Blogg

Bästa 9,7-tums iPad [2018] Läderfodral 2021

Premium läderfodral är de mest klassiska dräkterna för mina iOS-enheter. De med toppmodern kvalitet och oöverträffad klass charmar mig inget slut. Älskar du dem också? Om ja, skulle du verkligen beundra denna sammanställning av de bästa 9,7-tums iPad läderfodral. Dessa läderöverdrag är utformade för människor som älskar den verkställande profilen. Oavsett om det är att skapa en lämplig matchning eller erbjuda den önskade skölden från fall, de har alla baser täckta. Gå över för att upptäcka mer om de 10 bästa läderfodral för 9,7-tums iPad 2018 (aka 6: e generationens iPad).

1. Dingrich

Dingrich ser verkligen beundransvärd ut med rikt hantverk. Äkta läder förstärker både design och hållbarhet. Slät läderstruktur lägger till mer charm i sin profil, samtidigt som det ger bättre grepp för att förhindra att surfplattan glider ur dina händer.

Stand-funktionen fungerar ganska bra för att du ska kunna titta på filmer i önskade vinklar. Och den magnetiska förslutningen stänger inte bara fodren stadigt utan stöder också automatisk viloläge / väckning för att förhindra onödig batteriförbrukning. Slutligen har du bara två färgalternativ: svart och brunt.

USP: Rikt hantverk

Kolla in på Amazon

2. Hulorry

Hulorry är utformad för att vara ett verkställande foliofall som du gärna vill ha på ditt kontor eller högt profilerade möte. Mjukt PU läder exteriör och mikrofiber interiör ger det tillräckligt med kraft för att skydda din iPad från mindre droppar och repor. Det halkfria yttre skalet ger bättre förhindrande av glidning.

Du kan justera det inbyggda stativet för att placera din surfplatta i önskad vinkel för ett bekvämare handsfree-samtal. Och ja, det finns också flera kortplatser så att du kan hålla korten inne. Eftersom utskärningarna är mycket exakta kommer du inte att möta någon spärr när du använder din enhet.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon

3. KAVAJ

KAVAJ uppvisar både klass och elegans. När det gäller utförande sätter den en guldstandard. Äkta kohudskinn toppat av handgjord design ger det ett auktoritativt utseende.

Du kan lita på detta foliofall för att överleva mindre fall. Mjuk flanell säkerställer att pekskärmen har det nödvändiga skyddet mot skrapning. Tack vare den magnetiska förslutningen slår den på / av skärmen automatiskt för att förlänga batteriets livslängd på din iPad. När det gäller färger finns KAVAJ bara i två alternativ: svart och brunt.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

4. Icarercase Vintage Series

Absolut klass! Tja, det är så du kan beskriva "Icarercase Vintage Series" -fall. Det vackert utformade av kohudläder och har en snygg profil. Med den formanpassade designen ser iPad mycket imponerande ut med detta fodral.

Med tillstånd av mikrofiberinredning kan repen inte förstöra pekskärmen. Det finns också en stativfunktion för att liva upp både din typning och videotid. Eftersom utskärningarna är exakta kommer du att få tillgång till alla funktioner på din enhet utan några hicka!

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

5. Bear Motion

Om du uppskattar retro design kommer Bear Motion att tilltala din smak direkt! Folioväskan är gjord av kohudläder och ser kompakt ut. Det lägger inte mycket till din iPad utan att kompromissa med skyddet.

Den halkfria ytan känns bekväm i handflatan och förhindrar också att enheten glider - perfekt för de som har butterfingers! Slutligen kommer Bear Motion folio-fodralet i fyra snygga färger: svart, brun, lila och den ständigt charmiga rosa.

USP: Retro design

Kolla in på Amazon

6. DTTO

DTTO: s praktiska design är värt att överväga. Bortsett från att låta dig förbättra både din mediebevakning och skrivupplevelse med flera vinklar, gör det också att du säkert kan bära kort. Dessutom kan du också hålla din Apple Pencil i den inbyggda hållaren.

Kombinationen av syntetiskt (utvändigt) läder och mikrofiber (interiör) erbjuder kanske inte försvar mot otäcka droppar, men det är tillräckligt bra för att ge en bra kamp mot lågintensiva fall. Åh ja, du har fyra förbättrade färgvarianter att välja mellan: svart, brun, röd och blå.

USP: Kortplatser

Kolla in på Amazon

7. Ztotop

Med suave design betyder Ztotop affärer! Det som gör det så coolt är 360 graders rotation. Det betyder att du bekvämt kan placera din iPad både vertikalt och horisontellt för att skriva ut e-postmeddelanden eller titta på roliga videor bekvämare.

När det gäller skydd är detta foliofodral pålitligt för att absorbera stötar och även hålla bort skrapan. Med Apple Pencil-hållare och kortplatser ombord tar det hand om alla dina grundläggande behov. Det är inte allt, Ztotop finns i fyra heta färger: svart, brun, marinblå och röd.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

8. BoriYuan

Ett foliofall som är lika lyxigt som BoriYuan förtjänar ett skott på din iPad! Den är huggen i naturläder och har en vintage design. Mjuk läderstruktur berikar dess utseende ytterligare.

Bortsett från imponerande design kan fodralet erbjuda pålitligt skydd mot droppar. Du kan fördubbla den för att få sömlös skrivvinkel och liggande betraktningsvinklar. Dessutom finns BoriYuan i tre färger: svart, brun och lila.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

9. Spigen

Om du är villig att ha ett prisvärt syntetiskt läderfodral som kan ge dyra äkta läderfodral på lång sikt, skulle Spigen foliofodral vara ett smart val. Den har en raffinerad design som ger din iPad ett formellt utseende. För att erbjuda det nödvändiga skyddet från stötar har den PC-skal.

Den har också en stor ficka så att du säkert kan hålla kontanter och kort. Inkluderingen av magnetisk förslutning ger dina värdesaker mer säkerhet. Slutligen finns det bara två färger att välja mellan: svart och brunt.

USP: En stor ficka för kort och kontanter

Kolla in på Amazon

10. ESR

ESR är kanske inte ett premiumfodral i läder, men när det gäller funktionalitet är det nästan allt som vinner dig. Skalet har det yttre skalet av syntetiskt läder och en mjuk mikrofiberinredning. För alla som är sofistikerade kan det motstå stötar och också slåss ut en repa.

Den har en stor ficka för förvaring av kontanter, kort och även några dokument. Den inbyggda hållaren gör att du säkert kan förvara din Apple Pencil. Dessutom finns ESR foliofodral i tre färger: svart, blått och brunt.

USP: Flera betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt favoritläderfodral

Nu när du har utforskat de bästa läderfodralna berätta om den som kommer att paras ihop med din iPad. Dessutom berättar vi också om de fall vi har missat.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa 9,7-tums iPad 2018-fodral
  • 9,7-tums iPad 2018-tangentbordsväskor
  • Bästa 9,7-tums iPad 2018 Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found