Blogg

Skicka iMessage med Spotlight och Echo-effekter på iPhone

iMessage har två helt nya skärmeffekter som "Spotlight" och "Echo" i iOS 11. Medan den förstnämnda lyfter fram ditt meddelande genom att sätta en stor spotlight över den, multiplicerar den senare meddelandet över hela skärmen; och därigenom ta med mycket roligt i leken. Vad sägs om att ta en titt på de nya skärmeffekterna? Gå igenom den här snabbguiden för att skicka iMessage med Spotlight och Echo-skärmeffekter på iPhone och iPad

Så här skickar du iMessage med Spotlight och Echo-effekter på iPhone

Steg 1. Starta Meddelanden- appen på din iOS-enhet → Öppna alla konversationer .

Steg 2. Klicka nu på iMessage-textfältSkriv meddelandet.

Steg 3. Nästa gång, tryck och håll på skicka-knappen.

Steg 4. Nästa steg måste du välja fliken Skärm högst upp.

Fortsätt nu och skicka ditt meddelande med dina favoritskärmseffekter.

Skicka iMessage med Echo Screen Effect: Echo är den första skärmeffekten i iOS 11. Klicka bara på pilknappen för att skicka den.

Skicka iMessage med Spotlight-skärmeffekt: För att skicka ditt meddelande med Spotlight , svep bara åt vänster från höger på skärmen och tryck sedan på skicka-knappen. Det är andra på listan - från början.

På samma sätt sveper du åt vänster från höger till vänster för att få tillgång till fler skärmeffekter som kärlek, konfetti etc.

Skicka foto / video och GIF med Echo / Spotlight-skärmeffekt i iMessage på iPhone

Du kan också skicka GIF, foto och video med Echo- och Spotlight-effekter. Om du vill skicka foto / video med skärmeffekt trycker du på kameraikonen → antingen välja klipp från biblioteket eller knäppa en ny → Peka och håll skicka -knappen → Välj skärmeffekt  → sedan gå om att skicka det som vanligt.

På samma sätt, för att skicka GIF med skärmeffekten, tryck på App Store- ikonen → Tryck på den röda sökknappen längst ner → välj en cool GIF och skicka den sedan som nämnts ovan.

Dina favoritskärmseffekter?

Jag gillar att skicka iMessage med skärmeffekter eftersom de ger de riktiga vingarna till känslorna. Bland alla de nio skärmeffekterna gillar jag Love, Echo och naturligtvis Spotlight. Jag är så ledsen att veta att det inte finns några nya bubbeleffekter i iPhone.

Vilken är din favoritskärmseffekt? Dela dina tankar i kommentarerna.

Ta en titt på dessa relaterade inlägg också:

  • Hur man skickar / tar emot Apple Pay Cash på iPhone
  • Dölj varningar för individuell iMessage-konversation
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found