Blogg

Bästa batterifodral för iPhone SE [2021 Edition]

iPhone SE introducerades först 2016; efter tre år kan batterikapaciteten för den här enheten ha minskat med användning. Och därför kan denna lilla smartphone kanske inte överleva hela dagen. Du kan dock ändra detta scenario med några av de bästa iPhone SE-batterifodralen . Låt oss springa igenom listan!

  1. Wavypo Ultra Slim batterifodral
  2. Euhan 4000mAh bärbart laddningsfodral
  3. Batterifodral med inbyggd USB från PowerBear
  4. SKIVA MFi-certifierat batterifodral
  5. mophie Helium Juice Pack

1. Wavypo Ultra Slim batterifodral

Wavypos batterifodral verkar vara ett ganska solidt alternativ. Det relativt höga kapaciteten 4000mAh batteri i en tunn formfaktor säkerställer att din smartphone får mycket extra juice utan att se skrymmande ut.

När det gäller säkerhet har ärendet fått CE- och RoHS-certifiering. Dessutom gör IC-kretsdesignen det möjligt att bekämpa faror som kortslutning och överström.

Wavypo-locket har fyra LED-lampor så att du kan kontrollera hur mycket ström som finns kvar. Dessutom finns det också en strömbrytare som låter dig slå på / stänga av batterifodralet.

USP: Säker laddning

Kolla in på Amazon

2. Bärbart laddningsfodral från Euhan

Detta fall från Euhan har täckt de flesta baser för att vara ditt perfekta val. De egenskaper som gör det värt att titta är dess imponerande och smala design och kapaciteten att erbjuda mycket batteritid.

Med 4000mAh-batteriet i överträdelsen har din enhet extra 230% säkerhetskopia. Tack vare synkroniseringsdesignen kommer du att kunna ansluta din smartphone till en dator utan att behöva ta bort locket. När det gäller säkerhet erbjuder Euhan skydd mot kortslutning, urladdning och överladdning.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

3. JUBOTY batterifodral

JUBOTYs batterifodral är tunn men ändå skyddande. Ett laddningsfodral med 4000 mAh kapacitet är tillverkat av högkvalitativt stöttåligt och krossbart PC-material. Tillverkaren av detta fodral har använt ett polymerbatteri för att ge 150% extra ström till din iPhone.

Den övre delen av detta fodral har en magnetisk funktion för att ta av och på fodralet. På baksidan av detta fall finns en magnetisk funktion. Därför kan du sätta din iPhone (med batterifodral) på bilens magnetfäste.

Eftersom fodralet stöder trådbundna hörlurar kan du lyssna på din favoritmusik eller ringa / ta emot telefonsamtal medan du laddar. Dessutom kan du också synkronisera dina telefondata till din MacBook eller en annan dator.

USP: Stöder trådbundna hörlurar

Kolla in på Amazon

4. MFi-certifierat batterifodral från SKIVA

Även om SKIVA erbjuder mindre ström än andra batterifodral i listan, tar det full kredit för att hålla portarna olåsta. Enkelt uttryckt hindrar fodralet inte åtkomst till blixtporten eller hörlursuttaget.

Den inbyggda lilla integrerade blixtkabeln är MFI-certifierad och erbjuder därmed 100% kompatibilitet till din enhet. SKIVA är designat med högkvalitativa material och har överspännings- och överströmsskydd. Dessutom kan fodralet laddas samtidigt tillsammans med enheten.

USP: Oblockerad port

Kolla in på Amazon

5. Helium Juice Pack av mophie

mophie sportar en trendig design som passar snyggt till din smartphone. 2100mAh-batteriet räcker precis för att ge tillräcklig surfning och medievisningstid.

Den kan ladda din enhet i högsta hastighet och med nödvändig säkerhet. Med snäppdesignen passar batterifodralet snyggt på enheten. De täckta knapparna är ganska lyhörda för pressen. Dessutom kommer detta ultratunna batterifodral i fyra färger - rött, vitt, svart och orange.

USP: Snabb laddning

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Ge massor av extra kraft till din iPhone för att surfa på nätet och titta på dina favoritvideor utan att vara orolig för mycket för enhetens batterifodral. Dessa batterifodral skulle leva upp till din önskan med élan. Om du vill att fodralet ska se imponerande ut på telefonen, gå till den snygga designen. Om det är mycket extra kraft som du letar efter, kolla in batterifodralet med mer mAh.

Du kanske vill bläddra igenom:

  • Power Banks för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone SE plånboksfodral
  • Bästa batterifodral för iPhone 12 Mini
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found