Blogg

Bästa iPhone 11 skärmskydd 2021

När du är stolt ägare till en iPhone 11 kan du inte spara på att skydda din enhet med de bästa fodral och skärmskydd. Eftersom det finns så mycket variation tillgänglig är vi här för att göra livet enklare genom att ge dig våra bästa rekommendationer från betrodda varumärken som kommer att hålla din telefonskärm både snygg och bra. Så välj bland några av de bästa skärmarna för iPhone 11.

 1. Spigen skärmskydd i härdat glas
 2. UNBREAKcable Bubble Free skärmskydd
 3. ESR 3D böjda kanter glas
 4. Trianium HD klarhet 0,25 mm glas
 5. Maxboost Case Case 99% Touch Accurate Glass
 6. TORRAS Privacy iPhone XR skärmskydd
 7. Ailun Anti Scratch härdat glas
 8. JETech härdat glasfilm
 9. ZAGG högupplöst härdat glas
 10. Supershieldz Phone XR skärmskydd

1. Spigen skärmskydd i härdat glas

Spigen leder vägen när det gäller robust skärmskydd. Den oleofoba beläggningen säkerställer fingeravtrycksmotstånd för problemfri daglig användning. Det är super att installera med bara tre steg. Så du kommer säkert att uppnå ett rent och elegant utseende utan några bubblor.

Vidare bedöms det härdade glasets hållbarhet vid 9H för maximalt skydd mot repor. Den exakta passformen och tydligheten säkerställer sömlös användning av din telefon.

Pris: $ 11,99

Kolla in på Amazon

2. UNBREAKcable Bubble Free skärmskydd

Med tanke på iPhone 11: s böjda kanter är skärmskyddet utformat för att vara mindre än den faktiska skärmen för att förhindra att bubblor och skalar i kanterna. Detta gör också att skärmskyddet kan vara kompatibelt med de flesta telefonfodral.

Detta skärmskydd i härdat glas har automatisk adsorptionsteknik som gör det möjligt att själv avvisa luftbubblor och håller bort fingeravtryck och fläckar. Detta säkerställer en tydlig bild av telefonens skärm. Den levereras med en 36-månaders garanti vid brott.

Pris: $ 13,45

Kolla in på Amazon

3. ESR 3D böjda kanter

Detta skärmskydd ger maximal säkerhet för din telefonskärm. Den är trippelhärdad för att tåla upp till 5 kg kraft. Detta hjälper till att minska skador från korta avståndsdroppar och stötar.

Dessutom lämnar det lite utrymme vid kanterna på din skärm så att det inte stör ditt fodral. Du kan utnyttja livstidsgaranti vid kvalitetsproblem.

Pris: $ 15,99

Kolla in på Amazon

4. Trianium HD klarhet 0,25 mm glas

Här är ett transparent skärmskydd av hög kvalitet som inte ändrar beröringskänsligheten på din iPhone. Det skyddar din skärm konsekvent från repor, slitage och stötar.

Dessutom skyddar den hydrofoba och oleofoba beläggningen pekskärmen från vätskerester och fingeravtrycksmärken. Du får också livstidsgaranti vid problem med denna produkt.

Pris: $ 6,99

Kolla in på Amazon

5. Maxboost Case Case 99% Touch Accurate Glass

Håll bort damm, skräp och repor med detta Maxboost skärmskydd. Den har en kant-till-kant-design som gör den kompatibel med de flesta fall.

De hydrofoba och oleofoba klara lagren skyddar mot svett och oljerester från fingeravtryck, vilket håller din telefonskärm orörd hela dagen. Dessutom är det enkelt att installera och levereras med en livstidsgaranti utan problem.

Pris: $ 8,99

Kolla in på Amazon

6. TORRAS Privacy iPhone XR skärmskydd

Detta iPhone 11 skärmskydd är tillverkat av 9H superstarkt explosionssäkert härdat glas, det kan överleva även om det faller på en hård yta från en höjd av 6Ft (1,8 meter).

Vidare blockerar den vyn på din skärm från sidorna, i en 28-graders vinkel. Så främlingar kan inte bända dig när du befinner dig i en hiss, tunnelbana, bank eller andra offentliga platser. Det finns också en livstidsgaranti för snabb kundsupport vid behov.

Pris: $ 25,98

Kolla in på Amazon

7. Ailun Anti Scratch härdat glas

När det gäller robust skydd mot en budget kan du inte gå fel med Ailun. Detta härdade glas ger maximalt skydd mot repor, slitage och stötar. Den är utsökt polerad med 2,5D rundade kanter.

Dessutom skyddar 99,99% högupplöst klar hydrofob och oleofob skärmbeläggning mot svett och oljerester från fingeravtryck. Den enkla installationen ökar dessutom bekvämligheten med att använda detta.

Pris: $ 9,89

Kolla in på Amazon

8. JETech härdat glasfilm

JETech är känt för iPhone-fodral av hög kvalitet, och detsamma gäller deras skärmskydd. Den här är tillverkad av högkvalitativt 0,33 mm tjockt premium härdat glas med rundade kanter exklusivt för iPhone 11.

Dessutom har den problemfri installation och förblir fri från damm, fingeravtryck och luftbubblor. Med hög respons och hög transparens, motstår den repor upp till 9H, vilket är svårare än en kniv.

Pris: $ 5,98

Kolla in på Amazon

9. ZAGG High-Definition härdat glas

Det specialdesignade härdat glaset är slagtåligt och reptåligt och skyddar telefonens naturliga skärm. Det båtar 100% klarhet, med långvarigt motstånd mot fläckar. Detta garanterar en fantastisk tittarupplevelse.

Samtidigt ger den exakta passformen för ZAGG iPhone-skärmskyddet en mycket smidig känsla, vilket gör det enkelt att navigera och få tillgång till alla funktioner på din iPhone. Den är konstruerad för att passa tätt och har en begränsad livstidsgaranti.

Pris: $ 17,99

Kolla in på Amazon

10. Supershieldz Phone XR skärmskydd

Tillverkad av japansk PET-film av högsta kvalitet, här är ett annat skärmskydd som är enkelt att installera och lämnar inga rester när det tas bort. Högupplöst transparensfilm garanterar maximal upplösning.

Dessutom säkerställer den verklig beröringskänslighet för en naturlig känsla som ger felfri noggrannhet. Naturligtvis skyddar den också mot dagliga repor, damm och repor. På bara $ 6 för sex skydd är det det ultimata budgetskärmskyddet.

Pris: $ 5,99

Kolla in på Amazon

Summering!

Vilka av dessa iPhone 11 skärmskydd valde du slutligen? Låt oss veta dina preferenser i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill se:

 • iPhone 11 Clear Fodral
 • Bästa iPhone 11 läderfodral
 • iPhone 11 Bumper Fodral
 • Bästa iPhone 12 Pro Max skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found