Blogg

Bästa iPhone 6s bumperfodral 2021

Bumperfodral är en av mina favoritdräkter som jag gillar att para ihop med min iPhone. Även om jag alltid föredrar att erbjuda det nödvändiga försvaret till smarttelefonen från droppar, lockar de som är en fantastisk blandning av stil och skydd mig mycket. Om du är som jag, skulle du uppskatta den här sortimentet av de finaste iPhone 6s bumperfodral.

# 1. längta efter

Crave presenterar ett tunt stötfångarfodral till din iPhone. En lätt profil säkerställer att din enhet enkelt glider in i dina fickor, väska eller väska.

Crave har använt premium TPU-material, som inte bara skyddar din enhet utan behåller den flexibilitet och rörlighet du vill ha i ett tungt skal.

Förutom att vara en viktig enhet är din iPhone en investering och därför behöver enheten fullt skydd till en rimlig kostnad. Detta fodral skyddar din värdefulla investering från stötar, repor och plötsliga fall.

För att enheten ska fungera smidigt har Crave utformat detta fodral exakt. Du kan snabbt komma åt alla portar, knappar och kontroller på din iPhone.

USP: Smal och lätt

Kolla in på Amazon

# 2. Spigen Ultra Hybrid

Ibland skapar enkelhet ett modeuttalande, ett exempel är Spigen Ultra Hybrid stötfångarfodral för iPhone 6s. De senaste iPhonerna från Apple-huset behöver mycket vård och skydd, och därför är Spigen Ultra Hybrid-fodral tillverkat av Air Cushion Technology så att även små droppar svett eller regn inte skadar din eftertraktade bit.

Du kan visa den ursprungliga telefondesignen för dina vänner och kollegor med kraftfull transparens som fodralet har. Det är inte allt; Ultra Hybrid-fodral finns i fem attraktiva färgvarianter inklusive svart, kristallklart, mint, rosekristall och rymdkristall.

USP: Air Cushion Technology

Kolla in på Amazon

# 3. i-Blason Halo-serien

Vad händer om din helt nya iPhone 6s stöter på repor eller nötning? Tja, om du håller den utsatt för alla potentiella skador kommer din älskade säkert att gråta av smärta. Inte längre. Kontrollera detta i-Blason Halo Series Hybrid Clear Case för iPhone 6s som har upphöjda kanter för att skydda telefonens skärm när du lägger den med framsidan nedåt.

Om du reser i ett fullsatt rör behöver du inte oroa dig för att din telefon glider av din hand. halkskyddet i i-Blason-fodralet ger bättre grepp.

Få tillgång till alla öppningar, sensorer, högtalare, kameror och portar på din iPhone 6s med sina perfekta skärningar. Dessutom har du sju charmiga färger att välja bland, inklusive marin, grön, rosa, etc.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 4. Spigen Neo Hybrid Crystal

Spigens Neo Hybrid Crystal pryder en iögonfallande tunn men mycket skyddande design. Så du kan visa upp din iPhone elegant utan att äventyra enhetens skydd.

Inbyggd i den solida stötfångaren kan den uthärda chocken. Fasad kant fungerar som en pålitlig sköld för pekskärmen. Och med det ergonomiska greppet känner du dig bekväm när du håller fodralet i handen.

När det gäller färger har du så många som sex fascinerande alternativ som rodnad guld, gunmetal, jet black, etc. att välja mellan.

USP: Ergonomiskt grepp

Kolla in på Amazon

# 5. MOSNOVO

Här är något för damer som har utvecklat kräsna smaker. MOSNOVOs stötfångarfodral pryder smal kropp och blommönster. Medan du är förälskad av dess skönhet, bör du också notera att fodralet har två lager skydd - en stötdämpande TPU och en solid PC-bakplatta.

TPU-ramen skyddar din telefon mot fall och polykarbonatbaksida skyddar din enhet från repor, stötar och andra skador.

MOSNOVO har skapat ett perfekt stötfångarfodral som speglar din feminina nåd och skyddar din premiumbit. Väskan finns i sju olika varianter; få en eller alla sju för att ändra ärendet varje dag i veckan.

USP: Blomsterdesign

Kolla in på Amazon

# 6. JETech

JETechs stötfångaröverdrag är oöverträffat när det gäller att göra en bedårande matchning med iPhone. Det ser ganska kompakt ut och låter din smartphone lysa i fullfjädrad form. UV-beständighet förhindrar att den blir gul.

Utöver den attraktiva profilen är den utrustad med en mycket hållbar konstruktion som drivs av högkvalitativ PC och TPU. Avfasad kant håller pekskärmen av när enheten placeras med framsidan nedåt för att förhindra repor.

Alla hörn har luftdämpat för att absorbera stötar. Dessutom finns det attraktiva färger som svart, guld, grått att välja. Det är inte allt; du får livstidsgaranti på detta stötfångarfodral.

USP: UV-beständighet

Kolla in på Amazon

# 7. iXCC

Ett stötdämpande stötfångarhölje som håller stilfaktorn intakt. iXCC har en transparent design och har en robust ram. Det mjuka TPU-höljet känns bekvämt, medan de exakta utskärningarna hjälper det att passa iPhone snyggt.

De avfasade kanterna lyfter pekskärmen från ytan för att hålla bort repor. Den upphöjda läppen skyddar också kameran mot repor. Dessutom kommer iXCC med en begränsad livstidsgaranti.

USP: Ytterligare skydd för kamera och skärm

Kolla in på Amazon

# 8. SUPCASE Unicorn Beetle Series

Materialet har betydelse när du letar efter ett starkt men ändå elegant stötfångarfodral. Supacase Unicorn Beetle Series-fodral är tillverkade av mjuka termoplastiska polyuretan och hårda polykarbonatmaterial. Dubbelskiktad konstruktion kan lätt överleva oavsiktliga droppar.

Den reptåliga beläggningen fortsätter att skrapa på ett rimligt avstånd. Det finns också en upphöjd fas för att skydda skärmen mot repor. Dessutom finns Unicorn Beetle Series i fem snygga färger som klar, röd / svart etc.

USP: Hölje med dubbla lager

Kolla in på Amazon

# 9. LUVVITT ClearView

Om ett stötfångarfodral passar perfekt på din enhet, skulle du säkert älska den här bilagan mellan din iPhone och dess tillbehör. En felaktig anpassning kommer alltid att skapa problem i fallet med stötfångarhöljet eftersom det kan skada din telefon.

Luvvitt har gjort ett stötfångarfodral till iPhone 6s som passar som en handske; som om fodralet ger din iPhone en varm kram och detta ger din iPhone 6s sitt naturliga utseende. De mjuka och tydliga TPU-kanterna på alla fyra sidor ger extra skydd.

Dessutom finns ClearView i så många som 11 färgvarianter så att det inte är en stor sak att välja en fin matchning för din enhet.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

# 10. RhinoShield CrashGuard

RhinoShields CrashGuard ser stilig ut och ger militärskydd till din smartphone. Stötfångarhuset är tillräckligt robust för att klara stötar på upp till 11 fot. Och med den användbara framläppen har skärmen ett kompromisslöst försvar mot nötning.

Solid PC-hölje ökar hållbarheten utan att lägga till extra bulk. Courtesy matt textur, de släta sidorna gör det lättare att hålla iPhone. När det gäller färger finns CrashGuard i korallrosa, mörkblå och svart.

USP: Droppskydd upp till 11 fot

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Nu när du har tittat på de finaste stötfångarhöljena, låt oss veta vilken som har alla ingredienser för att klara din speciella smak. Och ja, berätta inte för oss om de kvaliteter du vill se i ett förstklassigt stötfångarskydd.

Missa inte:

  • Bästa iPhone 6s plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6s Clear Case
  • iPhone 6s batterifodral
  • Bästa iPhone 6s vattentäta fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found