vackra mallar och många andra verktyg. Gränssnittet är enkelt att använda och du kan också importera / exportera bilder via en Wifi-anslutning mellan appen och din dator.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Unsplash

Den här är inte bara för bakgrundsbilder utan för alla dina bildbehov. Den har en ständigt växande samling av vackra upphovsrättsfria bilder som kan tilltala varje estetik. Appen har ett rent gränssnitt som rekommenderar bakgrundsbilder till dig och låter dig söka efter vad du vill ha.

Dessutom är det lätt för alla att skicka in sina egna bilder och hjälpa till att växa samlingen. Faktum är att Unsplash har bilder som tagits av några av de bästa professionella och amatörfotograferna från hela världen.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Walli - Cool bakgrundsbilder HD

Denna dynamiska app ger dig bilder direkt från artisterna som skapar dem. På så sätt kommer du garanterat alltid att hitta fantastiska och inspirerande tapeter. Den fungerar som en omedelbar humörlyftare varje gång du tittar på din iPhone.

Det som sticker ut i Walli är den verkligt unika samlingen av bilder som skapats av skapare runt om i världen. Du hittar inte något liknande i andra appar. Så det är ett utmärkt sätt att upptäcka och stödja nya artister. Appen delar också intäkter med skaparna.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

Summering 

Så det här är det. Skaffa en eller alla dessa iPhone-tapeter och ladda ner dina favoritbakgrunder för att försköna din iPhone. Vilka av dessa bästa tapetappar vill du ha på din iPhone? Låt oss veta i kommentarerna nedan, tillsammans med andra som vi kanske har missat.

Du kanske också vill se:

 • Lösenordshanteringsappar för iPhone
 • Röstmeddelandeappar på iPhone
 • IPhone Apps för främmande språkinlärning
 • Juxtapose Special Edition Wallpaper Series för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found