Blogg

Så här inaktiverar du vibrationer för väckarklocka på iPhone

IPhone's vibrationsmotor är ganska kraftfull. När det finns en ringsignal får du också en konstant vibrationsvarning. Det är bra för ringsignaler men hur är det med väckarklockor? Det finns inget behov av vibrationer i larm.

Det finns ett sätt att stänga av vibrationer i Clock-appen. Låt oss gräva ut hur du kan stänga av vibrationer i larm på iPhone. Innan iOS 9 fanns det bara en metod för att stänga av vibrationer i iPhone-larm. Men nu har vi två alternativ. Låt oss börja med den senaste som introducerades i iOS 9.

Så här inaktiverar du vibrationer på iPhone-larm

Metod 1

Steg 1. Öppna Clock App på din iPhone.

Steg 2. Tryck på Larm från botten → Tryck på Redigera från det övre vänstra hörnet.

Steg 3. Tryck på Alarm Time.

Steg 4. Tryck på Ljud.

Steg 5. Tryck på Vibration → Tryck på Ingen.

Så som jag sa tidigare fungerar den här metoden i iOS 9. Låt oss nu titta på hur vi var tvungna att använda i början.

Metod 2

Steg 1. Starta inställningen.

Steg 2. Tryck på Ljud.

Steg 3. Här har du två alternativ - Vibrera vid ring , 2 - Vibrera vid tystnad . Inaktivera båda omkopplarna.

Du är färdig! Nu har du inte längre vibrationer. Naturligtvis kan du få tillbaka det genom att slå på växlarna igen.

Ja, du kommer att märka att detta också påverkar vibrationerna under ringsignaler. Genom att inaktivera vibrationsbrytarna får du varken vibrationsvarningar i din ringsignal eller i din väckarklocka. Önskar att Apple hade en speciell brytare bara för väckarklockors vibrationsläge.

Som nämnts tidigare har iPhone en mycket stark vibrationsmotor. Det har bara blivit ännu bättre med tunnare ramar i iPhone 5 och 6. På vissa ytor resulterar vibrationen i en bullrig ton som ofta är irriterande.

Den långa, höga vibrationen kan irritera dig ibland. Jag tänker på din iPhone placerad på ett träbord: vibrationen skapar verkligen en bullrig ton på trä. Trots att den är användbar för tillfällen när din iPhone är i fickan tenderar vibrationer för väckarklocka att störa dig och känna dig obekväm. Jag hoppas att detta lilla tips hjälper dig att undvika vibrationer i väckarklockan.

Glöm inte att dela din feedback i kommentarer, på Facebook, Twitter och Google Plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found