Blogg

Bästa iPhone och iPad Sportspel 2021

En sport är en viktig del av våra liv för ett hälsosamt sinne och kropp. I det här livliga livet kan vi knappast avsätta tillräckligt med tid till vår favoritsport, och det är anledningen till att vi gjorde den här listan över de bästa sportspel som du kan spela på din iPhone eller iPad. De flesta av dessa spel är helt gratis, så gärna prova dem.

På ett personligt sätt kommer att spela ett sportspel på din iOS-enhet säkert slappna av din hjärna, men kommer inte att gynna din fysiska hälsa. Så då och då, utveckla en vana att leka utomhus för att ge lite stress till din kropp, så att den kan hålla sig frisk. Hur som helst, gå bara söderut för att kryssa på listan.

1. NBA LIVE- Mobil basket

Om du älskar basket låter det här spelet dig bygga ditt lag med superstjärnspelare som alla har unika förmågor och egenskaper. Längs vägen kan du samla klassiska och legendariska spelare, tröjor, banor etc. Detta låter dig bygga ditt sportarv.

Samtidigt finns det imponerande bilder och fantastiska animationer för att skapa beroendeframkallande kul. Du kommer att spendera timmar på att hantverka ditt drömma NBA-team! Det finns också liveevenemang att tävla i för att hålla ditt lag på topp.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Ny Star Manager

New Star Manager är ett kritikerrosat spel från Simon Read, som också är skaparen av en prisbelönt New Star Soccer-serie. Du är chef för en belägrad fotbollsklubb och du måste visa upp dina utmärkta ledaregenskaper. Dessutom måste du ta fram den verkliga potentialen i ditt lag och få det att vinna.

Du får full kontroll över New Star FC. Med alla rättigheter i dina händer kan du bygga klubbanläggningar och hantera dina spelares träningsläger. Dessutom kommer du att hantera sponsorer och även anställa och sparka bakrumspersonalen.

Dina ledaregenskaper kommer att testas när du måste hantera flyktiga spelare. Du måste få tillbaka sinnet i spelet genom att övervaka deras problem och knäppa beteende.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

3. Real Boxing

Jag är inte mycket fan av boxning, men det här spelet har säkert fått mig beroende av det. Real Boxing har olika spellägen som knockout, multiplayer, turneringar, arkad och undergroundturneringar.

Dessa spellägen kommer definitivt att hålla dig uppkopplad under mycket lång tid. Spelstorleken är ganska stor, så se till att du har ett Wi-Fi innan du startar en nedladdning. Och ja, det är gratis, så prova.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. True Skate

Skridskoåkning är en av de sporterna som jag aldrig spelar, helt enkelt för att jag älskar mina ben. Men jag älskar att spela skridskoåkning på min iPhone, och det här är spelet jag skulle satsa mina pengar på. True Skate erbjuder realistisk fysik som ger känslan av att åka skridskor.

Spelet erbjuder också Slow motion, vilket säkert är värt att titta på när du utför ett otroligt stunt. True Skate kostar dig nästan ett par dollar att spela, och det är värt att köpa om du gillar att åka skridskor.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

5. Snowboard fjärde fasen

Snowboarding är inte allas kopp te, eftersom det krävde fysisk kondition samt yrkesutbildning. Men om du fortfarande vill ha känslan av Snowboarding kan du prova Snowboarding The Fourth Phase-spelet för iPhone och iPad.

Den har högupplöst grafik som helt enkelt gör dig chockad. Med kraftfulla nivåer och funktioner kommer adrenalinhastigheten att ligga på topp. Det är helt gratis att spela, men det finns valfria myntköp för att utvecklas snabbt.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. World Cricket Championship 2

Cricketsäsongen är på och ICC T20 World Cup är på väg, varför inte ha kul med samma sak på din iPhone / iPad också? World Cricket Championship 2 är ett helvetet spel med nästan allt som spelet Cricket har att erbjuda.

Du kan spela mer än 45 olika skott, välja stadion, bygga ditt lag och mycket mer. Det är utan tvekan ett av de bästa sportspelen du någonsin kan spela på din iPhone eller iPad. Slutligen är det helt gratis, så klicka bara på nedladdningslänken nedan.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Bordtennis Touch

Ovan har vi listat alla utomhussporter som du kan spela på din iPhone eller iPad. Alla var också gratis. Men nu, låt oss flytta inomhus och spendera lite pengar på kvalitetsspel. Bordtennis Touch är ett fantastiskt spel om du gillar bordtennis.

Med mycket realistisk grafik och bekväma pekgester blir det för lätt att vänja sig vid det här spelet. Spelet är inte gratis, men säkert värt vartenda öre, bara om du gillar bordtennis.

Pris:  Gratis

Ladda ner

8. Golf Star ™

Golf betraktas som ett spel av rika människor, och i viss utsträckning är det sant att inte alla kan spela golf på golfbanan. Det är anledningen till att vi listade Golf Star på den här listan. Spelet har fantastisk bredvid riktig grafik.

Terrängen, spelarna och hela spelet har detaljerats med perfektion för att ge en golfupplevelse som aldrig förr. Som alla andra spel som vi har listat är det här också gratis men med valfria köp i appen. Hittills är detta ett av de bästa sportspelen för iPhone och iPad.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Flick Rugby 16

Rugby krävde extrem kondition för att motstå de slag som motståndarna gav. Men om du inte vill att dina ben ska gå sönder, bättre spela spelet på din iPhone eller iPad. Flick Rugby 16 är gratis att spela ett spel med valfria köp i appen. Bortsett från det erbjuder spelet ett urval av världens bästa rugbynationer, fantastisk HD-grafik och mycket mer. Det är säkert ett fantastiskt spel om du gillar rugby.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Snooker World

Snooker är en av mina favoritsporter, och det här spelet också. Snooker World presenterar dig för många olika spellägen som inkluderar en-mot-en, multiplayer och arena. Spelet erbjuder också en utbildningskurs, om det är din första gång.

Det finns ett brett utbud av ledtrådar och bord som passar din spelstil. Bortsett från det kan du också chatta med spelare via text eller röst. Så gör dig redo att leda listorna över hela världen. Sa jag att spelet är helt gratis?

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt folk; om vi har missat något fantastiskt sportspel kan du skrika ut det i kommentarer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found