Blogg

Extrahera zip-filer på iPhone / iPad: Packa upp appar för iOS

IPhone är en fantastisk smartphone som kan göra en mängd olika saker. Det finns dock några saker som du inte kan göra. En av dem är att öppna zip-filer: det finns ingen lagerapp eller funktion som låter dig öppna / extrahera zip-filer. Och så, om du vill öppna zip-filen på din iPhone / iPad måste du lita på appar från tredje part.

Lyckligtvis finns det många gratis och betalda appar i App Store som hjälper dig att extrahera zip-filer direkt på din iPhone / iPad. Här är en massa av dessa:

Så här packar du upp komprimerade filer på iPhone / iPad med Zip Extractor-appar för iOS

Innan vi dyker in i listan, här är ett enkelt tips för att öppna zip-filer med dessa appar.

# 1. Leta reda på zip-filen på din iPhone / iPad. Vanligtvis kan bilagor i e-postappen vara zip-filer. Eller så kan du ha zip-filer i mappen Dropbox / iCloud Drive. Tryck på zip-filen (eller välj bara den) och tryck sedan på delningsikonen .

# 2. Klicka nu på Öppna i ... från alternativen och välj lämplig app för att öppna och extrahera innehållet i zip-filen.

# 1. WinZip

Medan de betalda versionerna av WinZip-appen är utomordentligt byggda för att hantera zip-filer, är den gratis versionen av appen för de flesta användare mer än tillräckligt. När du öppnar en zip-fil extraheras zip-filen automatiskt och visar innehållet. Du behöver inte extrahera det manuellt. Den enda nackdelen med appen är att den stöds av annonsen och har mindre hicka i gränssnittet. Annars är det en bra app att använda.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Zip & RAR File Extractor

Zip & RAR File Extractor är en bra app, men den öppnar inte zip-filer automatiskt. När du öppnar en zip-fil i den här appen importeras den bara. Du trycker på filen i appen för att extrahera innehållet. Det stöds också av annonser och helskärmsannonserna är ganska irriterande. Den betalda versionen blir av med annonserna.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. iZip - Zip Unzip Unrar Tool

Be dina vänner i branschen om vilken app som helst för att zip eller packa upp filer, och de skulle rekommendera dig iZip. Med den här appen kan du packa upp filer som är lösenordsskyddade och AES-krypterade. Du kan packa upp komprimerade filer med olika format.

Det är ett av de mest avancerade verktyg för zip-filhantering i världen eftersom det kan öppna filer direkt från iCloud, Dropbox, One Drive, Google Drive och Box.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Zip-webbläsare

Zip Browser är en snabb, minimalistisk dragkedja för iPhone / iPad. Grundläggande funktioner inkluderar snabb extraktion, bra stöd för en mängd olika zip-format och en inbyggd dokumentvisare. Ett köp i appen (för Pro-uppgradering) låser upp många fler funktioner som att söka i en zip. Det är en cool app som bara fungerar bra.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Unzip - zip-filöppnare

Unzip är en av de bästa applikationerna för zip-filhantering på marknaden. Med den här appen kan du extrahera ZIP, RAR, 7Z, TAR, GZIP och andra komprimerade filer.

Förutom att packa upp kan appen också komprimera filer till ZIP. Med Unzip kan du hämta videor och foton från kamerarullen på din iOS-enhet. Har du skyddat dina bilder och videor med ett lösenord? Inga bekymmer, den här appen importerar dessa filer.

Appen stöder flera format för att dekomprimera de komprimerade filerna och visa många dokumenttyper. Du kan välja två filöverföringssätt som USB- och Wi-Fi-överföring.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

Det är allt, kompis!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found