Blogg

Stäng av meddelandeljud i Facebook Messenger-appen på iPhone [Hur man gör]

Det är frustrerande när din Facebook fortsätter att surra hela tiden medan du chattar med dina nära och kära. Även jag blir ibland irriterad över sådana ljud och vibrationer när jag chattar med mina vänner. Vare sig det är en gruppchatt eller enskild chatt, pipen är alltid på.

För att åtgärda problemet kommer jag idag att dela ett enkelt trick genom vilket du enkelt kan stänga av ljudet och till och med vibrationen när du får ett nytt meddelande under chatt.

Du kanske har provat den äldsta av metoderna för att stänga av ljudet som att navigera till inställningar och ändra standardaviseringsalternativen i dess Messenger-inställningar. Jag tänkte komma ut ur de frustrerande ljuden genom att ändra de allmänna inställningarna på min iPhone, men gissa vad? Ljuden var fortfarande PÅ när jag fick ett nytt meddelande när jag chattade från Facebook-messenger.

På grund av detta försökte jag utforska mer från själva Facebook Messenger-inställningarna. Och jag fick äntligen en lösning för detsamma.

Så här stoppar du Messenger-meddelandets ljud under chatten på iPhone

Jag kan förstå att när du är i ett personligt möte eller på kontoret vill du inte att andra ska veta att du använder Facebook Messenger. Det är helt uppenbart att du inte kan växla till chattrutan på ditt kontor eller på en plats där sådana saker inte är tillåtna. annars kommer ljudet att surra runt. För att undvika sådana omständigheter måste du följa det enkla tricket som jag gav i dagens handledning. Förresten, du kan också prova några andra metoder för att undvika Facebook Messenger helt för att chatta med dina vänner på ett problemfritt sätt.

Så här är vad du behöver ändra i Facebook Messenger-inställningarna för att undvika att surra under chatten:

Steg 1. Starta Messenger-appen på din iPhone.

Steg 2. Tryck på Hem → Tryck på Profilikon.

Steg 3. Tryck på aviseringar.

Steg 4. Tre alternativ kommer att finnas tillgängliga; Stör ej, Visa förhandsgranskningar och meddelanden i Messenger → Tryck på Meddelanden i Messenger.

Steg 5. Växla alternativen Ljud och Vibration till avstängt läge för att undvika meddelande ljud / vibrationer under chatten.

Om du vill att din enhet ska vibrera när du tar emot aviseringarna kan du slå den på. Och om du inte alls är intresserad av att få aviseringar under chatt, kan du helt enkelt trycka på Mute och växla till ON. Genom detta kommer du inte att få en enda anmälan i din chatt messenger.

Så det här är några enkla steg som du behöver följa och viola!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found