Blogg

Bästa Apple Watch-e-postappar 2021

Apple Watch är gjord för att vara en smart förlängning av iPhone. Som exempel kan du snabbt bläddra igenom alla de senaste e-postmeddelandena och till och med skicka snabba svar direkt från din handled. Därför är det lämpligt att göra en märkbar lista över de bästa e-postapparna från Apple Watch så att du kan bläddra igenom e-postmeddelanden och hantera dem med den komfort du behöver. Överens, dessa e-postappar kanske inte har fullfjädrad funktionalitet på Apple Watch. Men de låter dig ta den väsentliga kontrollen över dina e-postmeddelanden. Låt oss springa över och hitta mer om de 10 bästa e-postapparna för Apple Watch!

1. Newton Mail

Ta din e-postupplevelse utöver att ta emot och skicka meddelanden med Newton Mail-e-postappen på din Apple Watch. Du får läsmottagningsstatus för meddelandet du skickar. Det finns också ett alternativ att planera ett meddelande som ska skickas senare.

Du kan lägga till e-postmeddelanden i produktivitetsappar som Evernote, Wunderlist, Instapaper, etc. Det låter dig spara bilagor till OneDrive, Google Drive, Box, Dropbox. Dessutom fungerar det också med Gmail, Exchange, Yahoo Mail, Hotmail / Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 och alla IMAP-konton.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Microsoft Outlook

Microsoft Outlook kan säkert beskrivas som den finaste e-postappen för både iPhone och Apple Watch. Den smarta inkorgen placerar viktiga e-postmeddelanden högst upp för att säkerställa att du enkelt hittar de som betyder mycket för dig. Med filtren kan du bekvämt sortera e-postmeddelandena.

Med svepningsgesterna kan du snabbt schemalägga, arkivera och radera meddelanden. Du kommer att kunna öppna Word eller andra Office-dokument för att enkelt redigera dem. Dessutom fungerar appen med Microsoft Exchange, Office 365, Gmail, Yahoo Mail och iCloud.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Gnista

Jag betygsätter Spark väldigt högt eftersom det tar bort all press att hantera e-post. E-postappen har en enhetlig inkorg som gör att du snabbt kan titta på alla viktiga meddelanden. Med den smarta sökningen kommer du att kunna gräva igenom e-post direkt.

Appen hittar snabbt de mest använda signaturerna så att du enkelt kan lägga till den du gillar mycket. Den eleganta e-postappen fungerar med vissa tjänster som Dropbox, Evernote, Pocket och mer. Du kan anpassa dess widget och sidofält för att passa ditt största intresse.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. mail.com

mail.com kanske inte kan skryta med några förstklassiga funktioner, men det är tillräckligt bra för att få ditt jobb gjort med önskad bekvämlighet. Med de personliga aviseringarna kommer du att hålla dig uppdaterad med viktiga meddelanden. Gränssnittet är helt anpassningsbart, du kan helst ställa in det för att möta dina specifika behov. Du kommer att använda en PIN-kod för att ge ditt konto ytterligare ett skydd. Det låter dig snabbt komma åt alla dina mail.com-kontakter på din enhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Blue Mail 

Om du bekvämt vill ta kontroll över alla dina e-postkonton är Blue Mail rätt alternativ för dig. Du aktiverar push-aviseringar för varje e-postkonto för att hålla dig uppdaterad med alla de senaste meddelandena utan krångel. Det har också ett stör-läge för att säkerställa att du har den nödvändiga sinnesfrid medan du arbetar. Med de snabba svaren kommer du att kunna svara på meddelanden snabbt. Ännu bättre, du kan lägga till en anpassad signatur per konto.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Skriv App

TypeApp levereras med alla funktioner så att du kan hantera e-postmeddelanden med önskad effektivitet. Du kan lägga till så många konton som du vill. Det låter dig synkronisera flera brevlådor från flera leverantörer så att du har problemfri hantering av dina e-postmeddelanden. Appen låter dig också lägga till anpassad signatur per konto. Dessutom gör funktioner som Touch ID, Stör ej-läge, anpassade svar det mycket imponerande.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Luftpost 

När det gäller överlägsen funktionalitet är Airmail högst upp med det bästa. En av de mest tilltalande funktionerna i den här appen är de anpassningsbara swipes som gör att du snabbt kan komma igenom din uppgift. Massredigeringsfunktionen är precis vad som vill förenkla din uppgift. Den enhetliga inkorgen hjälper dig att sortera via e-post med en vind. Ännu bättre stöder den så många som 19 språk.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

8. AOL

Vad sägs om att plocka upp mer än bara en e-postapp för din Apple Watch? Med AOL kommer du inte bara att smaka genom dina e-postmeddelanden utan också få de bästa dagens rubriker. E-postappen ger också trendiga videor för att hålla dig högst upp på ditt humör.

Med svepningsrörelser flyttar du, markerar, flaggar och till och med tar bort e-postmeddelanden. Dessutom kan du kontrollera vädret på din plats och till och med dela artiklar via Facebook, Twitter och e-post.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. GMX Mail

GMX Mail är till stor hjälp för att hålla dina e-postmeddelanden fullt organiserade. Med appen kan du anpassa gränssnittet så att det passar dina specifika krav. Med funktionen för postsamlare har du kontroll över dina flera e-postkonton och hanterar dem enkelt. Du kan också skydda din e-post med en PIN-kod. Den här e-postappen stöder endast två språk engelska och tyska.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. WEB.DE Mail

Med WEB.DE Mail kan du organisera din inkorg precis som du vill. Den har ett mycket intuitivt användargränssnitt som ger mer bekvämlighet i spelet. Appen levereras med en postsamlare så att du kan få e-post från flera konton. Du kommer att få tillgång till all information från ditt WEB.DE-konto. Om du vill lägga till mer kraftfulla funktioner i appen kan du uppgradera den till premiumversionen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Vilken e-postapp ska du välja för din Apple Watch? Finns det någon e-postapp som du vill vara tillgänglig för smartwatchen också? Låt gärna dina åsikter komma över.

Personligen vill jag att Yahoo- och Gmail-appar ska vara tillgängliga för Watch tidigare än senare. De är lätt en av de bästa i branschen, och därför skulle det vara bra att använda dem på watchOS.

Du skulle också vilja ge dessa inlägg:

  • Bästa produktivitetsappar för iPhone och iPad
  • Utskriftsappar för iPhone 
  • Bästa Evernote-alternativ för iPhone och iPad
  • iPhone e-postapp alternativ
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found