Blogg

Bästa iPhone 6-fodral från Griffin 2021

Variationen i Griffins katalog är ganska intressant. Du hittar fall som sträcker sig från ultratunna, minimalistiska till de överlevande typerna med flera lager av hårdskal. Kolla in den här listan över de bästa iPhone 6-fodral från Griffin och välj den du behöver.

1. Överlevande terräng

Survivor All Terrain är ett av de bästa fall som tillhandahålls av Griffin för att skydda din iPhone 6 under extrema förhållanden som damm, regn, sand, droppar och olika andra miljöfaktorer och Survivor All-terrain har flera lager skydd mot skumfodrad splittring -resistent robust ram för stötdämpande inre skal. Det har också det inbyggda skärmskyddet för att skydda din pekskärm.

USP: Flera lager av skydd

Kolla in på Amazon

2. Överlevande stark

Survivor Strong har en slitstark konstruktion i en relativt tunn formfaktor och är det du bör välja för att göra det bästa av två världar. Kåpan har ett robust yttre skal som inte bara bekämpar stötar utan utan också ger ett bättre håll.

Och med slagtålig inre kärna förhindrar Survivor Strong också att skador skadar enheten. Eftersom utskärningarna är exakt på plats är det inte smärtsamt att använda hörlursuttaget eller komma åt blixtporten.

USP: Slagfast struktur i en tunn formfaktor

Kolla in på Amazon

3. Survivor Core

Vad som gör Survivor Core till ett ganska bra alternativ är möjligheten att låta iPhone 5 prata med designen och också hålla kollisionen borta. Väskan har en mycket robust ram med de förstärkta hörnen. Som ett resultat får slumpmässiga stötar ingen chans att skada din enhet.

En annan fördel med halkskyddet är det förbättrade greppet. Så din kompakta enhet kan ligga bekvämt i dina händer.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

4. Heavy Duty Survivor Case

Så, din smartphone vill ha pålitlig skydd så att oavsiktliga stötar inte skadar det? Möt detta tunga fall från Survivor.

Omslaget har en exceptionellt robust profil som levererar certifierat militärt försvar. Den levereras också med en bältesklämma som hjälper dig att bära din iPhone bekvämt. Tack vare de taktila knapparna och de snygga utskärningarna kan du använda din enhet utan besvär.

USP: Bältesklämma

Kolla in på Amazon

Slutsats!

Det här är några av de bästa iPhone 6-fodral från Griffin. Jag kunde ha nämnt mer men jag vill lyfta fram några av de bästa fallen som inte bara hjälper dig att hålla din iPhone säker utan också passar din budget.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found