Blogg

Bästa Apple TV-väggfästen 2021

Tror du att din Apple TV förtjänar att placeras på en bekvämare plats där den skulle vara säkrare? Om ja, utforska den här framstående listan över de bästa Apple TV-fästena för att ge den digitala mediaspelaren en idealisk inställning! Dessa Apple TV-väggfästen har en robust uppbyggnad som gör dem mycket hållbara. De låter dig passa din Apple TV med optimal lätthet. Dessutom är de snyggt designade och ultrabärbara. Läs vidare för att välja den mest lämpliga monteringslösningen för Apple TV!

 1. TotalMount
 2. Göm det
 3. QualGear
 4. Relia Mount
 5. VIVO
 6. sysslolös
 7. SourceTon
 8. LANMU
 9. iTVMount
 10. Giros Design AirLock
 11. LeMik

1. Totalbelopp

Vill du uppgradera din Apple TV med det coolaste väggfästet, om ja, gå med TotalMount. Det är det perfekta valet att visa upp din Apple TV. TotalMount, Apple TV-montering, är lätt att installera och väl kompatibel med andra och tredje generationens Apple TV-apparater.

Dessutom behöver du inte vara orolig för krokarna och ventilerna, eftersom det finns olika storlekar på krokar och ventiler som är lätt tillgängliga med den. Välj rätt enligt dina behov och anpassa den till din Apple TV. Med sådana fästen kan du göra ditt rum lugnare och rymligare.

USP: Lätt att installera

Kolla in på Amazon

2. HIDEit ATV 4 - 2015 Wall Mount för fjärde generationens Apple TV

Om du vill hålla din Apple TV extra säker från oavsiktliga droppar, välj det finaste stålfästet som inte bara löser detta ändamål utan också förbättrar utseendet på din Apple TV. Precis utformad, HIDEit Mount är tillverkad av högkvalitativt material - kallvalsat tungstålstål.

Det gör att du kan ställa in en ren röran på nolltid. Du kan enkelt fästa det här fästet på väggen i valfri riktning med rätt ankare och skruvar. HIDEit Mount är verkligen ett prisvärt val för din smarta Apple TV.

USP: Mycket tålig

Kolla in på Amazon

3. QualGear QG-AM-017 Apple TV 2/3 fäste

QualGear QG-AM-017 används och älskas av många och är särskilt utformad för tredje generationens Apple TV. Fäst detta eleganta väggfäste i tak eller vägg eller yta. Så du behöver inte vara orolig för att göra hål i väggarna. Det erbjuder stor flexibilitet för sina användare.

Det försorterade hårdvarupaketet gör att du har en stressfri installation med flera monteringsalternativ. Hårdvarupaketet består av en massa skruvar och bultar som uppfyller alla dina fästbehov. Slutligen kommer QualGear i två färger: svart och vitt.

USP: Flera monteringsalternativ

Kolla in på Amazon

4. Relia Mount

Relia Mount, en av de mest betrodda och beundrade Apple TV-fästena, har introducerats för att placera Apple TV på den perfekta platsen. Den är speciellt utformad för fjärde generationens Apple TV. Fästet har ett speciellt lim där du kan fixa din TV som du vill.

Fästet verkar vara en pålitlig, elegant och elegant lösning. Vidare ska du inte göra hål i väggen för att ansluta HDMI-kablar eftersom det ger enkel åtkomst till TV: ns HDMI-port.

USP: Värmehantering

Kolla in på Amazon

5. VIVO

Vivo visar sig vara ännu en bästa monteringshylla för Apple TV. Den levereras med ett enda hanteringssystem för glashylla. Fästet är utformat på ett sådant sätt att det enkelt kan justeras under displayen.

Vivo är gjord av härdat glas med en metallväggplatta. Den solida stålkonstruktionen gör detta fäste övertygande. Du kan bevittna dess estetiska skönhet och perfekta struktur helt och hållet.

USP: Massiv stålkonstruktion

Kolla in på Amazon

6. iDLEHANDS Apple TV Mount

Perfekt böjd, iDLEHANDS Apple TV Mount är väl kompatibel med Apple TV 4: e generationen. Fästet är tillverkat av polykarbonat och kiseldioxid. När du installerar detta fäste måste du försiktigt böja kiselhörnan och fästa din Apple TV i fästet.

Det finns dubbelsidiga tejper som ger mer utrymme och säkerhet. Vad mer? Spårdesignen ger flexibilitet enkel skruvinstallation. iDLEHANDS Apple TV Mount är en av de finaste fästena som många kunder beundrar.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

7. SourceTon

SourceTon erbjuder en problemfri monteringslösning. Med den robusta strukturen är detta väggfäste extremt tåligt. Du har bekväm tillgång till alla portar och hål i din digitalbox.

Tack vare slitshålsdesignen får du en mer flexibel position för installation av Apple TV. Slutligen kommer SourceTon med ett skyddsfodral för fjärrkontrollen för att skydda den från grunden och oavsiktliga fall.

USP: Spårhålsdesign

Kolla in på Amazon

8. LANMU

Om skyddet av Apple TV är din högsta prioritet, gå med Lanmu väggfäste. Du måste borra två hål på väggen och fixera fästet; det kommer att stanna där under mycket lång tid. Fästet är tillverkat av premium och solidt material och det är kompatibelt med Apple TV 2,3,4 och även Apple TV 4K.

Det finns tillräckligt med utrymme längst ner på fästet för korrekt kabeldragning. Förutom att borra finns det inte mycket att göra från din sida för att säkra din Apple TV; fästet kommer att göra det behövande.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

9. iTVMount

ITVMount är fullt kompatibelt med Apple TV 4: e generationen. Med det här starka fästet kan du spara utrymme och skydda din enhet från väsen, små fingrar och dryckes spill. Tillverkad i kallvalsat tjockt stål, det senaste Apple TV 4-fästet är enkelt att installera.

Tillsammans med detta slitstarka fäste får du även gipsskruvar och ankare av hög kvalitet som är värda 25 kg vardera. Dessutom skyddar den svarta mattpulverlacken komponenter mot repor. Visst, det är ett utmärkt val.

USP: Svart matt pulverlack

Kolla in på Amazon

10. Giros Design AirLock

Giros Design AirLock är konstruerad för att ge ultra-säker positionering av din Apple TV och är designad med högkvalitativ konstnärskap. Nyckelfunktionen är dess Torx-huvudsäkerhet, som hindrar stöld. Dessutom har den en exakt toleransnivå som gör justeringen av din smart-TV pålitlig och enkel.

Det tar några minuter att placera den på väggen. Speciella kanalvägar och kablar ges för att säkerställa att set-top boxfästet ser snyggt ut. 3M VHB-bandet gör att du kan ha en "snabbmontering" -lösning. Således kan du få din digitala mediaspelare placerad på önskad plats.

USP: Torx huvud säkerhet

Kolla in på Amazon

11.  LeMik

Det är en av de tunnaste men ändå innovativa väggfästena för Apple TV 2-3 som gör montering enkel och elegant. LeMik väggmonteringssystem står annorlunda från andra fästen eftersom det är designat med sömlös teknik, bra hantverk och ett raffinerat gränssnitt.

Super starka magnetiska tillbehör gör detta fäste till ett övertygande tillbehör. Dessutom får du ytterligare hållare för att enkelt flytta din TV från vägg till vägg. Således är det här snygga fästet den perfekta följeslagaren för din smart-TV.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

Avslutar!

Oavsett om du ska hålla din Apple TV säker eller spara mer utrymme i ditt rum, är fästet vilken dag som helst ett perfekt val. De bästa fästena ger dig möjlighet att luta och snurra din smart-TV i olika vinklar. Låter coolt, eller hur!

Av de bästa Apple TV-väggfästena ovan, vilken tyckte du mest om? Har någon av dessa väggfästen klarat dina behov och budget?

Låt oss veta om ditt val. Jag skulle bli ännu lyckligare om du delar din praktiska erfarenhet och feedback här i kommentarerna nedan.

Du skulle gärna vilja ta en titt även på dessa tillbehörslistor:

 • Bästa Apple TV-fodral / omslag
 • Spelkontroller för iPhone, iPad och Apple TV
 • Bästa iPad Pro 9,7-tums väggfästen

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found