Blogg

DesignEvo Logo Maker App för Mac

Logotypdesign är en underbar konst! Som barn skulle jag spendera timmar på att skapa symboler och vara mycket glad när mina föräldrar och lärare uppskattade dem. När min passion tog mig in i den enorma världen av grafik och design kunde jag lära mig de två viktigaste sakerna om att skapa den sensationella designen: gränslös fantasi och den odödliga andan att experimentera. Det tredje viktigaste i designen är ”resurs” som innehåller stora verktyg.

För ungefär en vecka sedan fick jag "DesignEvo" - logotillverkarappen för Mac - för granskning. Appen tilltalade mig av olika skäl, och jag älskade att skapa olika symboler med hjälp av dess verktyg. Den enda kvalitet som stod direkt från det ögonblick jag lanserade på den är enkelheten som gav intrycket att vem som helst kan skapa fascinerande mönster med lätthet. Läs vidare…

Massivt bibliotek med över 3000 anpassningsbara logotypmallar

Den ena funktionen, som jag alltid vill ha i min favoritapp för logotillverkare, är den stora samlingen av fördefinierade mallar. Och appen har inte alls besvikit mig i detta avseende.

Det enorma biblioteket med mer än 3000 färdiga mallar är vackert utformat. Finns i ett brett utbud av alternativ som konst & underhållning, teknik, restaurang, mode & skönhet, utbildning, husdjur, klubb, juridik & politik, livsstil och mer, de låter inte ditt fantastiska koncept ta slut - vid de flesta tillfällen .

Beroende på ditt tema kan du också söka i mallar om dina ögon inte kan hitta dem lätt. Och när du väl har hittat din favorit Launchpad är det enkelt att komma igång med ditt arbete.

Mer än 100 teckensnitt och attraktiva textstilar

När jag skapar en logotyp, testar jag flera teckensnitt bara för att se till att designen ser perfekt matchad med orden. Det finns inte så många appar för logotillverkare för macOS, som erbjuder typsnitt i överflöd.

DesignEvo har över 100 rika teckensnitt med vackra textstilar. Så du kan dekorera varje ord efter eget hjärta.

Obefläckade redigeringsverktyg

För mig är redigeringsverktyg den verkliga själen hos alla logotillverkare. Närhelst någon sensationell idé slår i sinnet är det de avancerade verktygen som lyfter den fram. Dessutom hjälper de också konstnären att bryta bojorna som så småningom banar väg framåt för landmärken.

Jag har hittat alla slags arsenaler som krävs för att göra underbara mönster i den här appen. Ännu viktigare är att verktygen är lätta att använda och kan behärskas utan mycket övning. Även om du inte är bra på att skapa symboler kan du överraska alla genom att använda en rad effektiva verktyg.

För att komma igång kan du välja en lämplig mall från de olika alternativen eller ladda upp ikoner eller bilder från din Mac. Appen accepterar tre filformat som JPG, PNG och SVG. Jag skulle ha uppskattat om det fanns stöd för några viktiga filformat som TIFF, PDF, PSD och HEIF. Men i de flesta fall har du inte slut på alternativ.

Ange sedan företagsnamnet och slogan. Därefter kan du dra full nytta av de tillgängliga verktygen för att pryda ditt mästerverk.

Justera opacitet och använd flips & spegeleffekt

Du kan enkelt justera bildens opacitet. Det finns också ett alternativ att använda vipp- och spegeleffekt för det valda elementet för att göra din design mer tilltalande.

Smyck din text

Den iögonfallande texten lägger till x-faktorn i en logotyp. DesignEvo ger dig önskad kontroll över redigering av teckensnittsfärg, storlek, stil, justering, avstånd osv. Och ja, du kan också ställa in böjd text, som jag personligen tycker är mycket attraktiv.

Glödeffekten ger orden magi. Lägg till en kontur och flytta, ändra storlek och rotera element fritt.

Ställ in transparent bakgrund eller fyll med fast och lutande färg

Du kan ställa in en transparent bakgrund eller fylla bilden med solida och lutande färger.

Justera dukstorlek och skala efter behov. För att säkerställa att du har önskad frihet låter logotillverkaren för macOS dig också generera olika layouter automatiskt. Med alternativet ångra / gör om kommer du inte att tveka att prova olika saker.

Stöd för flera språk

Ett annat viktigt inslag i denna app är stöd från flera språk inklusive engelska, tyska, japanska, portugisiska, förenklad kinesiska, spanska och traditionell kinesiska. Så om du inte är bekväm med engelska har du möjlighet att välja ett annat språk.

Pris och tillgänglighet

DesignEvo kostar 9,99 USD och finns tillgängligt för OS X 10.9.0 eller senare (64-bitars processor.)

Ladda ner

Domen

DesignEvo är ganska på plats! Rent användargränssnitt tillsammans med de lättanvända verktygen förbättrar användarupplevelsen. Tillgången på en stor samling fördefinierade mallar berikar den ytterligare.

Enkelt uttryckt är appen primad för dem som vill skapa attraktiva logotyper snabbt utan att lägga mycket stress. Jag skulle rekommendera den här appen till dig om du vill fortsätta med logotypdesign eller vill skapa slående symboler med lätthet.

Låt mig veta vad du tycker om den här appen och om du vill prova eller inte.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found