Blogg

Bästa iPhone 6s Clear Cases 2021

Medge det, det allra första efter att ha köpt Apples flaggskeppsapparat iPhone 6s; allt du gör är att köpa ett fodral för att skydda det. Dölj inte skönheten i iPhone 6s bakom ogenomskinliga fodral. Om du fick det skulle du flagga det. Om du fortfarande vill gå till icke-transparenta ärenden har vi redan en lista över dem. Här har vi listat några av de bästa iPhone 6s-fodral som inte döljer enhetens skönhet. Titta bara på listan, och jag är säker på att du kommer att få en perfekt matchning för din iPhone 6s.

1. Trianium

Trianium Clear Cushion skal till iPhone 6s har två lager skydd. Först är den stötdämpande ramen som tar hand om din enhet från normala fall och stötar. För det andra är den solida kroppen som tar hand om repor, damm och smuts.

Förutom skyddet är det helt transparent och låter din smartphone skina till varje pris! Clear Cushion finns i fyra fängslande färgalternativ.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

2. Spigen

Spigen är ett av de välkända varumärkena för Apples tillbehör. Ultra Hybrid-fodralet har sin stämpel och står högt på sidorna. Fusionen av hård PC och TPU har gett fodralet den nödvändiga styrkan för att skydda din iPhone från fall.

Gummistötfångaren är ganska bra på att motstå stötar. Upphöjd läpp lägger till ett lager av skydd i sin rustning. Ultra Hybrid klart fodral från Spigen finns i fem färgalternativ.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

3. Maxboost

Maxboost Liquid Skin-fodral för iPhone 6s är jämförelsevis smalare än andra fodral. Glöm det inte eftersom det är smalt; det kan skydda din enhet från allt vanligt slitage. Bortsett från det skyddar fodralet sig också från repor, eftersom det har en anti-repbeläggning. Slutligen finns Liquid Skin endast i två färger - rosa guld och ultraklar.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

4. JAHOLAN

Vackert är det perfekta ordet för "JAHOLAN." Detta TPU-fodral är inte bara ganska mjukt utan också väldigt flexibelt. Så utsidan har den mjuka och gripande känslan, vilket gör det bekvämare för din handflata att hålla iphone.

Blommönstret finns i täckskiktet. Således kommer det inte att repa eller förlora charmen. Med den slagtåliga ramen i farten tillsammans med den upphöjda kan den ge smarttelefonen det nödvändiga skyddet.

Vad som gör att JAHOLAN sticker ut är dock tillgängligheten i 30 attraktiva mönster.

USP: Vackert blommönster

Kolla in på Amazon

5. iXCC

Vid 6,99 dollar verkar iXCC-klädseln vara mer än en bra satsning. Väskan har täckt de flesta baser för att låta din smartphone fortsätta att se snygg ut utan att ge några chanser att stöta på den.

Bakplattan är pansrad av hårdplast, medan ramen har mjuk TPU. Tack vare det hållbara höljet och stötfångarkonstruktionen kan fodralet enkelt uthärda stötar.

Dessutom ser den avfasade kanten till att både kameran och pekskärmen har önskat skydd mot slitage.

USP: Snygg passform och skyddande design

Kolla in på Amazon

6. AILUN

Ytterligare ett billigt (5,89 $) men ändå mycket imponerande iPhone 6s klart fodral. Det är en blandning av hård akryl och mjuk TPU. Medan den robusta bakpanelen förstärker strukturen, motstår den släta stötfångaren chock.

På grund av främst de gummerade sidorna är det ganska bekvämt att hålla iPhone. Förhöjda kanter säkerställer att skärmen och kameran inte kommer i kontakt med ytan.

Bortsett från skyddet verkar utskärningarna vara exakta och erbjuder problemfri tillgång till portar och högtalare.

USP: Anti-rep-design

Kolla in på Amazon

7. OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES

OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES är ett måste för människor som vill ha ett snyggt och mycket hållbart transparent fodral. Detta genomskinliga fodral har dubbla lager av konstruktion som är utrustad för att uthärda stötar.

Det kan också hålla bort repor. De upphöjda kanterna skyddar pekskärmens säkerhet. Slutligen finns det här transparenta fodralet från Symmetry Clear Series i 18 färger.

USP: Ganska hållbart

Kolla in på Amazon

8. MOSNOVO

MOSNOVO genomskinligt fodral visar vackra henna mandala blommiga spetsdesign. Den har en TPU-ram som är fullt kapabel att absorbera stötar. Datorns bakplatta är tillräckligt solid för att motverka stötar. Apples logotyp fortsätter att lysa igenom utan hinder.

Detta genomskinliga fodral passar perfekt på din iPhone 6s; ger bekväm åtkomst till alla knappar och portar. Dessutom ger tio färgalternativ dig chansen att välja det mest attraktiva omslaget till din smartphone.

USP: Henna mandala blommönster

Kolla in på Amazon

9. JETech

JETech clear case har en enkel design som ger din iPhone 6s fullständigt oberoende för att avslöja sin imponerande profil. Skapat med PC och TPU fusion, är detta transparent stötdämpande.

De luftdämpade hörnen gör det mer skyddande. Eftersom fallet är mycket flexibelt kommer du inte att ha några problem med att installera att ta bort det. JETech genomskinliga fodral finns i fem färgalternativ som svart, guld, grå, HD klart och rosaguld.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

10. FlexGear Aura X

FlexGear Aura X är mycket skyddande. Det som gör så robust är det dubbla lagerbyggnaden. Med den mjuka TPU-ramen motstår den stötar och ger extra grepp så att du bekvämt kan hålla din enhet.

Den klara datorns baksida tål fall. Den levereras med skärmskyddet för att ge mer skydd för din pekskärm. Exakta utskärningar för kamera, portar och sensorer ger detta genomskinliga fodral ett passande utseende.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

11.  DIW

Det genomskinliga fodralet från DIW är en perfekt kombination av hållbarhet och stil. Det är kristallklart att skryta med din iPhone 6s skönhet. Även om det också är tillräckligt starkt för att se till att skönheten inte bleknar med normalt fall eller stötar. Fodralets baksida är gjord av mjuk TPU, medan det starka PC-materialet vid stötfångaren fungerar som en stötdämpare.

De exakta skärningarna på fodralet gör att du känner att det inte finns något fall alls. Dessutom blir den inte gul över tiden, som de flesta tydliga fall. Slutligen finns det också två olika färger - svart och klart.

USP: Stark PC-stötfångare

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Dessa tydliga fodral visar imponerande design och kan absorbera stötar och försvara din enhet från grunden. Dessutom är de väldigt lätta och passar perfekt på iPhone 6s. Vilket transparent fodral har du valt för att pryda utseendet på din enhet? Låt oss veta dess namn och den kvalitet du vill se i varje tydligt fall.

Du vill titta på:

  • Bästa iPhone 6s Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 6s plånboksfodral
  • Små fodral till iPhone 6s
  • Bästa iPhone 6s Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found