Blogg

Så här delar du Apple Maps Location via iMessage på iPhone / iPad

iMessage är en av favoritapparna bland iPhone-användare. Dess säkra end-to-end-kryptering skyddar din integritet och det är det som skiljer den från andra meddelandeprogram. Men förutom det kan iMessage göra många andra coola saker, som att dela din kartplats via iMessage-appen. Detta hjälper om du vill skicka din exakta plats till någon som försöker nå dig.

Om du är en hardcore iPhone-användare kanske du redan vet hur du gör det. Men om du nyligen har migrerat till iPhone från andra smartphones kan du behöva lite hjälp. Den här guiden hjälper dig, så bara söderut, följ stegen och börja dela din kartplats med din familj och vänner.

Hur du delar din kartplats via iMessage

Obs! Se till att du har aktiverat platstjänst från InställningarSekretessPlatstjänster.

Se också till att du har en fungerande internetanslutning.

Steg 1. Öppna Kartor och ge det några sekunder för att spåra din plats.

Steg 2. Tryck på ikonen "Röd fäst" .

Steg 3. Från popup-menyn trycker du på Dela min plats.

Steg 4. Tryck på "Meddelande". Ange namnet / numret på personen du vill skicka platsen och tryck på Skicka!

Det är allt!

Avslutar…

Den här saken fungerar bäst med Apple Maps (och den har ökat bra under månaderna). Varje annan app som erbjuder en aktieoption erbjuder vanligtvis också en delning via meddelandealternativ. Vi testade till och med det med offline-kartor och de flesta av dem låter dig dela platsen via Message.

Med alternativet Dela plats i Maps-appen kan du också dela via e-post och Facebook. Några andra kartappar låter dig faktiskt dela platser via andra kanaler också.

När du delar en plats via appen Meddelanden kan den skickas antingen som en iMessage eller som en text. När mottagaren använder iMessage (och du är på iMessage också) skickas platsen som en iMessage. Om inte, skickas platsen som en länk. Genom att trycka på den här länken öppnar Maps-appen platsen.

Det är allt!

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa offline-kartappar för iPhone och iPad
  • Hur man kontrollerar luftkvalitetsindex i Apple Maps på iPhone och iPad
  • Hur man ökar navigeringsvolymen i Google Maps på iPhone eller iPad
  • Hur du delar din plats genom familjedelning

Använder du Maps-appen på iPhone eller iPad? Eller så använder du andra appar för navigering. Låt oss veta din feedback i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found