Blogg

Bästa iMessage-alternativ 2021

Med en chans skulle jag använda den enda iMessage för att kommunicera både i privatlivet och i yrkeslivet. Det är dock inte möjligt eftersom Apple inte erbjuder sin populära meddelandeprogram på Android. Och vad har fått mig att utforska de bästa alternativen för iMessage. Inte för att det finns brist på funktionsrika meddelandeprogram, de ger inte samma säkerhetsnivå. Dessutom fungerar de inte lika sömlöst som Apples iMessage. Men när det gäller att krydda meddelandetiden kan dessa tredje parts budbärare för iOS överlista iMessage.

1. WhatsApp

Inga priser för att gissa, Whatsapp är den absolut mest populära meddelandeprogrammet i världen. Med en häpnadsväckande 1,5 miljarder användare i 180 länder sticker den här budbäraren ut från resten vad beträffar popularitet.

Du kan använda den här appen för att kommunicera på ett roligt sätt och skicka / ta emot meddelanden, samtal, foton, videor, röstmeddelanden och roliga GIF-filer. Eftersom det inte kostar extra kan du också skicka meddelanden internationellt.

Dela din plats i realtid med dina nära vänner och ställ in en cool status. Tack vare WhatsApp Web kan du skicka och ta emot meddelanden även från din dators webbläsare.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Messenger

Facebook Messenger är förmodligen den mest funktionsrika meddelandeprogrammet. Från ett stort bibliotek med GIF-filer till en enorm samling av klistermärken har appen fått dig helt täckt. Dessutom kan du göra ljud, videosamtal, skicka foton, videor och till och med spela med dina vänner.

Plötsligt tar din plånbok slut på kontanter? Inga problem, be din vän att skicka lite pengar till dig. Dessutom kan du också kontakta dina favoritföretag för att lösa problem eller få omedelbar hjälp.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Kik

Håll dig synkroniserad med dina vänner och nära och kära. Kik kan låta dig uttrycka alla dina känslors färger, främst tack vare den stora samlingen av emojis, GIF och klistermärken. Dessutom kommer du också att starta en grupp för att hålla kontakten med dina kunder eller roliga kompisar.

Fånga varje speciellt ögonblick och dela det med dina kära. Gör också det mesta av videosamtalfunktionen för att hålla dig nära de människor som betyder mycket för dig. Och åh, appen kan också hjälpa dig att träffa nya människor med liknande intresse.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Signal

”Signal” slår sig som en privat budbärare. Och om du vill erbjuda lite mer integritet till din personliga information kan den här vara ett rimligt alternativ.

Appen lagrar inte någon av dina data och tillhandahåller end-to-end-kryptering för att skydda den. Förutom den pålitliga säkerheten låter den dig kommunicera via video, ljud och text. Dessutom har det också ett alternativ att skicka försvinnande meddelanden som är bra för hemliga konversationer. För mer om hur man använder Signal App och Signal Messenger Tips och tricks för iPhone.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Telegram Messenger

Vad som gör "Telegram Messenger" till en värdig utmanare är förmågan att tillhandahålla en pålitlig skydd för din personliga information. All din data är skyddad med den avancerade 256-bitars symmetriska AES-krypteringen tillsammans med 2048-bitars RSA-kryptering och Diffie – Hellman säker nyckelutbyte.

Det fungerar ganska snabbt och håller också dina meddelanden skyddade. En anmärkningsvärd egenskap hos denna messenger är den synkroniserade funktionaliteten. Det betyder att du kan börja skriva på din iPhone och plocka upp den från din slut på din iPad.

Ännu bättre, du kan göra en gruppchatt med upp till 200 000 medlemmar för att hålla kontakten med alla som är viktiga för dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. WeChat

"WeChat" är enormt populärt i Kina och har över en miljard aktiva användare över hela världen. Det som sticker ut för den här meddelandeprogrammet är möjligheten att göra gruppchattar med upp till 500. Så oavsett om du vill hålla kontakten med dina kunder eller ett antal vänner, kan den klara ditt behov riktigt bra.

Det låter dig ringa gruppvideosamtal med upp till 9 personer. Spela in en kort video och dela den med dina besties i din Time Capsule. Klippet försvinner automatiskt efter 24 timmar. Dessutom får du ut det mesta av anpassade klistermärken för att leva upp till din konversation.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Viber Messenger

"Viber" har alla slags ingredienser för att lysa upp din konversation. Med över 1 miljard användare världen över ligger det inte långt efter WhatsApp när det gäller popularitet.

Denna app lovar end-to-end-kryptering för att erbjuda önskad skydd för dina personliga meddelanden. Skapa en gruppchatt för upp till 250 vänner och håll kontakten med dem - när som helst och var som helst.

Dra nytta av den självförstörande funktionen för att radera meddelanden av misstag. Det är inte allt, du kan också starta ett Viber-community för att interagera med likasinnade människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Skype

Om videosamtal är din huvudprioritet, gå till Skype. Du kan använda den här appen för att njuta av en-mot-en eller gruppchatt med upp till 24 vänner åt gången.

Om du inte vill chatta ansikte mot ansikte, använd funktionen för ljudsamtal. Dessutom skickar du också fina bilder och klipp till dina bästa. Det är inte allt, du kan kommentera dina bilder och också dela några av de mest fascinerande GIF: erna för att hålla stämningen i konversationen vid liv.

Pris: Gratis

Ladda ner för iPhone | Ladda ner till iPad

9. LINE

"LINE" kan vara mindre populärt än de flesta av sina motsvarigheter men det kan ge dem en lång sikt för sina pengar. Det har förtjänat över 600 miljoner användare över hela världen.

Du kan använda den här appen för att ringa gruppsamtal med upp till 200 personer. Det låter dig lagra dina favoritbilder, videor och till och med meddelande för att dela dem med dina vänner. Alternativet att ringa både röst- och videosamtal säkerställer att du har alla viktiga verktyg för att kommunicera.

Dessutom har den också en social nätverkstjänst som låter dig skicka fantastiska foton på din tidslinje och kommentera bilderna som delas av dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. KakaoTalk

Jag har hittat KakaoTalk mer än en anständig meddelandeprogram. Det användarvänliga gränssnittet i kombination med alla viktiga verktyg innebär att din kommunikation förblir frihjulad.

Oavsett om du vill gå en-mot-en med din nära vän eller vill ta med flera vänner ombord, kommer videosamtalet att leva upp till dina förväntningar. Planera möten och få påminnelser om att aldrig glömma dem. Kolla in alternativet för att filtrera dina röstsamtal för skojs skull.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här är mina favorit iMessage-alternativ hela tiden.

Din bästa satsning?

Håller med, dessa appar kan inte ersätta iMessage eller erbjuda samma säkerhets- och upplevelsesnivå. De har dock tillräckligt för att låta dig kommunicera med aplomb. Och det är det som gör dem värda en chans.

Du vill också kolla in dessa inlägg:

  • Bästa WhatsApp-alternativ för iPhone
  • Sociala nätverksappar för iPhone och iPad
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Korrigeringar: iMessage är utloggningsfel på iPhone

Vilken är din favoritmeddelandeapp och varför? Dela dina tankar nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found