Blogg

Bästa musikspel för iPhone och iPad 2021

Fusionen av fantastisk musik och glittrande spel är för dödlig för att ignoreras! Det är därför som de flesta av oss gillar att bli underhållna medan vi får en viskning på våra favoritspel. Efter att ha provat många musikaliska äventyr har jag bestämt mig för att skapa en elitlista - de bästa musikspelen för iPhone och iPad, som jag är säker på att du vill ha en smyga. För att se till att din olika smak har rätt matchning har jag valt ut en mängd olika spel. Förutom att de är väldigt intressanta är de relativt lätta att spela. När du väl har börjat med dem kommer du att känna att du fortsätter och fortsätter. Är du redo att ta en titt på mina 10 bästa musikspel för iOS? Låt oss dyka in!

1. SongPop 2 - Musikquiz

Om du tror att du vet allt om musik, så är det här spelet du bör prova på. SongPop 2 har mer än 100 000 riktiga musikklipp, och ditt jobb är att identifiera artisten och titeln så fort du kan. Du kan också utmana dina vänner eller andra musikälskare över hela världen. Slutligen erbjuder spelet också daglig multiplayer-turnering, så se till att du är redo för utmaningen.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Pianokakel 2

Den här är en absolut pärla med tillstånd av fantastisk rytm och imponerande användargränssnitt. Det är ganska enkelt att spela. Allt du behöver göra är att knacka på de svarta brickorna enligt melodin; se till att du inte missar någon.

Spelet består av olika typer av låtar som klassisk, bang, original som håller dig glad överallt. Med det förstklassiga ljudet låter låtarna aldrig tristess krypa upp. Det finns ett utmaningsläge som sätter din skicklighet på prov. Stå inför fler utmaningar och få mycket bonus för att vara den ultimata spelaren!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Verklig gitarr

Om du letar efter en gitarrsimulator av högsta kvalitet, bör du hålla Real Guitar i åtanke. Det som sticker ut för den här appen är det intuitiva gränssnittet och den utmärkta ljudkvaliteten.

Eftersom alla ljud har spelats in från live gitarr kommer du att ha en realistisk känsla. Du kan enkelt strumma, plocka och slå i strängarna för att sömlöst spela ackorden. Med flera olika typer av gitarrer och flera tillgängliga lägen är den här appen ett komplett paket för att underhålla dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Verklig trumma

Älskar du att spela trumma? Om ja, skulle du verkligen njuta av att gå på den här trumsimulatorappen. För att spela detta spel, tryck bara fingrarna på trummans dynor.

Den har 60 exempel på rytmer och 24 backing-spår. Du kan också spela in spelet för att hålla koll på framstegen. Skryter av ljudkvalitet i studion och har karisma som glädjer dig till grunden.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Danslinje

Detta roliga musikspel är en snabb utmaning där du måste gå igenom hinder och fällor samtidigt som du spelar musiken. Den har olika världar med ökande svårigheter, som var och en målar en unik bild.

Led en ständigt växande linje genom olika miljöer och lyssna noga på musiken. Tryck på skärmen för att göra skarpa svängar, undvika hinder och reagera när scenen förändras framför dina ögon.

Pris: Gratis ($ 5,99 för att ta bort annonser)

Ladda ner

6. My Singing Monsters: Dawn of Fire

My Singing Monsters är en pärla i ett spel med ett helt innovativt koncept. Du måste resa tillbaka i tiden när monster först bröt ut. Varje monster har en unik röst, så se till att du låser upp nya karaktärer. Du kan också odla dina monster för att utveckla en unik med en ny röst. Montera dem för att skapa din egen orkester. Det finns ytterligare en massa funktioner i det här spelet, så klicka bara på nedladdningslänken, eftersom spelet är helt gratis.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Lost in Harmony

Lost in Harmony är ett löparspel, men med fullständigt beroende av rytmer. Ditt jobb är att guida Kaito och Aya genom deras äventyrliga resa. Bortsett från det kan du också designa din egen nivå med vilken som helst av din låt genom att använda den inbyggda nivåredigeraren. Spelet är lite dyrt, men det är säkert värt vartenda öre. Lost in Harmony är ett av de bästa musikspel som finns i App Store för iPhone eller iPad.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Steve Reichs klappande musik

Inga musikinstrument? Inga problem, så länge du kan klappa. Klappspelet hjälper dig att förbättra din rytm, eftersom det inkluderar musik som bara använder klappar. Spelet erbjuder tre olika svårighetsgrader, så se till att du börjar från lätt och sedan går vidare till pro-nivån. Konceptet är ganska friskt och värt ett försök. Och ja, delta i tävlingarna så kan du få chansen att spela live.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Groove Planet

Vår planet Jorden har redan varit bekant med musik; det är dags att utvidga horisonten till andra planeter. Det är temat för Groove Planet-spelet. Du är borgmästare och allt som ska byggas är att använda noterna. Spelet har fantastisk grafik, och det stöder också utmanande andra spelare. Så kort sagt, du är inte helt ensam i loppet, människor runt om i världen är din seriösa konkurrens. Groove Planet är gratis att spela men med valfria köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. 123 Barn Roliga MUSIK

Om du letar efter ett fantastiskt musikspel för ditt förskolebarn, bör du ge ett spel en seriös titt på detta spel. Den är utformad för att uppmuntra barnen att skapa musik och utforska musikvärlden. Appen har 25 instrument som xylofon, trummor, gitarrer, flöjt, saxofon etc. att utforska.

Detta spel har flera aktiviteter som kan förbättra barnens motoriska färdigheter och kreativitet. Färgglad grafik och levande ljud ger mycket roligt i spelet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Ditt val?

Vilket av dessa fantastiska musikspel har du valt för din speltid? Det skulle vara trevligt att veta namnet och vilken typ av spel du gillar att spela mycket.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone- och iPad-appar för att lära sig spela flöjt
  • Gitarrappar för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone och iPad DJ-appar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found