Blogg

Bästa hiphopappar för iPhone och iPad 2021

Hiphop är fascinerande. Den stiliserade musiken toppad av energisk rappning med rytmiskt och rimmande tal kan ge vem som helst på dansgolvet. Häromdagen lyssnade jag på några av de största hits från Kanye West och Drake. Medan jag njöt av musiken tyckte jag att det skulle vara trevligt att göra en sammanställning av några av de viktigaste iPhone- och iPad-hiphopapparna för fans. Och så blev den här artikeln till.

1. Trumplatta

För mig är "Drum Pad Machine" den ultimata hip-hop-beat-tillverkaren för iOS. Vad som gör den här appen före kurvan är den enorma samlingen av verktyg som låter dig experimentera efter eget hjärta.

Appen erbjuder ljudprover av professionell kvalitet och låter dig använda trumma och piano för att skapa fantastiska ljuddesigner. Få ut det mesta av studioeffekterna för att lägga till lite proffs till din kreativitet.

Behöver du lite inspiration eller vill göra din konst perfekt? Kolla in videor och handledning för att förbättra din skicklighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Worldstar Hip Hop

Om du är djupt inne i hiphop bör du behålla den här appen på din enhet för alltid. Det är den officiella Worldstar Hip Hop-appen som ger exklusiva musikvideor, sporthöjdpunkter, filmtrailers och trendiga viralklipp.

Vill aldrig missa några nyheter, appen låter dig också spåra rubrikerna som gungar i hiphopvärlden. Se också intervjuerna med de berömda artisterna och lär dig vad de planerar att introducera.

Dessutom kommer du också att skicka in dina videoklipp så att människor kan upptäcka ditt mästerverk!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Music Maker JAM

Det är underhållande att skapa musik. Oavsett om du är villig att vara en professionell musikproducent eller precis som att göra några galna låtar av glädje, kan den här appen vara värt att ge ett skott.

Med den här appen till ditt förfogande kan du välja mellan över 300 låtar och mer än 5000 slingor. Du kan enkelt kombinera prover från ett antal musikgenrer och dra nytta av 8-kanals mixern för att spela in live som ett proffs.

Det är inte allt, finjustera tempot, harmonierna och använd också realtidseffekter för att få roligare in i pjäsen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Remixlive

Har du en enorm förkärlek för att skapa och remixa musik? Remixlive kan leva upp till dina förväntningar riktigt bra.

Oavsett om du vill skapa hetaste hiphop-låtar eller göra några av de mest fantastiska popspåren, har den här appen fått dig helt täckt. Blanda och matcha massor av saker som beats, trummor, baslinjer, FX-loopar och till och med sång till spännande musik. Det låter dig dela din kreativitet på flera populära plattformar som Soundcloud, Youtube och Facebook.

Den gratis versionen av appen erbjuder 10 ljudpaket. Om det behövs kan du komma åt mer än 100 ljudpaket genom köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Geni

Det som skiljer "Genius" ut är den enorma samlingen av sångtexter och videor. Du kan söka i över 1,7 miljoner låtar och hitta spårens kommenterade texter.

Upptäck några dolda fakta bakom dina favoritlåtar och dela dem med dina vänner. Om du gillar att följa dina favoritartister, titta på intervjuerna.

Utöver allt kan du gå med i Genius-communityn för att dela dina tankar och också interagera med likasinnade människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. WhoSampled

"WhoSampled" borde vara ett bra val; om du är på jakt efter ett viktigt verktyg för musikupptäckt. Den här appen har en enorm databas med exempelbaserad musik, coverlåtar och remixer.

Med den kan du enkelt ta reda på om låtarna du älskar har täckts eller remixats. Det låter dig också veta vem dina bästa artister har täckt.

Dessutom kan appen också hjälpa dig att identifiera alla spår som spelas runt dig och kolla in deras omslag, remixer och prover (prenumeration i appen för $ 9,99 per år.)

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Hip-Hop Beat Maker

Om du vill lära dig hip-hop beat-making utan ansträngning kan den här vara ett fantastiskt val. Appen erbjuder en rad super praktiska verktyg som låter dig skapa fina öglor.

Välj från ett stort bibliotek med ljudpaket och dra nytta av 32 ljudkuddar för att skapa spännande hiphop-beats. Funktioner som de fördefinierade beat-looparna och BPM-kontrollen gör din uppgift lite enklare.

För att säkerställa att du alltid har något riktigt bra att prova, fortsätter det att lägga till alla nya ljudpaket då och då. Dessutom kan du välja mellan flera stilar och spela öglor elegant på dynan.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Hip-Hop producentkuddar

Dags att skapa några utmärkta hip-hop ljudspår! Om du är en blivande musikproducent, skulle du gärna ha den här appen på din radar.

Få ut det mesta av slingor, one-shots och samplingar för att skapa bedårande melodier. Använd också FX-effekter för att berika din musik. När du har spelat in din musik perfekt, lyssna på den och dela den också med dina vänner och nära och kära.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. HIP HOP, RAP OCH R&B RADIO

Den här appen är också en Hip Hop Radio men den har mycket mer att erbjuda jämfört med andra appar. DJs över hela världen laddar ofta upp sina nya nya titlar, vilket ger dig färsk musik regelbundet. Förutom det kan du lägga till favoritradioer och också dela titeln du lyssnar på Facebook eller Twitter.

En annan anmärkningsvärd funktion är Carview. Du lutar bara din iPhone i liggande läge och appen förbättrar automatiskt ljudkvaliteten för att lyssna på musik i din bil. Slutligen är appen helt gratis att använda, men med annonser. Du kan köpa premiumversionen för att ta bort annonser.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Hip Hop Dance-träning

För att vara en mästare i hiphopdans måste din kropp vara stark och flexibel. Och med den här appen kan du stärka din kondition, styrka och till och med balans.

Titta på videoutövningarna från de erfarna tränarna och följ riktlinjerna för att öka din prestation. Från kroppsövningar, stridsträning till yogaträning har appen mycket att erbjuda dig.

Ännu bättre, du kan också fånga de senaste hiphopnyheterna och ta reda på vad dina favoritartister håller på med.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

Varsågod! Så det här är mina favorit hip-hop-appar för iOS.

Vad är ditt val?

Vad är det du gillar mest med hiphop och vem är din favoritartist? Jag skulle gärna veta dem nedan i kommentarerna.

Du kanske också gillar:

  • Bästa iPhone-appar att upptäcka musik
  • Apple Music-alternativ för iPhone och iPad
  • Music Editor Apps för iPhone och iPad
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found