Blogg

Bästa ärmar för iPhone X 2021

Många tycker om att använda ärmar för att bära sina iPhones bekvämt. Även om läderpåsar kanske inte oser av elegans eller vänder på huvudet, har de både klassen och förmågan att vara en pålitlig följeslagare till smarttelefonen. Om du har den rika smaken eller förkärleken för estetisk design, kanske du tycker att dessa bästa iPhone X-ärmar verkligen är beundransvärda. Bortsett från att erbjuda önskad bekvämlighet medan du låter dig bära din iPhone, erbjuder dessa påsar en all-around skydd mot oavsiktliga stötar. Dessutom har vissa av dem kortplatser för att hjälpa dig att uppnå alla ändamål!

1. fitBAG

fitBAG har ett klassiskt utseende tack vare högkvalitativt lammskinnskinn. Den mjuka läderstrukturen berikar dess profil ytterligare samtidigt som den ger ett förbättrat grepp. Slätt mikrofiberfoder säkerställer att din smarttelefons skärm har ytterligare skydd från grunden. Du kan enkelt skjuta din iPhone in i påsen och även ta ut den utan krångel.

Det finns mer än 15 livfulla färgvarianter som låter dig välja en perfekt passform för din iPhone. Dessutom stöds fitBAG av två års begränsad garanti.

USP: Högkvalitativt läder av lammskinn

Kolla in på Amazon

2. toovren

Om du är fascinerad av estetisk design kan toovren vara en perfekt folie för din smak. Det äkta kohudskinnet har gett det livslängden att vara ett långvarigt par för din iPhone.

Mikrofiberfoder fungerar som en extra sköld för din iPhone. Med din enhet inne i påsen är den fortfarande skyddad mot droppar och skrapor.

Eftersom den stöder trådlös laddning behöver du inte ta bort fodralet för att turboladda din enhet. Dessutom har du flera färger att välja mellan.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

3. Dockem Luxe

Jag gillar Dockem Luxes lågprofildesign. Den är huggen i högkvalitativt syntetiskt läder och har ett smalt utseende. Du kan ha ett par kort inne i de inbyggda kortplatserna.

Hylsan sitter snyggt på smarttelefonen. Trots att den har en tunn design är den tillräckligt bra för att hålla bort repor. Med öppen toppdesign kan du bekvämt ta bort telefonen från påsen.

USP: Kortplatser

Kolla in på Amazon

4. LYCKLARE STUDIO

HAPPER STUDIO ger en läderfodral till din iPhone X. Tillverkad av italienskt läder, du kan få den personifierad denna påse. Få ditt namn eller initialer monogram på detta fall.

Dess elegans och nåd lockar många företagsledare. Lägg till detta, kolla den handsyda karismen på läder av högsta kvalitet. Denna ärm har ingen dold ficka eller andra snygga grejer. En magnetremsa skyddar dock din enhet i påsen.

Tillverkad av äkta läder passar din mobil tätt inuti denna ärm. Håll din premiumenhet säkert medan du går i företagskorridorerna.

USP: Bekväm magnetisk klaff

Kolla in på Amazon

5. HzYisida

Enkelhet ditt namn är HzYisida! Ja, den här hylsan från HzYisida är så enkel att den kan fånga din uppmärksamhet omedelbart. Hylsan är gjord av neopren, som är mjuk till sin natur, så du bör inte oroa dig för din iPhone X.

Du skulle gärna ha den här ärmen i dina händer eftersom den ger dig en bra känsla med sitt mjuka material och lätta profil. Din iPhone X är säker i den här påsen eftersom den absorberar stötar.

USP: Enkelhet som bäst

Kolla in på Amazon

6. Bomea

Bomea är utformad för att vara en praktisk tillgång för resenärer. Påsen passar snyggt din iPhone med ett fodral på. Den är gjord av PU-läder och har ett robust utseende.

På grund av den hållbara konstruktionen kan den klara stötar och förhindra skrapning. Den har ytterligare två bältesöglor för extra säkerhet. Magnetförslutning gör att du kan stänga ärmen perfekt.

USP: Två extra bältesöglor

Kolla in på Amazon

7. Dockems provinslinje

Till skillnad från Dockems Luxe-serie ser denna provinsiella linje mer grov och tuff ut; samtidigt ger det premiumsyntetiska läderet ett elegant och professionellt utseende. För att göra det mer funktionellt tillhandahåller Dockem två kortplatser för att sätta in dina betalkort, ID och kontanter.

Även efter att du har satt i dina kort ser väskan tunn ut och pryder tjockleken mindre än 14 mm. Du kan glida påsen i fickorna med din iPhone inuti ärmen.

USP: Elegant och professionellt utseende

Kolla in på Amazon

8. Sena ärenden

Flagga själv med denna äkta läderhylsa från Sena Cases. Det är lågprofil med hög slagkraft som kommer att förbättra och skydda skönheten i iPhone X. Eftersom det är en ärm är det inte mycket att prata om funktioner förutom dess design och syn.

Eftersom den är ganska tunn är den helt kompatibel med trådlös laddning. Förutom det håller det också damm och smuts borta, medan din dyrbara vilar där inne. Slutligen finns det två färgval tillgängliga - svart och solbränna.

USP: Premium läder

Kolla in på Amazon

9. Welegant

Denna ärm är speciellt för vår kvinnliga publik, även om designen passar också för manliga tittare. Det är mer en plånboksfodral med blixtlåsficka tillsammans med ett specialfack för din iPhone X.

Det finns också ett handledsrem som du kan fästa när du går genom gallerior. Den är tillverkad i äkta läder tillsammans med premium polyester, vilket gör den ganska hållbar. Slutligen finns det fem ljusa och livfulla färgval tillgängliga.

USP: Design med blixtlåsficka

Kolla in på Amazon

10. Tainada

Om du är redo att kompromissa lite med design för att få perfekt skydd för din iPhone X, är den här ärmen från Tainada värt att titta på. Den är gjord med högkvalitativ neopren som gör den vattentät. Till skillnad från andra ärmar, där toppen lämnas öppen; den här är en blixtlåshylsa som skyddar din enhet perfekt.

Förutom det finns en extra liten blixtlåsficka för att hålla din blixtkabel. Det finns också en avtagbar handledsrem som hänger din iPhone på din handled medan du går. Slutligen finns det ett brett utbud av färg- och designalternativ.

USP: Blixtlåsärm tillsammans med extra ficka

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Så, vad tycker du om dessa påsar? Dela gärna din feedback och de kvaliteter du gillar att se i en topprankad ärm.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X-fodral
  • Bästa iPhone X plånboksfodral
  • Små fodral till iPhone X
  • Bästa iPhone X Clear-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found