Blogg

Bästa iPhone Xs Max-fodral 2021

iPhone Xs Max har imponerat på alla med sin stora storlek och användbara funktioner. Påpekad av Tim Cook som en av de gigantiska telefonerna någonsin, iPhone Xs Max är ett riktigt odjur - i storlek och prestanda. Men då behöver till och med ett odjur skydd nuförtiden. Därför har vi sammanställt en lista över de bästa iPhone Xs Max-fodralen.

 1. Ullnöt
 2. Lyxbok från Pad & Quill
 3. MUS
 4. Resväska Unicorn Beetle Neo
 5. Spigen Bumper Slim Case
 6. i-Blason Rugged Clear Bumper Case
 7. Spigen Liquid Air Armor Case
 8. Case-Mate läderfodral
 9. Case-Mate tufft fall
 10. Case-Mate Fiber Case
 11. Caseology Kristallklart fodral
 12. Caseology Heavy-Duty Case
 13. Ringke Transparent stötfångarfodral
 14. Ringke Heavy Duty-fodral
 15. Speck fodral med dubbla lager
 16. OtterBox Commuter Series-fodral
 17. OtterBox Kickstand Case (Defender-serien)

1. Ullnöt

Woolnut har visat sin finess i hantverk för iPhone XS Max också. Detta läderfodral för en iPhone i plusstorlek är ett charmigt tillskott till en familj av tillbehör. Fodralet greppar enkelt din iPhone-kropp för att skydda enheten från alla sidor och hörn. Exakta utskärningar gör att du kan använda din iPhone utan krångel.

Din iPhone XS Max ser kolossal ut, men när den är inpackad i det här fallet ser samma enhet elegant ut i dina händer eller på ett skrivbord. Du skulle vilja visa Woolnuts grönsak garvade fullkorns kropp och oftast skulle du placera din iPhone med framsidan nedåt.

USP: Mjuk mikrofiber

Kolla in Woolnut

2. Lyxbok från Pad & Quill

I det ögonblick du tittar på Pad & Quill's Luxury Book vet du att detta läderfodral är grundat för de som vill ha en premiumdräkt för Xs Max. Höjdpunkten i detta plånboksfodral är integrationen av äkta läder och naturligt trä.

Fullkorns amerikanskt sadelskinn ökar dess livslängd, medan den baltiska trävaggan pryder dess design. Måste du ha flera kort under resan? Tja, detta rika läderfodral kommer med flera kortplatser så att du kan hålla upp till 6-8 kort samt lite kontanter.

Stödet för trådlös laddning kan vara en riktig affär för de människor som helt har bytt till denna nya ålders laddningsteknik. Dessutom kan du välja detta lyxiga omslag i flera färger som brunt, svart och mer.

USP: Amerikanskt sadelskinn i fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

3. MUS

Mous "Limitless 2.0" iPhone Xs Max-fodral har mycket att göra för dem. De ser ganska smala ut men utmärker sig genom att tillhandahålla en komplett skydd för din smartphone.

Fodrad med "AiroShock", dessa smala men ändå skyddande fodral har en gripande utsida för att avvärja risken för oväntade slip-ups. Täcken passar sömlöst runt kanterna.

Utskärningarna är exakta medan knapparna ger ett snabbt svar. För att säkerställa att jättskärmen har det extra försvaret, kommer det med ett tredelat skärmskydd för att hålla repor på långt avstånd.

Dessutom finns Limitless 2.0-fodral i flera material som kolfiber, valnöt, läder, bambu och mer.

USP: Slim men skyddande design

Kolla in på Mous.co

4. Resväska Unicorn Beetle Neo

Jag har en speciell smak för de omslag som erbjuder smarttelefonen det skydd som behövs utan att döda stilfaktorn. Och Unicorn Beetle Neo från Supcase verkar falla ganska mycket i linje med mina förväntningar.

Detta fodral har robust konstruktion som gör det helt stötsäkert. Det bästa med Unicorn Beetle Neo är dock att det inte har lagt elegansen på backburnern.

Apples logotyputskärning i kombination med den släta ytan ger ett bra utseende. Dessutom passar det perfekt med trådlös laddning. Obs! Du kan få 10% rabatt genom att använda kampanjkoden : geek10

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Resväska

5. Spigen Bumper Slim Case

Spigen är ett av de ledande varumärkena som tillverkar fodral av hög kvalitet för iPhones och iPads. Detta ultrahybridmatta fodral är exklusivt designat för iPhone Xs Max.

Även om fodralet ser tunn ut ger det tillräckligt med skydd med sin styva rygg och flexibla design. Profilen på detta fodral sitter bekvämt i fickan och ger dig ett bekvämt grepp. Väskan gulnar inte snabbt eftersom den har långvarig motståndskraft mot klarhet.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

6. i-Blason Rugged Clear Bumper Case

i-Blason är känt för att tillverka högkvalitativa tunga fodral för iPhones. Detta fodral är ett perfekt exempel på vad ett tufft och robust fodral ska vara. Tillverkad av stötdämpande TPU och reptålig PC-bakplatta, i-Blasons fodral skyddar din telefon från alla möjliga skador.

Framsidan har ett beröringskänsligt inbyggt skärmskydd för att förhindra repor och sprickor. Missa inte dessa skyddande portöverdrag som förhindrar att damm och skräp kommer in i telefonen. Precis som Supcase kan du använda samma kampanjkod : geek10 för att få 10% rabatt.

USP: Skyddande portöverdrag

Kolla in i-Blason

7. Spigen Liquid Air Armor Case

Spigens vätskefäste för flytande luft är tillräckligt flexibelt för att motstå fläckar med fingeravtryck. Det här tunna och formfodrade fodralet stannar länge i fickan och du kommer inte känna något obehag. Titta på dess moderna geometriska gravyrer som förbättrar greppet när du håller i din stora iPhone Xs Max.

Det matt svarta fodralet ser fantastiskt imponerande ut med sin moderna design. Det exakt utskurna fodralet ger dig åtkomst till alla viktiga portar och knappar på din iPhone.

USP: Samtida design

Kolla in på Amazon

8. Case-Mate läderfodral

Case-Mate är ett annat populärt varumärke som tillverkar premiumfodral till iPhone. Detta iPhone Xs Max-skal är tillverkat i äkta premiumläder. Det ger naturligtvis en hög nivå av sofistikering och enkelhet. Med det här fodralet kommer du lätt att glömma bulk, eftersom det här fodralet är en snygg stil på det klassiska tunna fodralet.

Detta fodral är kompatibelt med trådlös laddning, så du behöver inte ta bort det innan du lägger telefonen på en trådlös laddningsplatta.

USP: Borstad mikrofiberinredning

Kolla in på Amazon

9. Case-Mate tufft fall

Metalliska knappar i detta fodral ger en raffinerad naturlig känsla på din iPhone, som skyddas av vadderade hörn och mjuka, flexibla sidor av detta Case-Mate-fodral. Detta skal i ett stycke har en tunn profil, men det kan skydda din iPhone även om den tappas från höjden på tio meter.

Kompatibel med trådlös laddning, har detta fodral en matt genomskinlig rygg som förhindrar alla dessa fingeravtryck. Det är utan tvekan det bästa fallet som lyfter fram din personlighet och utseende.

USP: Metalliska knappar

Kolla in på Amazon

10. Case-Mate Fiber Case

Letar du efter fullständigt skydd för din iPhone? Tänk på detta Case-Mate äkta kolfiberfodral, som erbjuder fem lager skydd. Väskan är dropptestad från höjden av tolv fot. Ett trådlöst laddnings kompatibelt fodral, det är tufft och extremt tåligt.

Du får sinnesfrid att din iPhone är säker från alla stötar och droppar. Förutom de robusta funktionerna är detta fodral ditt modeaccessoar i sig. Fallet avslöjar din personlighet, som var gömd även för dina bröstvänner.

USP: 5-lager skydd

Kolla in på Amazon

11. Caseology kristallklart fodral

Caseology har skapat ett skyddande fodral som är kompatibelt med de flesta trådlösa laddare, skärmskydd och andra tillbehör från iPhone Xs Max. Detta ultratunna och genomskinliga fodral ger din iPhone minimal volym.

Caseology har använt ett flexibelt akrylmaterial för att ge bättre stötdämpning. För långvarig klarhet och skydd har Caseology använt slitstarkt och reptåligt material.

USP: Responsiva knappomslag

Kolla in på Amazon

12. Caseology Heavy Duty Case

Caseology gör iPhone-fodral som matchar din livsstil. Detta tunga fall är för dem som älskar äventyr. Innan du går ut på en, skydda din iPhone Xs Max med ett tunt, skyddande pansarfodral i två lager. Den tuffa designen och den robusta profilen skyddar din helt nya telefon från flera skador.

Dess stötdämpande TPU och hållbara PC-skal håller dig redo för alla äventyr. Väskan har militärinspirerad design, solid kropp och icke-skrymmande profil.

USP: Militärinspirerad design

Kolla in på Amazon

13. Ringke Transparent stötfångarfodral

Ringke har utforskat tre dimensioner av ett perfekt fodral - bästa passform, militärskydd och innovation inom teknik. Detta tunna fodral har en raffinerad design och ger inte din iPhone större volym.

För skydd har Ringke använt droptestcertifierat PC-material och stötdämpande TPU. Ringke ger anti-rep- och dual-coating-teknik för att skydda din iPhone mot fall och repor.

USP: Knappar för aktiv beröringsteknik

Kolla in på Amazon

14. Ringke Heavy Duty-fodral

Detta tunga fodral från Ringke står starkt på fyra pelare: avancerad design, skydd i två lager, bekvämt grepp och skräddarsydd stil. Ringke har skapat modern och innovativ Dual-X, som säkerställer skydd i två lager.

Denna Dual-X är förstärkt med TPU och PC, vilket ger dubbelt skydd mot stötar och repor. För bättre och bekvämare grepp använder Ringke Touch Active Technology för en mer naturlig känsla. Väskan ser alltid snygg ut med den bästa färgkombinationen tillsammans med överlägset skydd.

USP: Personlig stil

Kolla in på Amazon

15. Speck Dual-lager-fodral

Speck har lagt till två tuffa och tåliga lager i detta fall för att absorbera och sprida chock. Inga fler bekymmer om skrämmande oavsiktliga stötar och droppar eftersom det här fodralet är tillverkat av polykarbonat yttre skal och inre IMPACTIUM-foder.

Kolla in den upphöjda ramen, som ger din telefonskärm extra skydd mot repor även om du lägger enheten nedåt. Njut av mjuk och reptålig finish på Speck.

USP: Tuffa och hållbara lager

Kolla in på Amazon

16. OtterBox Commuter Series-fodral

OtterBox COMMUTER SERIES erbjuder ett tunt och lättviktsfodral i två delar som ger fullt skydd mot fall, stötar och stötar. Väskan har även portöverdrag för att förhindra att damm och skräp kommer in i telefonen.

Du kan skjuta telefonen effektivt in och ut ur fickorna. Detta tunna och eleganta fodral har två tuffa lager, inklusive ett överdrag och ett yttre skal.

USP: Smal och elegant

Kolla in på Amazon

17. OtterBox Kickstand Case (Defender-serien)

Detta fodral hämtas från den populära Defender-serien i OtterBox. Defender-serien har robusta fodral som effektivt skyddar din iPhone Xs Max. För flera lager försvar har OtterBox använt det solida inre skalet och det mjuka yttre skyddet. Dess bältesklämhölster omvandlar ditt fodral till ett kickstand för handsfree medievisning.

Detta 100% autentiska fodral gör dig äventyrsklar eftersom den skyddar din telefon från droppar, smuts och skrapor.

USP: 100% äkta fall

Kolla in på Amazon

Summering…

Fodral är de första sakerna du bör köpa när du har din iPhone i dina händer. Skyddet kommer först; börja därför plocka upp ärenden från listan ovan.

Du vill utforska:

 • Encased iPhone Xs Max-fodral
 • Bästa bumperfodral för iPhone Xs
 • Kompatibla fodral för iPhone Xs trådlös laddning
 • Bästa iPhone Xs Clear-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found